BCL Son 16 1. Hafta | Galatasaray NEF - JDA Dijon

Nerde 2 aydır BCL maçı yapmıyoruz. Biz 6 hatta 7 yabancı diyorduk ama günün sonunda ilk maçımızda sahada 4 yabancı var. Üstüne de 2 maçımız ertelenmişken. Ne diyeyim bilmiyorum. Bu kadar iş bilmezlikle bunlar hocayı kovsalar, hoca bulamazlar.
 
Melo hucumda olmayınca , zaten savunmada hiç yok. Hiç çekilmiyor. De Bosta savunmada çok aksıyor.
Melo ve Boost hucumda olmayınca maç kazanmamız çok zor.
 
5. maçtan sonra yabancı alırsınız artık. Hadi aslanlarım benim, sonra da ortamlarda satarsınız iyi oyuncu bulduk diye. Sabit durun daha az zarar verirsiniz. Aldığınız nefes zarar nefes.
 
Canım acıyor valla ya.5 sayı geriye düşmüşsün son 20 sn var 3'lüğü bulmuşsun,rakip 2de0 atmış,Melo'nun kaçan atışı,ardından Kravish'in tipleyememesi.

Simon 2de2 atsa bir nebze daha az canım acırdı.
 
Yorgunluğu geçerli bir bahane olarak görmüyorum bu maç özelinde. İdman yapmadan Efes'e karşı daha iyi oynayan bu takım değil miydi 3 gün önce?

Aradaki fark Efes maçın akıp gitmesine izin verdi, Dijon ise topa baskıyla hücum tempomuzu olabildiğince düşürdü. Markovic Antep'teyken de bu tarz işleri çok iyi yapıyordu.

Rakipler bizi tanıdıkça önlem alınması kolay bir takım haline geliyoruz. Uzun diyorsunuz Kravish sezonun en iyi maçını çıkarıyor. Blackshear yok diyorsun 4 numara oynayan Okben prime döneminden kesitler sunuyor. Ama 72 sayı atıp maçı kaybediyorsun. Yazık oluyor bu kadroya
 
Kazansak ne olacak ki. Maç sonu çıkıp şanssızdık, onu atsak, bunu çıkarsak falan diyecekler. Bu takımın basketbolu bilen bir takımı yenme ihtimali yok bu şartlarda. Biz 15 atıp ikiliyi kovalamayı düşünürken adamlar içerde bu kadar rezalet oynayıp maç veriyor. 2 aydır BCL maçımız yok yahu 2 aydır. Ne yaptınız bu 2 ayda hiç mi bakmadınız rakibiniz kimdir nedir.

Topa baskı yapan her takım bizi düzenden çıkarıyor. Bunu aylardır göremiyorlar, aylardır buna bir önlem alamıyorlar. İnanılmaz cidden. Melo turnikeyi atsa çözecek miydik bütün sorunlarımızı. Atamadığı iyi olmuş belki kafalarına dank eder de 8 hafta sonra kısa getirip, transfer de yaptık derler.
 
Basketbol takımımız bu sezon hangi maçta taraftarı maça çağırsalar kaybetti. Taraftarla bağ kuramama işini maalesef ki çok güzel başardı. Kritik maçların hiçbirini kazanamıyoruz..Artık Ekrem Memnun'un kritik ve başa baş giden maçlarda oyuna dokunuşunu bekliyoruz.
 
Bir yanım üzüntü duyuyor diğer yanım sinirli.Oyuncularımıza veya hocamıza değil sinirim.Melo'nun kötü maç çıkarmasına değil üzüntüm.

Üzen şey bizden kötü bir takıma kaybediyor olmak.Holston'u kilitleyen her takımın kazanma şansı olur Dijon karşısında.Eksik oyuncularımız varken fizikli bir takıma karşı oynamak zaten hastalığın verdiği yorgunlukta varken iyice yordu.

Sinirli olduğum nokta ise Ndour'un sakatlığı olabilir ve oynamayabilir anlarım.Allah kimseye sakatlık vermesin.Fakat Ndour sanırım 2 maçta daha oynayamayacak.Bize yazık değil mi ? O zaman neden aldınız oyuncuyu ? Biz covid uğramasa zaten iyi kötü idare ediyorduk.Saçma sapan işler valla.

Burada daha 10 gün önce Furkan rotasyona dikkat çekerek daha bu takıma covid uğramadı demişti.Tak covid bizi buldu.Yani bir taraftarın gördüğünü bunlar göremiyor mu ? Aylarca 6.yabancıyı almamak için direndiniz.

Hiç mi hedefiniz yok,hiç mi hedef belirlemiyorsunuz ? Biz Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyoruz,gerekirse 6.yabancıyıda 7.yabancıyıda alırız diyecek yüreğiniz yok mu ?
 
Beni sinir eden de bacak kadar adamı tutamamak oldu. 1 metre geriden savunacaksın şu adamı. Ayrıca kadronun i potansiyelinin altında kaldığına inanmaya başlıyorum ben de yavaş yavaş.
 
Bir kesim koçtan çok memnun ama ben uzun süredir koç değişikliğinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Ekrem hocaya olan sevgim başka ama daha iyi bir koç bu takımla daha iyi sonuçlar alabilir bence.
 

Üst