• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL | Galatasaray 67-83 Unicaja

Final four beklemiyordum üstelik Final oynadık canınız sağolsun bu arada inşallah önümüzdeki yıl Eurocup yaparız.

Gelecek yıl BCL finali İstanbul'da olacak, sanıyorum yine BCL'de olacağız.

Final four beklemiyordum üstelik Final oynadık canınız sağolsun bu arada inşallah önümüzdeki yıl Eurocup yaparız.
Galatasaray basketbol taraftarları, artık ufak tefek başarı(!)larla tatmin olacak, hatta sanki birşeyler yapılmış gibi teşekkür edecek kadar başarısızlığı kanıksamış durumda. Maalesef Merkezefendi galibiyetine bile sevinip teşekkür eden bir kitle var. Yahu arkadaşlar, biz koskoca Galatasaray'ız, böyle küçücük şeylerle mutlu olamayız, olmamalıyız. Bu taraftar mantalitesine şubenin yönetim zafiyeti de eklendiğinde daha uzun yıllar boyunca başımızın yerden kalkmayacağı gerçeği aşikardır. Futbolda en ufak bir tökezlemede verilen tepkinin yüzde biri bile veriliyor olsa bu durumun gidişatı değişecektir. Ama görünen o ki taraftar hipnotize edilmiş ve uyutulmuş durumda. GS'ın bir futbol kulübü değil, spor kulübü olduğu ve basketbol dahil birçok branşta Türkiye'de öncü olduğu gerçeği tamamen unutulmuş ve sadece futboldaki başarılarla avunur hale gelmişiz. Özellikle basketbolda rakip spor kulübü karşısında yıllardan beri süregelen ezilmişlik ve zayıflık beni kahrediyor. Varsa yoksa futbol ! İyi ki futbol var da tüm başarısızlıkların üstünü örtüyor. Üzülerek görüyorum ki, bu durum böyle gelmiş böyle de gidecek gibi görünüyor....

Rakip bizden birkaç gömlek üstündü. Buraya kadar gelen takımımızı kutluyorum. Yöneticilerden ricam artık istikrarlı yatırım olsun.

Sağlık olsun. Finale kadar olan mücadele için tebrikler.

Malaga'daki her oyuncu çok yetenekli ama en çok Ostetkowski'ye ve Diaz'ın savunmasına hayran kaldım sanırım.

Tyson Carter'ı direkt koparırdım Malaga'dan. Bu seviye için gayet yeterli bir oyuncu. Dün Palmer ile ikisi yer değişse kupa bizdeydi.

Yanlış hatırlamıyorsam Zenit ya da Lavrio'da oynarken de bizimle adı geçmişti. Savunma tarafında da gayet etkili

Geri