BCL 1. Hafta | Galatasaray Ekmas 77-88 PAOK Mateco

Roller belli değil net görev yapabilecek oyuncu az. Yeboah Radebaugh ne rolde beli değil 4 uzun hiçbiri sert değil. 3 uzun ya da tek uzunlu 5 için gereken atlet 3.5 yok zaten. Setler hala oturmamış.

Evimizde yenilirsek grup 1.liği baya zorlaşır play in 'e kalırız. BCL playoff denen takım ilk gruplardan elenirse Turgay Bey kına yakar herhalde Mitrovic ile.
 
ya benim bildiğim geniş rotasyonlu kadrolarda bir pozisyonun süresini dağıtırken %60-40 dagitirsin, 25-15 oynatirsin ki as oyuncun ritmini kaybetmesin ne bileyim. bu düz mantık, süre artar yada azalır bilemiyorum, herkese +20 vermeye kalkarsan böyle olur işte, çorba 5'ler ve ritim bulamayan oyuncuları izleriz. ne gerek var?
 
Mitrovic erkek basketbolunun Torrent'idir. Kendisini görünce takım kadrosu sayılırken Torrent'in resmini görünce "yuuuh ........" diye deliren elemana döndüm.
 
Neyse Turgay denen eleman eski kafa hoca ile gider menejer abilerinden 2 transfer yapar oturmaya devam ederler. Bu şube kapanmaya doğru itiliyor. En başta bunları göndermedikleri sürece böyle rezil olmaya devam. Gerçi son 10 yıldır aynı şube değişen bişey yok.
 
Koç gitmeli, geçici olarak genç bir koçla anlaşıp Ergin ATAMAN boşa düştüğü çökmek lazım, Ergin ATAMAN bu takımdan Yeboah ve Haliloviç'i yollayıp 3 tane orta seviye transferle ligde ve CL'de şampiyon yapar. Yıllar sonra ligde çok güçlü takım yok, üstelik devşirme yok, yerlileri iyi seçmişiz 3 tane iyi yabancımız var ama koç ve olmayan sistemi bizi rezil bir noktaya getirdi, derhal koç ve yardımcıları yollanmalı, Zeytingöz'den de kurtulmak lazım,aklı başında hiçbir koç çalışmak istemez kendisiyle.
 
Takım yazın hazırlık maçlarında ne gösterdiyse aynısını oynuyor. Kerem Övet çıkıp "hazırlık maçlarını baz almamak" demişti ama oradaki oyunun aynısı işte. Sürekli seri yiyen bir takım var sahada.
 
Mitrovic ilk geldiği dönem burada bir kaç kişi sınıf atlatacak bir koç değil bunun yanında da yeniliğe açık değil demiştik sonuç ortada. Bu yönetimin bulduğu koç ve oyuncular ve koçun bulduğu oyunculardan hayır gelmez.

Kimse kendini kandırmasın bu takımda iyi denilecek yabancı oyuncu nerdeyse yok bir tek Martin için iyi denilebilir ve ben sistemli bir takım olursak Radebaugh'tan ümitliydim. Koçla birlikte beş oyuncuda gönderilse şaşırmam. Ama ilk gidecekler iki yıldır şubenin parasını çöpe atan yöneticiler olmalı.
 
Çok iyiyiz devam böyle...
Paok gibi alt seviye bi takıma her alanda ezilmek bu bütçelerde müthiş. Gs taraftarı her sene acı çekiyor ama bazılarının menajer abileri çok mutlu. Yeboah ve haliloviç gibi vasat oyuncuları ortada kalmadığı için. Hafta sonu fb umarım bize acır yoksa geçmiş olsun herkese.
 
Rakip ne attıysa giriyor. bizde ritim tutabilen bir oyuncu var mı acaba 3 ceyrektir?
Rakip ne atıyorsa giriyor değil Alper savunma çok yumuşak.

Avrupadaki bütün takımlar aptal bu köyün uyanığı Turgay Zeytingöz Mitroviçi getirdi.

Ekmas Grup Yönetimindeki Abimiz Basketbol oynadım demişti,Basketboldan azıcık anlıyorsa.

Gm
Hoca
Yeboah
Haliloviç
Raden bu arkadaşlara teşekkür ederim.
 

Üst