Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray basketbol taraftarları, artık ufak tefek başarı(!)larla tatmin olacak, hatta sanki birşeyler yapılmış gibi teşekkür edecek kadar başarısızlığı kanıksamış durumda. Maalesef Merkezefendi galibiyetine bile sevinip teşekkür eden bir kitle var. Yahu arkadaşlar, biz koskoca Galatasaray'ız, böyle küçücük şeylerle mutlu olamayız, olmamalıyız. Bu taraftar mantalitesine şubenin yönetim zafiyeti de eklendiğinde daha uzun yıllar boyunca başımızın yerden kalkmayacağı gerçeği aşikardır. Futbolda en ufak bir tökezlemede verilen tepkinin yüzde biri bile veriliyor olsa bu durumun gidişatı değişecektir. Ama görünen o ki taraftar hipnotize edilmiş ve uyutulmuş durumda. GS'ın bir futbol kulübü değil, spor kulübü olduğu ve basketbol dahil birçok branşta Türkiye'de öncü olduğu gerçeği tamamen unutulmuş ve sadece futboldaki başarılarla avunur hale gelmişiz. Özellikle basketbolda rakip spor kulübü karşısında yıllardan beri süregelen ezilmişlik ve zayıflık beni kahrediyor. Varsa yoksa futbol ! İyi ki futbol var da tüm başarısızlıkların üstünü örtüyor. Üzülerek görüyorum ki, bu durum böyle gelmiş böyle de gidecek gibi görünüyor....