• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL Son 16 1. Hafta | Galatasaray NEF - JDA Dijon

Maçta hiç öne geçemedik, ilk yarı bitecek.

Blackshear sakat mı?

İyi takım değiller,çok kötü hücum ediyorlar,bizim vurup geçmemiz lazım.Kadroda olsa Kerry'den ya da Ndour'dan faydalanabilseydik daha iyi olabilirdi.

Okben el hassasiyeti ve oyun görüşü yüksek bir oyuncu. Hareketli bir oyuncu olmasa da vücudunun ağırlık dengesini elinin hassasiyetiyle çok iyi kombine ediyor. Karambolde oyunu iyi açıyor zaman zaman. Üzerine düşülürse güzel bir anahtar olabilir.

Lideri 37 yaşında olan bir takıma 19. dakikanın sonunda öne geçebilmek hiç iyi görünmüyor. Takımda da pek enerji yok gibi özellikle DAP biraz yorgun gözüküyor. En azından kazanmak lazım ama hiç iyi oynamıyoruz.

Son 6 dk'nın skoru 19-4 bizim üstünlüğümüzle geçildi.12 farkı kapatıp,öne geçerek devreyi tamamladık.Molaya gidilmeseydi 19-0 falan bitecekti son 6dk.

Ndour ile Kerry neden oynamıyor ?

Ben biraz daha geç kendimize geliriz diye bekliyordum, misal son periyot. Erken toparlanmak iyi oldu. Hem böylece taraftar da oyuna dahil oldu. Bazı düdükleri taraftar çaldırdı ve atmosferle takım da yükseldi. İkinci yarı böyle devam ederse +15 fark bekliyorum.

Kravish iyi açıldı.

Kravish’in formu muazzam, nazar değmesin

Bost cidden çok enteresan bir oyuncu.

Yapma be Rıdvan'ım , Akoon zaten basket faul bile çıkarırdı o pozisyonda...

Okben bugün çok kritik anlarda zor atışları soktu.

Ne güzel tipledi kendi potasına öyle :)

Kravish maşallah diyelim. Bire bir savunma, ribaund, sayı...

Melo kötü gününde bir türlü oyuna giremedi.

Kravish yakıp yok etti boyalı alanı, denize döktü.

Adamın 1.50 boyu olması inanılmaz zorluyor bizi savunmada. İlk yarıdaki Crawford vakası gibi.

Geri