BCL 6. Hafta | Legia Varşova 76-90 Galatasaray Nef

Kazandık ama başımız belaya girdi. KSK-Ludwisburg-Malaga'ya gidiyoruz. Play IN'den geliyor olsaydık Dijon-PAOK'lu gruba gidecektik.
Kesin mi direkt çapraz mı eşleşiliyor zor grup. Kaçmanın anlamı yok. İşin iyi tarafı koç iyi oynamadığımızı kabul ediyor. 1 mi 2 oyuncu mu degistirme hakkımız kaldı? 4 e kadar diye biliyorum. Egemen veya Furkan'ı alabilsek keşke.
 
Son düzenleme:
3.periyodun farkı en yetenekli ofansif 5 'le uzun süre sahada kaldık. Bost Ennis McGee belki ilk kez bu kadar süre birlikte oynadı. Yine 3 lüğe şuta bağımlı hücum ettik. Son kurşun varsa atma vakti.
 
Wikipedia’ya gore; Malaga ile ayni gruptayiz. Diger 3. Takim Ludwigsburg - Limoges play in kazanani olacak, 4. Takim ise A grubu 2.si ile B grubu 3. Sunun play in karsilasmasinin galibi. A grubunda Murcia 2. Oldu gibi, B grubunda da ya suanki mac skorlarina gore Aek veya Karsiyaka 3. Olacak. Malaga, Ludwigsburg,Murcia ve bizli bir grup alev alir.
 
Son 16 da Malaga ve biz grup liderleri olarak aynı gruptayız.Tofaş- Aek ve Mhp Riesen -Limoges eşleşmelerinde tur atlayanlar gruba dahil olacak.Zor ve güzel maçlar bizleri bekliyor.Grup maçları 24-25 Ocakta başlıyor.
 

Üst