Bu dizinin topici bu zamana kadar açılmaması çok büyük bir kayıptı, haftalardır açacaktım ama bir türlü kısmet olmamıştı.
Bugün 16. bölümü ile tamamen efsane ve kült olmuştur. Söylenmeyeni söyleyen, bir çok diziden kat ve kat kaliteli, doğal ve "bizden" bir dizi Behzat Ç. Bugünde Hrant Dink katliamına selam çakmış, Ogün Samast'a ise çok güzel bir tokat atmıştır.
Ankara jargonu, ağzı ve mekanlarına hayran oluyorum. Gına geldi artık genel İstanbul görüntülerinden, millet birazda Sıhhıye-Kızılay Meydanını, Anıtkabir'i, Atakule'yi, Sakarya'yı, Kızılay sokaklarını görsün..
Hasıl-ı kelam Behzat Ç. candır, canandır.. Seviyoruz Behzat Amirimi!
Bugünkü bölümden alıntı;
"-seviyorum merkez
+ anlaşılmadı
- biriniz de anlayın ...
+ gereksiz anons yapmayın, kodunuzu söyleyin
- kodu! söyleyim ben sana kodu.. kodu hayatımın ... ....!!"
Not: Söylenmeyen her olayı büyük bir cesaretle söyleyip, sonra selam çakmıyorlar mı bayılıyorum şerefsizim. Kitabın yaratıcısı Emrah Serbes'e bir selam yollayalım burdan.. =)
Bugün 16. bölümü ile tamamen efsane ve kült olmuştur. Söylenmeyeni söyleyen, bir çok diziden kat ve kat kaliteli, doğal ve "bizden" bir dizi Behzat Ç. Bugünde Hrant Dink katliamına selam çakmış, Ogün Samast'a ise çok güzel bir tokat atmıştır.
Ankara jargonu, ağzı ve mekanlarına hayran oluyorum. Gına geldi artık genel İstanbul görüntülerinden, millet birazda Sıhhıye-Kızılay Meydanını, Anıtkabir'i, Atakule'yi, Sakarya'yı, Kızılay sokaklarını görsün..
Hasıl-ı kelam Behzat Ç. candır, canandır.. Seviyoruz Behzat Amirimi!
Bugünkü bölümden alıntı;
"-seviyorum merkez
+ anlaşılmadı
- biriniz de anlayın ...
+ gereksiz anons yapmayın, kodunuzu söyleyin
- kodu! söyleyim ben sana kodu.. kodu hayatımın ... ....!!"
Not: Söylenmeyen her olayı büyük bir cesaretle söyleyip, sonra selam çakmıyorlar mı bayılıyorum şerefsizim. Kitabın yaratıcısı Emrah Serbes'e bir selam yollayalım burdan.. =)