BBL 27. Hafta | RH Gaziantep BŞB 67 Galatasaray 92

Ergin Ataman başta olmak üzere tüm ekibimize teşekkür ederim. Saygıyı hakedecek bir basketbol oynuyoruz.

Normal sezon liderliği bir yana, 3'te 3 yaparsak ikinci yarıdaki tüm maçlarımızı kazanmış olacağız. Lig tarihindeki en uzun galibiyet serisi kaç maçtır acaba? :)

Gaziantepli taraftarlarımıza da ayrıca tebrikler, hınca hınç doluydu taraftarımıza ayrılan kısım.

Arroyo 18 sayı 9 asist,Cenk 15 sayı,Marko 14 sayı 5 ribaunt,Ersin 12 sayı 6 ribaunt,Boniface 10 sayı 10 ribaunt,Gordon 9 sayı 4 ribaunt,Furkan 6 sayı 5 ribaunt ile en etkili oyuncularımız oldular...

Ergin Ataman başta olmak üzere tüm ekibimize teşekkür ederim. Saygıyı hakedecek bir basketbol oynuyoruz.

Normal sezon liderliği bir yana, 3'te 3 yaparsak ikinci yarıdaki tüm maçlarımızı kazanmış olacağız. Lig tarihindeki en uzun galibiyet serisi kaç maçtır acaba? :)

Gaziantepli taraftarlarımıza da ayrıca tebrikler, hınca hınç doluydu taraftarımıza ayrılan kısım.

2008-2009 da Efes Pilsen'in 19 Normal sezon galibiyeti serisi var 28-2 ile bitirmişlerdi.Ama eski yılları pek bilmiyorum.

Eski yıllara baktım rekor beklentisine girmeyelim 92-93 yılında Efes sezonu nağmalup kapatmış.

Türkiye Basketbol Ligi Tarihi

Taraftara,hocaya,takıma hepsine çok teşekkürler.Adım adım gidiyoruz inşallah, önce liderlik sonra şampiyonluk.Takım çok inanmış belli, o çok istediğimiz şampiyonluğu alacağız

Playofflara 3 hafta kala en hazır ve komple girecek takım olduğumuz çok net,koç'un ne kadar önemli olduğunu bu sene iyice anlamış bulunuyorum..umarım en korktuğumuz konu olan sakatlıklar şu saatten sonra başımızı ağrıtmazda yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğu futbol takımınla beraber gerçekleştiririz,inanılmaz ümitliyim bu sne insallah herşey istediğimiz gibi olur,arroyo önderliğinde çok inanıyorum buna çokk...

Bütün ayak oyunlarına rağmen, içimizde ve dışımızda aleyhimize çalışanlara rağmen, sakatlıklara, yönetim boşluklarına rağmen, bu başarı için yılmadan, yıkılmadan emek veren Başta koçumuz Ergin Ataman olmak üzere takımı, çalışanlarımızı canı yürekten tebrik ediyorum. Abdi ipekçide oluşan ve oluşacak atmosfere hiç bir takımın dayanabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca geçen sezon sinan erdemde avrupa arenasında deplasman tribünü olarak nasıl olduğumuzu anlatmaya gerek yok. Eminim play off da efesle kapışırsak o gün sesimizi bastırabilmek için açtıkları müzik sesini ki ufuk sarıca bile çıldırıp tabelayı yere vurmuştu, bu sezon o salonu yakarız. Son olarak, yürüyoruz biz bu yolda, göğüs gerdik zorluklara, inat olsun tüm kuşlara ant içtik ŞAMPİYONLUĞA...

Dorsey inanılmaz dominant pota altında, pas yeteneği de üst düzeyde. Fizik kondisyon yerlerde ama, ciddi bir takımda antreman yapınca düzeltir.
Seneye Dorsey'i alabilsek, Arroyo ile birlikte efsane olurlar bence.

Korktuğum gibi olmadı. İlk çeyrekte 2-3 dakika hariç pek varlık gösteremediler. Ancak Dorsey'e ayrı birmparantez açmak lazım. Savunmada caydırıcı, hücumda hem bitirdiği hem de Zeki asistleri var. Onu bir Türk takımı alırsa pota altında fark yaratır. Umarım şimdiden transferini bitirirler. Seneye hem Avrupa hem de ligde bize çok şey katabilir. Ergin Hocanın sevdiği tarzda bir oyuncu.

Bu Dorsey hakkında ağabeylerime katılıyorum. Seneye Ndong'un yerine kadromuza dahil edersek müthiş iş yapmış oluruz. Cem Akdağ'ın yardımına ihtiyacîmız olabilir burada. Bize gelmesi için onu teşvik edebilir. Alırsak mûthiş iş yapmış oluruz. Bôyle dominant bir pivot bize Euroleague'de muthis iş yapar. Tebrikler takıma...

Takımın en büyük özelliği çok zor işleri çok kolay yapıyor görünmesi. Müthiş alternatifli bir hücum düzeni var ve savunmada hiç geri adım atmıyoruz. Bunun en büyük nedeni karakterli oyuncular. Yani Arroyo, Ndong, Gordon, Manu veya Macvan'ı kimse sindirip denize dökemez. Sakatlıklar olmasaydı ve Henry ile malum olaydan dolayı Hawkins takımda olsaydı zaten şampiyonluk çantada keklikti.
Arroyo için söylenecek söz "İyi dönemlerinde NBA için Steve Nash neyse şu anda Avrupa Basketbolu için Arroyo odur. Sanki topu koltuğunun altına alıp yürüyor gibi oynuyor oyunu. Böyle birşey çok nadir oyuncuda vardı. Bizde Malik Dixon'da vardı, ancak onun takım oyunu ve disiplin sorunu vardı.
Son sözüm de Dorsey için. Doğru yetenekli, doğru fizikli ancak Olympiakos'tan neden gönderildiği ortada guard gibi oynayan pivotu büyük takımda barındırmazlar. O nedenle Ndong'a çok büyük saygımız var.

Takımımız tebrik ediyorum. Güzel maç oldu taraftarımız ise müthişti. Taraftar ve takım ele ele hedef şampiyonluk inşallah