BBL 6. Hafta | Galatasaray M.P. 90 - 66 TED Kolejliler

Savunmada ve hücumda organizasyonu kaybettik. Bireysel takılıyoruz. Macvan'ı da pek oyuna sokamıyoruz bence.

Şaka gibi. 24-10 olan skor bir anda 24-27 oldu. Neyseki toparladık galiba. 31-28 ôndeyiz an itibariyle. Dûnde dedim,kûçúmsersek rehavete kapılırsak başımızı ağırtacak bir takimlar diye,keza tuttu ne yazik ki :-(

Ersin'de 4 ledi şuan. Durum 37-33

İkinci yarı faul problemi canımızı sıkacak anlaşılan.

Hawkins bugün hiç de olumlu görükmedi bana. Sezona fırtına gibi başlamıştı. Şutları normala döndü. Ersin 4 faul oldu şimdiden.

TED maçın sonunu getiremez bence, yetenekli oyuncuları var ama sınırlı. Ciddiye alırsak dağıtırız ama ciddiye alalım artık. İyi şutörleri var.

İlk yarı bitti, 41-37 öndeyiz. Bir ara 16 sayı öndeydik sonra adamlar toparladı önede geçti ama üstünlüğü tekrar ele aldık. Ama pek iyi değiliz. Boyalı alanı pek kullanamadık. Enderin 12, Gordonun 10 sayısı bizi taşıyor.

Uzunlara çizdiğimiz hücum yok mu yoksa biz mi oynayamadık.

2. periyot başında niye öyle bir 5 vardı anlamadım.Yanlış görmediysem dudley-engin-cenk-lakovic-ender vardı sahada.Bir anda eridi zaten fark bundan dolayı.

Boyalı alanı iyi kullanıyor TED. Orada durduramadık onları.

63-57 3.çeyrek sonucu. Organizasyon sıkıntısı devam ediyor.

63-57 3. çeyrek skoru. Bir ara farkı 10 sayıya çıkardık ama geri geldiler. Penney bugün iyi oynuyor 18 sayısı var. Kaptan Hawkins ise bugün kötü. Umarım tek maçlıktır. Ayrıca Gordon oyuna hiç girmedi.

Gordon iyi oynuyordu , hoca faul nedeniyle mi nedir almadı tekrar oyuna.

Gordon tekrar oyunda.