Beko All-Star 2011

Gerçek bir mücadele olmaması, seçimlerin adil olmadığına inanmam vs. nedenlerle İstanbul´da gerçekleştiği zaman TV başında izlemek bile çok cazip gelmezdi. Sırf Ankara´da yapılacağı için gidecektim ama yeğen gelince -Galatasaraylı ama pek ilgisi yok- planlar değişti.

Bizden sadece iki kişinin seçilmesine hiç üzülmedim. Keşke o iki isim de davet edilmeseydi...
 
Şöyle bir organizasyon yerine maçlar oynansa daha güzel olur tabi de oyuncular da dinleniyor bir yandan. Bizim takım için çok önemli olacak bu. Yalnız maçların başlamasını heyecanla bekliyorum. Geçsin gitsin şu All-Star.
 
Bu ne ya? Iki dakkika yayin yapip 5 reklam veriyolar.Bu ne sacmalik.Dansci kizlar cikti dogru dürüst yayinlamadilar.Artik 3 saatde 3000 reklam izleriz.
Show TV den baska birsey de beklenmezdi zaten.Gectigimiz yillarda NTV ve Skytürk de yayinlan All Star maclari böylemiydi?
Show Tv yi kiniyorum!
 
üclük yarismasinin final bölümünü izleyemedik..bu nasil bir yayincilik ahlakidir arkadas reklam izlettirmek icinmi aldin bu yayin hakkini
 
Valla dans grubu yetmiyormus gibi bide üclük yarismasi gec yayina girildi.Valla bu güzel günün icine etiler ya.
RTÜK e email yazdim ama fadya etmez herhalde.Basketbol federasyona da birseyler yazmak lazim bir dahkine daha dikkatli olsunlar.Para mi önemli yoksa taraftarmi.Sanirim bu federasyon icin para seyircilerden daha önemli.
 
Hakkaten Tutku alınmamış mı yoksa sakatlığı mı varmış? Yani şu isimler arasında Tutku'nun olmaması mümkün değil. En iyi şovu da o yapardı.
 
Artik molayi da beklemeden mac oynanirken reklama giriyolar ya.
Hic bu kadar kötü bir All Star maci izlemedim.Aslinda reklam dan maci pek izlemeydik ya.:D
 
NBA All Star'ına şaklabanlık vs. tarz yakıştırmalar yapılıyordu, asıl şaklabanlık bu All Star'dır. NBA All Star'da bile bu kadar laubali hareketleri zor görüyoruz. En azından o laubaliliklerin ardından estetik hareketler, smaçlar, şovlar izleyebiliyoruz.

Hiç ciddiye alınacak, kafa yorulacak bir iş değil, kapattım izlemiyorum.
 
Valla Ugur en iyisini yaptin böyle bir sacmalik cekilmez oldu.Ya ben aslinda TBL All Star var diye seviniyordum show tv sayesinde macin icine ettiler.Bayan All Star maci bile bundan kaliteliydi TRT ye helal olsun valla.
 
böyle abuk subuk maça mvp olmak için savunma yapmayan Birkan'ı değil de Fatih Söylemezoğluna vereydiniz o ödülü en azından daha güzel olurdu gülerdik ama şimdi gene sövüyorum.
 
Organizasyonun adı Geleneksel Pota Dövme Şenlikleri olarak değiştirilsin.Ben hayatımda şut atmanın bu kadar marifet olarak görüldüğü başka bir All Star organizasyonu izlemedim.
 
Eh be kardeşim.. Bu kadar da kötü organizasyon olmazki..

Kadrolar zaten inanılmaz. 14 kişilik bir yabancı kadrosu var böyle salaklık olmaz. Nedim Yücel böyle bir maçta var. İlginç tercihler..

Yayıncı kuruluşa bakıyosun. Cska'nın dansçı kızlar gösteri yapıyor her arada. Ama biz reyting güzeli Show Tv'nin reklam kuşağını izliyoruz sağolsunlar. Melih Gümüşbıçak denen şahıs bütün maç buz gibi espri yapıp daha da bayıyor bizi, kendisine selamlar..

Maça bakıyorsun. Yabancılarda, Rakocevic ne amaçla gelmiş oraya çok merak ediyorum. Böyle büyük bir isim kendisini tatmim etmek amaçlı mı pas denen olayı rafa kaldırdı acaba.. Ben en çok Nachbar'ı izlemekten keyif aldım şahsen. Onlar harici Randle ve Holston dışında pek renk katan yok. Biraz da dış şutla pek araları olmayan ama denemekten çekinmeyen Williams ve Samardjski... İlk akla gelenler bunlar, eksik olabilir kusura bakmayın.. Yerlilerde Birkan niye hiç sonlarda geri dönmedi çok merak ediyorum. Yani şu kıçıkırık organizasyonda MVP olmak çok mu büyük marifet acaba ? Şurada bi Tutku olsa birkaç güzel pas izlerdik en azından. Hiçbir renk yoktu cidden.

Şu organizasyonu düzenleyenler angarya gözüyle bakmayıp da insanlara keyif vermeyi ön planda tutacak şekilde yapacaklarsa yapsınlar artık devamını. Yoksa bu olayı düzenlemeye pek gerek yok kanımca.

Son olarak da, şu organizasyonun en büyük neşesi olmayı başaran Fatih Söylemezoğlu'na da yürekten tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum..
 

Üst