Takımda motivasyonsuzluk ve isteksizlik var ne bileyim zerre savaşan bir takım izlemiyoruz sahada. bariz koç etkisi var burda.
Bu oyunla sadece kaybetmekle kalmayız, çok acı sonuçlarla karşılaşırız ki Paok gerçekten kötü bir takım. İlk transferler açıklanmaya başladığında çekirge bir zıplar iki zıplar bu işin şakası yok küme düşeriz demiştim. Bunun üzerine daha ne söylenir.Fenerbahçe Efes Hapoel maçlarını da
Fenerbahçe Efes Hapoel maçlarını da kaybederiz bu oyunla.
Tazminat derdinde. Biz kendisine teklif yaptığımızda tatildeymiş, adam yarım bıraktığı tatilin parasını çıkarmak istiyor.Maçın başından beri koçta da dehşet bir isteksizlik bir pasiflik var. kenara oturmuş elini çenesine koymuş izliyor takımı. bu pasifliğin bu sakinliğin sebebi, umarım kaybetmesi durumunda kovulacağının beyan edilmesidir.
Halbuki çok sevindim diyordu teklif için, uzun yıllar kalmak istediği beyan etmişti röportajda. en azından o röportajda söylediği lafların altında kalmamak için insan biraz güven verir, bu adamda o da yok. yazık.Tazminat derdinde. Biz kendisine teklif yaptığımızda tatildeymiş, adam yarım bıraktığı tatilin parasını çıkarmak istiyor.
Halbuki çok sevindim diyordu teklif için, uzun yıllar kalmak istediği beyan etmişti röportajda. en azından o röportajda söylediği lafların altında kalmamak için insan biraz güven verir, bu adamda o da yok. yazık.