Beko Basketbol Ligi | 2.Hafta | Galatasaray Liv Hospital: 87 - Beşiktaş I. F.: 82

6. yabancı olarak hangi oyuncumuz dışarıda kalacak acaba merak ediyorum. Bana göre Marko kalır. Domercant'ın tam toparlanma zaman iken Ergin hoca onu tribüne çekmez.

Arroyo dün gece kampta ateslenmis. Bu yüzden bugünkü maçta olamayacak. Bakalım Arroyo'suz nasıl bir takımız. Ender, Sinan ve Gordon onun eksikligini kapatmaya çalışacaklar. Marko da muhtemelen kadroda olacaktir. Allah utandirmasin.

Helal olsun valla Ergin Ataman'a bizim isteyipde dile getiremediğimiz şu taraftarın eksikliği konusunu lig tvyi suçlayarak dile getirdi,zaten arkasından tamda tahmin ettiğim gibi Murathanoğlu savunmaya geçti,bu cidden çok ayıp nie fb efes maçı 1 de değil!!şampiyon oluyoruz hala nerdeyse uyanarak maça başlıyorz!rezalet ötesi bir durum...

Ergin ATAMAN çok güzel dile getirdi. Lig koordinatörü ne iş yapar bu ne saçma sapan bir programdır böyle ya !

Lig TV yer açıcaz onlara yaranıcaz die kimseyi basketboldan soğutmaya taraftarları çıldırtmaya hakkı yok !

Almayın böyle yayın yapacaksanız lig maçlarını ama nerde o federasyon kendi takımının maçını ne güzel saate almdırmış ohh mis gibi !!!

furkan yine pota altında bomboş kaçırdı, smaç mı yoksa normal bırakıyım mı derken kaçırdı. ribaundlarda mükemmel, kimseye bırakmıyor.

erceg 13 sayıya ulaştı süper oynuyor. harbiden zamana ihtiyacı varmış :) domercant el üstünden 3 lük attı bitane, ilk atışı çemberi turlayıp çıktı.

Maç daha kopmamış, ilk devre oynanıyor skor 43-39 ve tribünden yükselen ses İmparator Fatih Terim, Bülent Tulun istifa!..

Ne desem boş.

Maçın en kritik anında, "İmparator Fatih Terim", "Ünal Aysal istifa" diye bağıran kitlenin bir an önce futbol maçlarına defolmasını diliyorum. Bu kadar beyinsizlik olmaz gerçekten.

Dediginiz gibi tribündeki protestolar gerçekten can sıkıcıydı . Henüz basketbol seyirci profilimizin net oturmadigi ortada . İlk yariya deginirsek Arroyo'nun eksikligini ciddi anlamda hissediyoruz . İkinci yarida işleri sıkı tutup 3. periyot maci koparacagımızı düşünüyorum .

Tvden duyduğum kadarıyla Aysal'ı değil, Bülent Tulun'u istifaya çağırdılar. Sanırım Tulun salona geldi. Taraftarın yaptığı doğru değil; ama Bülent Tulun'un da bu kritik dönemde, bu kadar çok göz önünde durması pek mantıklı değil. Geçen hafta da takım otobüsünde en öne oturmuştu. Takımı karşılamaya giden taraftarlar bunu görüp aynı tepkiyi vermişti.

Ortalık yatışana dek Bülent Tulun'un göz önünde durmaması lazım. Varlığı taraftarı galeyana getirmekten başka bir işe yaramıyor.

Arkadaşlar mesele Aysal ya da öteki beriki değil ki. Basketbolda derbi oynuyorsun, maç çekişmeli geçiyor ama tribünde yükselen ses Bülent Tulun istifa... Bülent Tulun istifa diyenler Aysal istifa diye bağırmaya cesareti olmayanlar.

Madem bu kadar doluydunuz, neden Rize maçında tepki gösteril"e"medi?

Siyah-Beyaz Gözlük: Topa ayağıyla vuruyor, çalmazlar ama çalarlarsa da bir şey diyemezsin.

Objektif Gözlük: Bunun adı teknik faul!

Helal olsun takıma,mücadelemizi çok beyendim.(heleki şef yokken.)Bu galibiyet çok iyi oldu,sıradaki efes olur inşallah.