BBL 5. hafta | Erdemir 62 - 85 Galatasaray

Ligde dörtte dört yaparak lige iyi bir giriş yapan takımımız, Erdemir deplasmanına gidiyor. Rakibimiz Erdemir ise tek galibiyetini -ikinci haftada- ligin yeni ekiplerinden Gaziantep deplasmanında aldı.

10 Kasım Cumartesi 14.00
Erdemir Spor Salonu

Erdemir

Barış Özcan
Engin Emre Bayav
Erbil Eroğlu
Mehmet Azmi Turgut
Sean James Marshall
Can Özcan 1
Cevat Alper Özcan
Melih Mahmutoğlu
Nusret Yildirim
Caner Osman
Gerrod Dewayne Henderson
Jure Balazic
Asim Pars

Ligde mağlubiyet alınabilecek maçlar belli aslında ve benim gözümde Erdemir deplasmanı bunlardan biri değil. Mağlubiyet sürpriz olur, öyle değerlendirmek gerekiyor. Takım maçı hafife almazsa rahat geçeriz diye düşünüyorum kısacası.

Dikkat etmemiz gereken tek şey üçlükler. Takımımız geçen sene Beşiktaş'ta olduğu gibi fazla içeriye gömülüyor ve rakibe dış şutu şansı veriyor zaman zaman. Melih de beğenmediğim bir oyuncu olsa da üçlükleri isabetli atabiliyor. Ona dikkat edelim yeter.

Dernekten bilet bulamayacağımı düşündüğüm için maalesef Erdemir tarafında olacağım bu sene.Bu sezon evinde Fülker ve Banvit mağlubiyetleri var Erdemir'in ikisinde de gelen takımları çok zorladırlar,umarım biz rahat bir galibiyetle ayrılırız.Ayrıca takım Ereğli'de mi şu anda,maç öncesi antrenman hakkında ve takımın konakladığı otel konusunda bilgisi olan var mı ?

Çok rahat bir galibiyet alacağımız maç ama geçen sene basit birkaç maçı kaybetmiştik. Umarım bir sürpriz olmaz. Farklı kazanacağımızı düşünüyorum.

Boludanda üniversiteden 50 kişiye yakın arkadaşımız gidiyor Ereğli çok yakın olduğu için yarın bol bol resim alırız artık benim Boluda olmadığım zamana geldi yoksa bende orda olmak isterdim.

Yarın güzel bir destek verilecektir takıma.

Maç başlamak üzere. Link paylaşımını lütfen sosyal medya üzerinden yapalım arkadaşlar.

Başarılar takımımıza.

herkes rahat kazanırız havasında ama erdemir gercekten ciddi bir deplasman.. fbülkere salonu dar etmelerine ragmen son anlarda maçı verdiler.. dikkatli olursak tabiki alırız maçı.. ama zorlayacaklarını düşünüyorum (inşallah yanlış tahmindir benimki)

Forumda link paylaşımı yasaktır. Yasal yaptırımları mevcuttur. Lütfen bizi zor durumda bırakmayın.

Maça yine çok iyi başladık ve muhtemelen üçüncü çeyrekten itibaren maçın temposunu farkı koruyacak şekilde düzenleriz.

Takımı parçalıyla görmek müthiş tahrik etti beni.Yine de bizim takım izlenmez,ders çalışmak daha mantıklı.16-0 başlamak ne demek yahu,BBL'nin marka değeri yerlerde.
Son basketlerinde de top eldeyken süre dolmuştu bu arada.

Lig maçları bana angarya gibi geliyor. 1. olsakta 4.olsakta çok fark etmiyor.