BCL SON 16 2. HAFTA | Hapoel Holon - Galatasaray NEF

26 Ocak 2022 Çarşamba günü Galatasaray Nef ile Hapoel Holon arasında oynanması planlanan Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu 1. hafta müsabakası, rakibimizde görülen Covid-19 vakaları sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.
 
8-10-14-16 mart olmak üzere 8 günde 4 BCL maçına çıkacağız. Arada lig maçı da var mı bilmiyorum. Rezil bir organizasyon fazlası değil

Bunlardan 3 ü de maalesef deplasman.

9 Şubat İçerde Dijon

8 Mart Deplasmanda Holon
10 Mart İçerde Holon
14 Mart Deplasmanda Ludwigsburg
16 Mart Deplasmanda Dijon

23 Mart Ludwigsburg

İle oynayacağız..
 
İyi savunma yapıyorduk aslında. El üstü zor şutlarla 20 sayı atabildiler ilk çeyrek. Fakat ikinci çeyreğin ilk 5 dakikasında 14 sayı yedik. Tek olumlu olan şey; sanırım 1 top kaybımız var şu ana kadar.
 
Son hücumda 2-3 kişi üzerine gelmiş, çaprazlarda arkadaşların boşta, gidip hala salak aptal şutlar deniyorsun tek ayak el üstü. Azıcık beynini kullan be Bost... Şutlar girince manyaklığın güzel ama her zaman olmuyor işte.
 
Takım acayip potansiyelli ama Bost yerine çok sağlam takımı yönetebilecek PG lazım ağır abi lazım, şu takımın PG'si Arroyo filan olacak, savunmada aksayan yönleride olsa hücumda net durdurulamaz, boş şutu kaçırmayan, post-up kitabını yazmış Kerry, orta mesafe ve P&R Kravish, hava kuvvetleri generali Bonsu'nun 2022 modeli N'dour vs hep çok iyi parçalar ama takımın direksiyonunda bir lider maestro yok maalesef.
 
Hakemler de salaklaştı, oyuncular da salaklaştı. Bazen inme iniyor bizimkilerin beyinlerine. Vasa sinirlendi Kerry'e ; ulan pickten sonra devrilsene ne işin var 9 metrede duruyorsun diye.
 
Vasa iyi oyuncu. Mental becerisi yüksek, sahaya hakim, profesyonel oyuncu. Daha da süre verilip takıma adapte edilmeli. Zack denen adamdan ikidir salak saçma basket yedik. Son saniye alleyoup yiyorsun bir de ya ! Maç iyice kör dövüşüne döndü ama onlarda da problem yaratacak oyuncular var. Ragland, Smith, Mcgee gibi saykolar var.
 
Bir koç takımını bu kadar sabote eder mi ? Rotasyonu bu şekilde ayarlar mı ? Mola dönüşü rakip en az +5 biz top kaybı yeter artık Ekrem MEMNUN olmuyor olmuyor skordan bağımsız söylüyorum.
 
Sinirden ölücem. Beyin kontak kapatıyor bizimkilerde. Hakemler desen ayrı gerizekalı ! Kaç pozisyondur ne onlara ne bize faul çalmıyorlar ısrarla. Yahu bariz taktik faul yapıyor oyuncular ama herifler vermiyor. Vermemeyi geçtim, verilecek diye topu savuruyor oyuncular.
 
Bizim takımın en temel sorunu; uzun süre mental olarak kalamıyoruz oyunda. Kısa kısa bölümlerde GSW gibi oynuyoruz ama sonra odağımız düşüyor ve kötü tokatlanıyoruz.
 
Bizim takimin temel sorunu belli de yazinca Fenerli diyen var burada :) Bu kadar guzel takimi hic eden koctur bu takimin sorunu.Yahu her seyi gectim rotasyonu bu kadar kotu ayarlayan ve kullanan bir kocun ne isi var ? Neredeyse her mac cift haneli farktan ya yakalaniyoruz ya da o gun sansli degilsek kaybediyoruz.Ama iste orada da bir duruyorum ve diyorum ki bu yonetimin kocu da bu kadar olur iste.
Yaptiklari ve verdikleri icin tesekkur edilip yollar ayrilmali ve gelecek sezon yeni bir yonetimle kadin basketbol takiminin basina gecirilmeli.Burasi 2 3 gomlek buyuk geldi Ekrem Hoca’ya.
 
Sinirden ekranı kırıcam ya. Ya niye maçı bırakıyorsunuz kaç dakika var daha ? Ne diye hemen mızmız edip oyunu bırakıyorsunuz yeter sene başından beri aynı haltı izliyoruz. Madem takım böyle kırılgan, sen de koç olarak çak ağızlarına iki tane molada. Kim onaracak bu oyun sürekliliği sorununu ? Kıçı kırık 2.sınıf Amerikalılara mağlup oluyoruz parkede.
 
Maçın son 2 dakikası 3 tane top kaybı 3 tane şut kaçmış mola almamış fark 9 olup 55 saniye kala mola almak.

Hocam sen iyisin biz basketboldan anlamıyoruz kusra bakma
 
Ndour'u kadroda görmeyince(hastaymış sanırım) ve son zamandaki kötü sonuçlarımızdan ötürü maçı izlemek istemedim.Sadece ara ara skora baktım.O yüzden fazla şey yazmaya hakkım yok.

Size olarak pota altında bizi zorayacak oyuncuları olmamasına rağmen harbiden kıçı kırık bir takımdan 98 sayı yedik.Bu takımdaki düşüş devam ediyor,ya takımın kapasitesi bu kadardı ya da Ekrem hoca bu takıma zarar veriyor.Başka bir seçenek yok.
 

Üst