26 Ocak 2022 Çarşamba günü Galatasaray Nef ile Hapoel Holon arasında oynanması planlanan Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu 1. hafta müsabakası, rakibimizde görülen Covid-19 vakaları sebebi ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

8-10-14-16 mart olmak üzere 8 günde 4 BCL maçına çıkacağız. Arada lig maçı da var mı bilmiyorum. Rezil bir organizasyon fazlası değil
 Bu kadar guzel takimi hic eden koctur bu takimin sorunu.Yahu her seyi gectim rotasyonu bu kadar kotu ayarlayan ve kullanan bir kocun ne isi var ? Neredeyse her mac cift haneli farktan ya yakalaniyoruz ya da o gun sansli degilsek kaybediyoruz.Ama iste orada da bir duruyorum ve diyorum ki bu yonetimin kocu da bu kadar olur iste.
 Bu kadar guzel takimi hic eden koctur bu takimin sorunu.Yahu her seyi gectim rotasyonu bu kadar kotu ayarlayan ve kullanan bir kocun ne isi var ? Neredeyse her mac cift haneli farktan ya yakalaniyoruz ya da o gun sansli degilsek kaybediyoruz.Ama iste orada da bir duruyorum ve diyorum ki bu yonetimin kocu da bu kadar olur iste.