BBL 27. Hafta | RH Gaziantep BŞB 67 Galatasaray 92

Erwin Dudley'in orta mesafe şutlarına bayılıyorum ya.Sanki eli ayarlanmış adamın.İlk çeyrekte yaptığı çok iyiydi.Şutu için bir adım gerideydi baktı gelen kimse yok bir adım daha attı.Sonrası malum oralardan yüzde 90 la atıyo nerdeyse.

bu sene ilk defa şubede ek görevden dolayı maçı takip edemiyorum,tbl'nin sitesinde sanırım sıkıntı oldu bende dedim maçmı başlamadı 3.cü periyotta meğersem 64-45 olmuş :) ilk yarı istatistiklerine baktımda an ve an, tam tahmin ettiğim skor paylaşımını yine çok iyi dengelediğimiz gibi maç oluyor...arkadaşların aksine ben bu maçdan çekinmiyordum çok da iyi oldu,artık darısı Banvit ve başlarındaki çirkef orhun'un başına..ALLAH'ın izniyle ligi lider bitirip playofflar boyunca saha avantajını elde tutacağız...

Şiir gibi top oynuyoruz maşaAllah. Allah nazarlardan saklasın takımımızı. İnşáAllah bu saatten sonra sakatlık olmaz. İnşaAllah işte o zaman kimse duramaz evelAllah önümüzde :))

Cenkte sahadaymış yahu. Bay son çeyrek.

Bu arada Dorsey seneye kimde olur ise pota altında büyük fark yaratır. Sanırım herkes peşinde olacaktır. Bilemiyorum burada kalır mı?

Banvit'i de yenip liderliği garantilersek son iki maçta Sertaç da daha uzun süreler oynayabilir. O da devreye girerse iyi olur. Furkan'a göre daha hücumcu bir oyuncu

Çok rahat bir galibiyet oldu. Antep işimizi çok kolaylaştırdı 3. çeyrekte saçma hücumlarıyla.
Şu ligde tek rakibimiz sakatlıklar ve ligi yönetenler.

67 sayı yedik maç sonu rahatlama olmasaydı yine 50 ler de kalacaktı bu rakam.Yani kanser edici savunma yapıyoruz nazar değmesin.Hücumda da mükemmeldik.Tabi Gaziantep'in savunması ve son çeyrekteki şanslı 1-2 üçlüğün etkisi de var.Liderliğe son 3...

Çok samimi söylüyorum: vurur geçeriz. Ne hücum potansiyelimize karşı savunabilecek, ne de savunmamıza karşı hücum edebilecek kadroya sahipler. Bireysel oynayan takımlara karşı neler yapabileceğimizi deplasmandaki Mersin maçında gösterdik. Takımdaki bu inanmışlık olduğu sürece aynı tarife tekrarlanır.

Beni yanıltmadığı için takımıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu tablo çok netti. Ender dışında diğer oyuncularımızdan istenilen katkı geldi. Özellikle Cenk ısındığında fevkalade bir şutöre dönüşebiliyor. Dorsey'in efektif oyunu bazen başımızı ağrıtsa da farklı yollardan çözüm üreterek rahat bir galibiyete uzandık. Devamı Banvit maçına...