Behzat Ç.

Bende öyle pek izlemezdim diziyi. Göz gezdirirdim hep. Sezon finalini herkes övünce izliyim dedim. Harbiden olağanüstü. Tipik Türk dizileri gibi olmamış. Tebrikler...
 
Bahzat Ç. Setinde Kavga


Ünlü oyuncu Nejat İşler, çekimleri Ankara'da yapılan ve sürpriz sezon finaliyle dikkatleri çeken Behzat Ç.'de seri katil Ercüment Çözer karakteriyle, konuk oyuncu olarak ekrana gelmişti.

Rol alacağı bölümler için sık sık Ankara'ya giden İşler, dizinin son bölümünde oynayıp, ardından soluğu Bodrum'da almıştı. Rolü için saçlarını sıfıra vuran İşler'in dizinin Harun'u Fatih Artman ile büyük bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre, İşler'in, Artman ile sık sık sürtüşme yaşadığı, ikili arasındaki gerginliğin sonunda kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Sette yaşanan tartışma sebebiyle morali bozulan ünlü oyuncunun, önümüzdeki sezon diziye devam etmemeyi düşündüğü belirtildi.

YENİ SEZONDA OLMAYACAK MI?

Dizinin fanatikleri tarafından çok sevilen ünlü oyuncunun, Ercüment Çözer karakteriyle ilgili bir çok soru işaretinin yeni sezona taşınmış olmasına rağmen, gelecek yıl Behzat Ç'de rol almama ihtimali bulunuyor.
Dizinin yapımcı şirketi Adam Film, iki oyuncu arasındaki gerginliği sona erdirmek ve İşler'i diziye devam etmesi konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Diğer bir yandan da yeniden çekilmesi planlanan Gülbeyaz dizisi için Nejat İşler'e teklif gelmişti..
 
Behzat Ç'nin vizyon tarihi belli oldu !


Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı, Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Canan Ergüder, Ege Aydan'ın oynadığı "Behzat Ç.-Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizinin beyaz perdeye uyarlaması olan filmin çekimleri tamamlandı. Bir An'kara' polisiyesi Bahzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbest, NTV'de katıldığı programda filmin gösterim tarihini açıkladı.

Behzat Ç. filmi 28 Ekim günü, yani Kurban Bayramında gösterime girecek.
 
Geceleri tekrarını izlemek en büyük keyfim,aslında diziyi normal zamanlarında izlemiyordum,hatta önyargılıydım ama sezon finalinden önceki son 5-6 bölümü yarım yamalak izledim,ısındım diziye,tekrarlarını izliyorum şimdi,Harun'a çok gülüyorum,çok komik gerçekten :D
 
Dizi hakkında yazılan yorumları okuduktan sonra bende yazın izlemeye başladım diziyi. Müthiş bir şey, özellikle sezon finali inanılmazdı. Ben daha önce bu kadar şok olduğumu hatırlamıyorum. Diyaloglar konusunda benim favorim Hayalet. Bence en iyisi "Akbaba, senin varya 4'te üçün gizem geriye kalanın..." :D
 
Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Canan Ergüder, Ege Aydan ve Nejat İşler'in paylaştığı Behzat Ç. sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.Çekimleri yaklaşık 5 ay süren ve 'Behzat Ç. Son Hafriyat' kitabından beyazperdeye uyarlanan 'Seni Kalbime Gömdüm' 28 Ekim'de vizyona girecek .Filmin afiş fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekildi...Afiş tasarımını Arda Aktaş yaptı..

http://2.bp.blogspot.com/-KSB3vxqqnXs/TjcBQ-udrNI/AAAAAAAABH8/btyFiJuHVa8/s1600/14060624.jpg
 
Star Tv tekrarlarını veriyordu ne güzel geceleri,ramazan başlayınca kesti en son 19.bölümü vermişlerdi,bende bugün 20. ve 21.bölümleri izledim,hergün 2 bölüm izleyeceğim,Harun larisa yüzünden fena dayak yedi Behzat Ç'den,haketti yani ama haklı adam Eda pas vermeyince napsın :)
 
Behzat Ç. filminden sonra TVEn ekranlarında olacak.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yeni sezona Doğuş grubunun yeni kanalı olan TVEn ekranlarında olacak ve dizi 6 Kasım 2011 Pazar günü yayınlanmaya başlanacak.
 

Üst