Beko All-Star 2011

All-Star'ı tribünden izledim.Açıkcası,canlı izlemeye gidenler için çok keyifli olduğunu düşünüyorum.Ama dev ekranda çoğunlukla Beko reklamı vs vardı.Arada bir de yayın geliyordu.Ben o reklamın sadece salondakilere gösterildiğini düşünmüştüm,ancak yorumlardan anladım ki Show TV berbat ötesi yayınıyla All-Star'ı batırmış.

Maça gelecek olursak,Birkan'ın MVP seçilmesine çok üzüldüm.Yabancıların hücumlarında çoğunlukla yarı sahadan geriye gelmiyordu.Birkaç bedava basket ile MVP olmayı başardı.Ayrıca Rakocevic'e de sinir oldum.Yine aynıydı,şut atayım da nereden olursa olsun hesabı.Pas eğitimi almamış altyapıda herhalde.

All-Star'da çok saçma seçimler vardı herkesin dediği gibi.Benim de gözlerim,ŞOV amaçlı oynadığını kavrayamayan Türk takımında Tutku gibi birisini aradı.Ancak yabancıları başta NACHBAR olmak üzere tebrik ediyorum,gerçek bir ŞOV olduğunu kavrayarak oynadılar.

Son olarak;Fatih Söylemezoğlu'na teşekkürler.Gerçekten işi biliyor.En çok alkışı da o aldı :)
 
Takımı düşünerek Tutku'nun gitmemesi bence iyi oldu diyorum çünkü orada da efor sarfetmesi halinde yorucu geçen ilk yarının yorgunluğunu üstünden hiç atamazdı özellikle bu kısa arada birazda olsa dinleneceği kanaatindeyim .
 

Üst