Fark 2’ye indi.
67-65
Son 2 dk 16 sn.
67-65
Son 2 dk 16 sn.
Ustune bir de rakibin skorer kisasini da muazzam savundu.Buyuk oynuyor son ceyrek.Angelodan inanilmaz kritik
AEK'dan 10 sayı fark yemesek belki gruptan çıkma şansımız olurdu.Grupta işler karışır bugünkü galibiyeti Daçka ve grupta kalan 2 maça taşırsak gerçekten çok iyi olur.
Baştan aşağıya rezalet kısmına katılmıyorum. Evet çok amatörce hatalar yapıyoruz, özellikle de kısalarımız. Belki de bu yüzden bugün de maçı kaybedebilirdik. Ama 2 de 2 de yapabilirdik. Ancak son 2 maçta takım bir plan dahilinde oynadı, maça hazırlık kısmı iyiydi en azından.Adamlar kazanmaya gelmeye gerek bile duymamış. Her şeyiyle berbat maçın sonunda yine üniversite takımında görülmeyecek hatalar. Baştan aşağıya rezalet bir maç daha.
Baştan aşağıya rezalet kısmına katılmıyorum. Evet çok amatörce hatalar yapıyoruz, özellikle de kısalarımız. Belki de bu yüzden bugün de maçı kaybedebilirdik. Ama 2 de 2 de yapabilirdik. Ancak son 2 maçta takım bir plan dahilinde oynadı, maça hazırlık kısmı iyiydi en azından.
Bunu yazan adam 3 dakika once biz iyi oynadigimiz icin degil Malaga kotu oynadigi icin kazandik diyorİyi oynuyoruz.
Çelişkili yorum yaptığımı düşünmüyorum arkadaşım.Bunu yazan adam 3 dakika once biz iyi oynadigimiz icin degil Malaga kotu oynadigi icin kazandik diyor
Herkesin fikrine saygim var ben iyi oynadigimizi dusunuyorum ama kotu oynadik diyenin de kendine gore hakli sebepleri oldugu icin saygi duyarim.
Ama bu tarz celiskili yorumlar komik oluyor ya