BCL 3. Hafta | Hapoel Holon - Galatasaray NEF

Biz Hummer'ı neden aldık ? Mahir'in ilk 5 başladığı maçta Hummer başlayamıyor.Benchten desen çok kısa girdi çıktı.Yani Hummer'ın takımdaki rolü nedir,hangi amaçla alındı ? Tamam kötü transfer ama ne bekleniliyor ?

Bizim en ihtiyaç duyduğumuz şey şut atabilen kısa ile,undersize olmayan bir uzundu.Uzun oyuncunun şutunun olmasını,ribaund sezgisini her şeyi geçtim.Bizi atletikte olmayan 2.01 2.02 2.03 oyunculara mahkum etmeyin lütfen.

Gidip 6 yabancı ile sezona başladıgımız noktada ihtiyaç dışı Hummer niye alıyoruz.
 
Psitolis Turgay ve Kerem Beyler bir açıklama izah yapmalı, nasıl sezon başında Turgay Bey açıklama yaptıysa şimdi de yapılmalı ciddi bir sapma var hedeflerden BCL playoff ve kupa adayı takım bundan cok uzak görüntü veriyor bu kaçıncı maç toplamda.
 
Niye açıklama yapsınlar ki ? O kadar atıp tutup hayal sattıktan sonra 2-3M bütçe ile niyet zaten belli değil miydi ? Gerçekten bunların bütçeyi 5M civarlarına çıkarıp EL falan, ya EL'yi geçtim; Eurocup falan düşündüklerini mi zannediyorsunuz ?
 
İkili averaj önemli.

Maç sonucu ne olursa olsun ciddi bir eylem yapmak lazım Erden Timur Kerem Tunçeri Turgay Zeytingöz ve Psitolis bir izah yapmak zorundalar taraftara.
 
Son düzenleme:
Hücumlara bak hahaha 9 metreden üçlük sallanıyor top yere bile vurulmadan. Gören de GSW falan zannedecek bunları. Rezalete kepazeliğe bak saldım çayıra....
 
4/5 transferimiz Hummer müsait pozisyonda pota dibinde kaçırdı. Bu sezonun özeti. 3m bütçeye göre bile başarısız bu kadro mühendisliği
 
Sorumluların maç sonu biz taraftara bir hesap verme zorunluluğu var. Bu takım neden kötü ve kadroda gerekli aksiyonlar ne zaman alınacak bir şeyler duymak istiyorum artık. beşiktaş maçına kadar olan soru işaretleri, beşiktaş maçıyla birlikte belirgin hale geldi ve çoğu taraftarın güveni azaldı takıma.
 
Bu takimin olmadigini sene basindan beri yaziyoruz.

Erden bey pirince giderken evdeki bulgurdan bizi etti laf canbazligi ile butce artti dedi gecmis olsun
 
Bu yaşıma kadar çok kötü kadrolar gördüm ama en az 1-2 transferimiz iyi çıkardı ve takımda belli ederdi kalitesini. En kötü kadrolarımız böyleydi. Ancak bir takımın tüm yeni transferleri yerli yabancı olsun, vasat altı ve şaibeli ise, bu transferi onaylayan, yapan, bu adamlara lisans çıkaranlar genel kurul önünde hesap vermelidir.
 
Şu kupayı organize edenler için en büyük hayal kırıklığı galatasaray'dır sanırım. 3. sezonda da f4 yapamayacak gibi görünüyoruz ve bizden beklentileri daha fazlaydı.
 
İlk defa böyle yazacağım takımın hali ortadayken Hummer'ı alan kimse Turgay Bey ya da Kerem Angola Ennis Morgan ve Hummer ile birlikte gönderilmeli.
 
Son düzenleme:
Daha biz hazırlık maçlarını yeni tamamladığımızda Efes maçı öncesinde Bost yeni bir takım olduğumuzdan,zamana ihtiyaç olduğundan falan bahsetmişti.Şimdi bir takımın oyuncusu daha resmi maç bile yapılmadan bunu diyorsa,ortada kaybedilmiş bir şey yokken,bence takım olunamadığının ve iyi kadro kurulamadığını oyuncularında görüyor olmasındandır.Ben özellikle Bjk ve Holon maçlarından sonra buna inanıyorum.Oyuncularda her şeyin farkında.
 

Üst