BCL 3. Hafta | Hapoel Holon - Galatasaray NEF

Galatasaray Nef, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki üçüncü maçında İsrail’in Hapoel Atsmon Holon ekibiyle karşı karşıya gelecek. Holon Toto Arena’da 26 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.
 
Dış atıcıyı geçtim serbest atış adam getirsinler bir tane. Şu Morganın olduğu dakikalar beni çıldırtıyor kendisini shaq falan sanıyor heralde, post up oynayacak diye uğraşıyoruz içine ediyoruz hücumların.
 
Hem çok fazla kaçırıyoruz hemde çok fazla dış atışa kalıyoruz.Kaçırdığımız halde iyi bulduğumuz şutlarda oldu.Mesela o şutu sokacak bir Melo veya Kerry oldugunu varsayalım iyi hücumlar deriz hücumlara.

Angola kaçırıyor,Ennis her zaman sorumluluk almıyor,alsa iyi atıcı değil.30 saniye içinde Göksenin'e 3 dış atış geldi mesela.Çok fazla pozisyon geliyor ama değerlendirme konusu sıkıntılı.

Marvin Jones'da 2.13 ama kalıplı bir oyuncu değil.Morgan üzerinden pota altını zorlayabiliriz belki çünkü hem faul sıkıntıları var hemde fiziği sayesinde sayılar bulabilir belki.
 
Bu sezonda böyle arkadaşlar yapacak bir şey yok. hamle diye söylenmeye gerek yok çünkü şutör ve pivot eksikliği varken hummer'ı alıp geldiler.
 
Emeği geçenlerin....... 3 ayda bunu başarmak çok ciddi art niyet ister. Haziranda koşa koşa gittiğim salona şimdi maçın saatini bile bilmiyorum burayı okuyup biraz açayım dedim maçı sadece. Onu da kapatacağım muhtemelen şimdi.
 
Ennis omuzlar geniş atletizm var güç var ama turnike atamiyorsun yanlış zamanda zorluyorsun şutun da yüzdesiz. Angola yumuşak şut ortalama. Ve Pistolis Calaioro 4 surekli oynatmaktan vazgeç artık
 

Üst