• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Round of 16 | Galatasaray Ekmas 98-85 Telekom Baskets Bonn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Karahan'ı bolca izlemek istiyorum, maçın başka bir önemi yok.

Herşey bitmiş gibi konuşuluyor ama halen şans var, Takım dün bir kıpırtı gösterdi 14 sayılık galibiyet çok şey demek dikkatimizi çekerim..
Ne bunlar ne ludwigsburg nede Dijon ikili averaj alınmayacak takımlar asla değil..
🟨🟥 #Konsantrasyon

Salona gelin takıma destek olun. Arkadaki kapıdan herkes biletsiz girebilir.

Gruptan cikmamiz icin ne gerekiyor ? Gercekten bilmedigim icin soruyorum.Bilen bir uye bilgilendirme yaparsa cok sevinirim.

Gruptan cikmamiz icin ne gerekiyor ? Gercekten bilmedigim icin soruyorum.Bilen bir uye bilgilendirme yaparsa cok sevinirim.
abi bütün maçlarda ikili averaji alıp rakiplerin sonuclarini bekleyecegiz bildiğim kadarıyla. yani, rakiplerin sonucundan ziyade biz bi üstümüze vazife olanı yapalim da rakiplerin sonu i kalsın.
ben mucize olarak görüyorum.

abi bütün maçlarda ikili averaji alıp rakiplerin sonuclarini bekleyecegiz bildiğim kadarıyla. yani, rakiplerin sonucundan ziyade biz bi üstümüze vazife olanı yapalim da rakiplerin sonu i kalsın.
ben mucize olarak görüyorum.

Cok tesekkur ederim Alper.

Rakip 80 sayı altında tutulabilirse, kaybetsek bile kızmayacağım.

Göksenin ilk 11.

Sadık iyi başladı.

İkili averajı alabiliriz. İyi oynuyoruz.

Kazanırız ama ikili averaj işi sikinti bence :/

50-43 öndeyiz ilk yarı.

fırtına gibi girdik ikinci yarıya. bravo aslanlar, böyle devam. 60-45, mola aldirdik rakibe

Maçı aldık,sırada ikili averaj var.

Buğrahan ne top oynuyo be. şu topu bide akatlar'da oyna.

72-56 öndeyiz üçüncü çeyreğin sonunda. maşallah beyler, muhteşem oynadınız üçüncü çeyreği. lütfen alın şu ikili averaji.

ilk 1 buçuk dakikada 16 sayıdan 9 sayıya düştü fark. ne övmeye ne gömmeye geliyorsunuz, neyse.

Geri