BBL 6. Hafta | Galatasaray M.P. 90 - 66 TED Kolejliler

Gordon 4ledi bom boş pozisyonu baskete çeviremedi.

78-64 yaptık bir anda. Ne olduğunu anlamadı kimse. :)

90-66 kazandık. Yenilmez armada yola devam ediyor. Ne ara skor böyle oldu anlamadım ama. :)

Bir de oyunu pek beğenmedim. Hep bireysele oynuyoruz. Uzunlara çizilen/oynadığımız hücum pek göremedim mesela.

90-66 kazandık. Cenk 24 sayı. Sonradan oyuna giren Sertaç'tan 4 sayı bulduk. Lakovic'i oyunda fazla tuttuk. Attığı sayılarla özgüvenini bulmuştur ihlşallah. Kuban maçı öncesi iyi olur. Son haftalarda Furkandan verim alamıyoruz. İhşallah onuda ilerleyen haftalarda devreye sokarız. Enderde günün başarılı isimlerinden biriydi. 4'de 4 üçlük attı.

Zaman zaman zorlandık ama kalitemizle kazandık.

Cenk'i işte bóyle gôrmek istiyoruz biz. Allah nazarlardan saklasın bugûn múthişti. Ôzgúveni yerine gelmiştir bu maçtan sonra inşaAllah. Aynısını Kuban'a karşı da bekliyoruz :) 1. ve 4.periyotlarda yediğimiz sayı toplamı 19 iken,2. ve 3.periyorlarda 47 sayı yedik toplam. Bu durumu istikrara çevirirsek hiçbir takım kolay kolay bize 70 ûstû sayı atamaz. Yenilgisiz devam ediyoruz. Sırada inşaAllah Kuban galibiyeti var. Tebrikler YENİLMEZ ARMADA !!!

Kasırga devam ediyor :)

Lakovic baya toparlanmış gibiydi bugün, ona sevindim. Cank ve Ender yıldızlaştı. Hawkins'i de dinlendirmiş olduk baya baya.

Ergin Ataman, Kubanda kalacak otel olmadığını söyledi. Kuban ve EL yönetimine durum bildirilmiş ama yardım etmemişler. Pazartesi yola çıkacağız ama orada nerede kalacağımız belli değil, napacağımızda belli değil dedi koç. 2 saat uzaklıkla bir yer bulunmuş ama kalınacak gibi değilmiş.

Allah cezalarını versin. Biz olsak ev tutar ağırlardık.

Seyrederken bireysel oynuyormuşuz gibi bir izlenim oluyor ama 21 asist yapmışız.
Dış atışlar sayesinde farklı bir galibiyet aldık.
Furkan işin savunma kısmında fena değildi, hücumda etkisizdi (Kısaların bu kadar etkili olduğu bir günde top da kullanamadı zaten).
2. yarı Hawkins'in dinlenmesi iyi oldu, Kuban maçında tekrar döner.
Oyun kuruculuğu eleştirilen Gordon 8 asist yapmış.

Cenk Akyol: 23 Sayı - 2 Ribaund - 1 Asist
Ender Arslan: 17 Sayı - 2 Ribaund - 2 Asist
Milan Macvan: 14 Sayı - 10 Ribaund - 2 Asist
Jamont Gordon: 10 Sayı - 3 Ribaund - 8 Asist
Boniface N'dong: 6 Sayı
David Hawkins: 5 Sayı - 4 Asist
Jaka Lakovic: 5 Sayı - 3 Asist
Sertaç Şanlı: 4 Sayı - 2 Ribaund
Furkan Aldemir: 2 Sayı - 7 Ribaund - 2 Asist
Ersin Dağlı: 2 Sayı - 4 Ribaund
Can Korkmaz: 2 Sayı
Engin Atsür: 1 Ribaund

90-66 kazandık. Cenk 24 sayı. Sonradan oyuna giren Sertaç'tan 4 sayı bulduk. Lakovic'i oyunda fazla tuttuk. Attığı sayılarla özgüvenini bulmuştur ihlşallah. Kuban maçı öncesi iyi olur. Son haftalarda Furkandan verim alamıyoruz. İhşallah onuda ilerleyen haftalarda devreye sokarız. Enderde günün başarılı isimlerinden biriydi. 4'de 4 üçlük attı.

Zaman zaman zorlandık ama kalitemizle kazandık.

Krasnodardan yazan ultra fanatik bir Galatasarayli olaraktan(Rusyanin en fanatik Galatasaraylisi.....) :) Carsamba gunu takimi olumune destekleyecegiz burada..Kuban yonetimi klasik Rus ilgisizligini gosterdiler..Bu arada herkesi Turkiyeden maca bekliyorum.Pegasus 22.45 ucagi ile pasaportu olan,durumu musait herkes buraya...