BBL Play-Off FİNAL Serisi | Galatasaray MP-Banvit (4-1)

ulan kalpten gidecektim! Yapılır mı lan bu! Çok mu mutlusunuz bazı arkadaşlar? Allah sizi bildiği gibi yapsın! Bu ne yaaa? Ağız tadıyla bi şampiyon olamayacak mıyız arkadaş!

Geçmiş olsun. İstanbul'da daha farklı olur ve kazanırız sanırım. Çünkü ilk 2 maç o şekilde geçmişti. Giden yöneticilerimize yazık oldu, onlara üzüldüm. Gerçi işleri bu ama, olsun yine de üzüldüm.

Christiane Amanpour'un da dediği gibi, "The show is over" :(

İstesek çok rahat yenerdik ama demekki bu işi abdi ipekçiye bıraktılar.

Ogün maçı kim alacak biliyormusunuz seyirci o banvite nefes aldırmazlar çünkü kaybedecekleri hiçbirşey yok ve moralli gelecekler umarım bugünkü gibi ilk çeyrek oynamayız.

evet bu maç çok kötüydük, hatta 3'üncü maçtan bile kötüydük. Ama 3'üncü maçtan daha iyi bir 4'üncü çeyrek oynadık. 3'üncü maçı kaybetseydik bu kadar üzülmezdim, gerçekten kaybetmeyi haketmiştik Hoca'nin deyimiyle, ama bu maçı da bir o kadar haketmistik, yazık oldu! Gordon'u bir daha böyle görebilir miyiz bilmiyorum açıkçası :) kaç sayı attı, bilen var mı?

Belki de sezonun en kötü oyununu oynadık. Şut yüzdemiz çok düşük kaldı. Üstüne rakip inanılmaz üçlükler soktu. Buna rağmen kazanabilirdik. Banvit gibi bir rakip karşısında 20 sayı geriden gelmek her takımın harcı değil. Gordon son saniyelerdeki basket faul pozisyonunda serbest atışı atıp eşitliği sağlasa uzatmalara gidebilirdik. Tabi bunun için ona kızamıyorum. Sahanın en, hatta tek iyisiydi.

Gönlüm isterdi ki, seriyi bozmadan şampiyon olalım; ama olsun. İnşallah bir aksilik olmaz ve gelecek maç Abdi İpekçi'de kupayı kaldırırız. :)

Üç çeyrek 47 sayı, son 10 dk 38 sayı bu nedir yahu. Umarım artık kendimize geliriz.

Biraz analiz yaparsak yarı final ve finalde deplasmanlar kabus oldu. KSK maçı çok sayı yedik kötü oynadık ve biraz şansla kazandık. Banvit deplasmanları ortada. Kendi sahamızda seyirci ile coşuyoruz ama deplasmanda problem var. Deplasman maçlarında patlayan tek oyuncu ile oyunları ya kazandık yada ortak olduk , bir türlü takım olamıyoruz. Bu da sistemimizin dışına çıkmamıza neden oluyor.

Kimse yadırgamasın ama bence işler karıştı. Şu anda bu yenilgi ile onlar havaya girdi ve teker teker maçlara bakacağız diyorlar. Kaybedecek birşeyleri yok ve buradan sonra rahat olan onlar. Bizde stres kendisini gösteriyor. İstanbul'daki maç çok kritik oldu. Eğer bu maçı alırlar ise tekrar motive olurlar. Orhun takımdan memnun değilim dedi ama bu bence havaya sokmak içindi.

İstanbulda dış şutlara önlem almamız lazım. Umarım iç saha klasikleri gibi olur ve şampiyon oluruz. Ben biraz korktum. Yorumcular son çeyrekte savunma sertleşti diyor ama 21 sayı yemişiz.

Bu maçlar Çok iyi analiz edilmeli ve savunma zaafları giderilmeli.

Gordon'un o serbest atışı kaçırması,Stimac'ın hayatındaki sanırım ilk üçlüğünü atması,Simmons'un basket-faulu ve herşeye rağmen son 2 topta sokamamamız.. :) İstanbulda görüşmek üzere.