• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Round of 16 | Galatasaray Ekmas 98-85 Telekom Baskets Bonn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Prepelic iyi ki gelmis.Gozumuz topcu gordu yillar sonra.

SADIKKKKKKKKKKKKKKK KOÇUM BENİM BE.

Bugrahan oynadigin topa yakismadi su top kaybi.

Yeboah = Mr. Underrated

son 36 saniye, 98-85 öndeyiz. bonn molada.

Sezonun Savunması ve hücumu olacak belki de

Fark ne olursa olsun , galibiyet alışkanlığı ve özgüven açısından çok önemli galibiyet.

Ee simdi ne olacak ? Ikili averaj esitlendi :)

umarım bu son hücumu aramayız 6. maçların sonunda.

abi genel averaja kaldık Bonn'la davamızı böyle göreceğiz. ama muhtemelen boyle bir dava gorulmeyecek çünkü Bonn bir maç daha alır çıkar gruptan hahah. Ludwisburg ve Dijon ile Bizim hesabımız.

Bonnlu ikili ve Üçlü averajda dezavantajımız olmayacak daha doğru yanıt olur buna Mehmet.. Ama amacımız Ludwigsburga verdiğimiz -20 lik averajı kapatıp artıya çevirmek olmalı.. Tabi Dijonu deplasmanda 3+ yenmekte şartoğlu şart..

Bonn muhtemelen Dijon maçını kazanır ve bu hesaba gerek kalmaz diye düşünüyorum.
Bizim için esas önemli maç Ludwigsburg-Dijon maçı oldu. O maçı Ludwigsburg alırsa bizim Ludwigsburg ile oynayacağımız maçı 20 sayıdan fazla bir fark ile kazanmamız gerekiyor.

Artık bir umudumuz var grupta.

abi genel averaja kaldık Bonn'la davamızı böyle göreceğiz. ama muhtemelen boyle bir dava gorulmeyecek çünkü Bonn bir maç daha alır çıkar gruptan hahah. Ludwisburg ve Dijon ile Bizim hesabımız.

Tesekkur ederim Alper.Beni bilgilendirmelere doyamadin adeta :)

Bonnlu ikili ve Üçlü averajda dezavantajımız olmayacak daha doğru yanıt olur buna Mehmet.. Ama amacımız Ludwigsburga verdiğimiz -20 lik averajı kapatıp artıya çevirmek olmalı.. Tabi Dijonu deplasmanda 3+ yenmekte şartoğlu şart..

Cok tesekkur ederim abi.Insallah gerceklesir ve gruptan cikariz.

Dijon'u deplasmanda yeneriz bence, averaj işi tersine döner ama ludwisburg'tan 20 sayı fark yedigimizi unutmuşum. 10-15 aralığında bir fark yemiştik diye kalmış aklımda siz yazınca fark ettim. vah vah. ludwisburg'tan nasıl 20 sayı yedik biz gece gece dert oldu pfff.

Ludwigsburg Bonn'dan ters bir takım bizim için önemli olan kazanmaktı.

Geri