• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl | Le Mans Sarthe Basket - Galatasaray Mct Technic

Üst üste 2 iyi savunma yapalım.Üçlük mü ikilik mi diye challenge yaptılar.

Gillespie basket faul ! Challenge sonrası 2 iyi savunma gelsin dedik,geldi.

Erken konuşmak istiyorum ikili averaj umrumda değil helal olsun takıma ve koça

Micov Rytas maçında bir pozisyonu izletip takımı övmüştü ya.Bugünde 32 dk'lık kısım sonrasını izletip övsün.Şu son dakikalarda o kadar zorlanıyorlar ki hücumda.Helal olsun.

Bu takım Pozzecco ve Micov olmasa 32 dk'lık bölüm sonrası o güveni vermezdi belki ama Pozzecco ve Micov bana çok farklı güven veriyorlar.Maça bakıyorsun çok kötü savunma,çok kolay yenen sayılarla geçiliyor ama 5-6 dk çok iyi savunma ile kazanıyorsun.Başka bir zayıf koç ile bu maçı kaybederdin işte.

2'li averajıda aldık,elinize yüreğinize sağlık.

Lider olduk , tebrikler takım

Çok güzel bir takımımız var :)

Hakemler maçın hamuruyla o kadar oynadılar ki koçu pasivize ettiler tekniklerle tamamen ev sahibi odaklı bir yonetim. Çok zor bir maç ve ikili averaji alıp geldik. Haftasonu zor bir maçtan fikip bu mücadeleyi vermek Bravo takim

Şu an Le Mans takımında kafa gitti,yarın çözersiniz sıkıntı etmeyin.Şu an biz maçı kazanıyorduk,iyi hücum ediyorduk nasıl kaybettik,ikili averajı nasıl verdik diyorlar :)

Tebrikler yenilmez Armada🦁
Tebrikler Pozzecco Hocam🙏

İlk yarıda özellikle 2. çeyrekte Buğrahan müthiş oynadı, belki de geldiğinden beri en muhteşem performansı gösterdi, tam anlamıyla gözlerimin pasını sildi. Petrucelli gibi kötü bir oyuncuyu neden aldık acaba? Anlaşılır gibi değil. Adam bildiğin yeteneksiz, top elinde bomba gibi kalıyor, aldığı her dakika zarar. Çok iyi savunmacı olduğu söylenmişti ama ben bu meziyeti bile görmüyorum bu arkadaşta. Bu arada hiç savunma yapamıyoruz ama hücum performansı çok iyi. 2. yarıda savunmada ipleri biraz sıkı tutarsak maçı alırız, hatta ikili averajı lehimize bile çevirebiliriz. Daha McCollum ve Palmer devreye girmedi, bu ikisi biraz kıpırdar ve Buğrahan böyle devam ederse işimiz kolaylaşır. Yeter ki Pozzecco vatandaşı Petrucelli'ye iltimas geçip fazla oyunda tutmasın...
Tüm öngörülerim gerçekleşti, güzel bir galibiyetle hem de ikili averajı alarak eve dönüyoruz. McCollum büyük karakter, Palmer da gerektiği anlarda güzel oynadı. Petrucelli'siz oynayınca çok daha rahat oluyor kazanmak. Teşekkürler koç, ellerinize sağlık takım...

Bu galibiyet F4'e götürür.

Takımla birlikte Palmer'ın dönüşümünü izlemek baya keyifli. Eskiden 3 çeyrek skorunu yapar, clutch timeda ortada görünmezdi. Şimdi ise 3 çeyrek takılıp clutch timeda ortaya çıkıyor. Fb maçını da almıştı hakemler araya girmese

E hani berbat kadroydu?

Bu arada hayatta gördüğüm en kötü maç yayınıydı, tam anlamıyla beceriksiz ve bilgisiz bir reji tarafından çekilen bir maç oldu. Pozisyon tekrarı yok, teknik fauller neden çalındı bir türlü anlaşılmadı, sürekli olarak gereksiz yakın plan oyuncu ve koç çekimleri vs. Yani sonuçta Fransız rejisi maçın içine etti, yazıklar olsun...

Son periyot o nasıl bir savunmaydı öyle, hayran kaldım 😎
İkili averajı ve liderliği de aldık.
Helal olsun size 👏

Yine son bölümlerde güzel savunma geldi. Takıma ve koça tebrikler.
Normalde bu turnuvayı kişisel olarak önemsemem ama gerek kazanma alışkanlığının oluşması gerekse de bir kayıp halinde pusuda bekleyen malum koç eskileri, menejer eskileri vs sevinmemesi adına önemli bir galibiyet.
Yoksa bu turnuvaya niye katıldık, hangi akıl bize buraları layık görüyor ,işte o kısıma iyi bakmak gerek. Galatasaray'ın asıl olması gereken yer, layık olduğu organizasyon belli.

Geri