Beko Basketbol Ligi | 1.Hafta | Anadolu Efes 67 Galatasaray Liv Hospital 85

Beko Basketbol Ligi 1.Hafta

Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital | 12.10.2013 | Abdi İpekçi

biletler henüz satışa çıkmadı..

LİGTV3
 
Efes'e karşı şansımız tutuyor son maçlarda :) Bu sene Efes'i kötü gördüm ayrıca. İnşallah kazanırız, Ergin Ataman ve öğrencilerine güvenim tam !
 
Efes Pilsen'de Kerem'in sakatlanması oldukça avantaj umarım fb maçında o yapamadığımızı yani pota altını bu maçda domine edebiliriz...takıma sonsuz bir şekilde güveniyorum umarım sezona iyi başlar ve devamını getiririz...
 
Benim takım ile ilgili fazla şüphelerim yok, sadece sezona biraz fazla düşük vitesle bir giriş yaptık, ama ritm yakalandığında yine o takdir edilen, her zaman kazanacağı düşünülen takıma evriliriz. Anadolu Efes ile ilgili olarak ise onlar da sıkıntılı, zaten sezon öncesi de genel kadro mühendislikleri ile alakalı problemleri vardı, savunmayı oturtamadılar, galibiyete yakın olan tarafız.
 
Kesin kazanmamız gereken bir maç bence.Kadro kalitesi ve alternatif açısından Banvit'in de gözle görülür derece altında bir Efes var bu yıl.
 
Biz pek hazır olmasakta bu maçı alabilecek kapasiteye sahibiz. Efes'in şuanda bize rakip olabilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum.
 
Ligimiz gittikçe yunan ligine dönüyor.

Olimpiakos-Panatinaikos gibi Galatasaray Fener rekabeti olacak bundan böyle.Öyle bir görüntü oldu.

O yüzden Efes veya diğer takımlar bizim için önemli değil.Garanti kazanırız.

Ama ne olsa Efes in adı hala büyük.Eğlenceli, sakatlıktan çıkan oyuncularımızın form tutmasına katkıda bulunan bir maç olur umarım...
 
gecen yilde efes galatasaray ve fenerbahce'nin altinda diyorduk ama baktiginda avrupada en iyi temsil eden takim oldu hatta bence en iyi takimdi sampiyon olamamasina ragmen.. tabi bu yili baska. planinic iyi bir oyuncu oyunu kurma acisindan ama bir farmar degil.. bence efesteki ilk problem 4 numarada kerem sakat olmasada yetersiz ..
mac bence bence basa bas gider ama gs kazanir.
 
Efes'in geçen yıllara göre bütçesi daha az oyuncu kalitesinden de belli oluyor bu ama Oktay hoca yavaş yavaş kendi takımını kurmaya başladı. Biz ise daha hazır değiliz çok belli yabancılardan istediğimiz verimi alamıyoruz bu maç hazır olan Marko oynar diye düşünüyorum. Zor da olsa kazanırız gibi.
 
Her ne kadar efes güç kaybetse de zor maç olacak..Bu maçta zorlansak bile ben gün geçtikçe daha iyi oynayan bir GS bekliyorum..kemik kadro aynı kalsa da kilit oyuncuların alışması zaman alacak..
 

Üst