Beko Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu

Doğuş Grubu projesinden vazgeçmiş. Olin Edirne gelecek sene ligte devam edecekmiş. Neden vazgectiler acaba ? Son olaylarla alákali diyorlar ama...

Edirne halkının karşı çıkışı, "gezi"den sonra Doğuş'un aldığı ve alacağı tepkiler yüzünden ve İstanbul'daki maçlarda destek değil protesto görme beklentisi gibi sebeplerden askıya almışlar deniliyor. En azından bir sezon daha Edirne'de kalacak takım.
 
Uluğ'lar rakip oluyor :

Beşiktaş’ta başkanlık seçimini ikinci kez kazanan Fikret Orman’ın basketbol şubesinin başına Yiğiter Uluğ'u getirmeye hazırlandığı ileri sürüldü. BJK Basket sitesinin haberine göre; geçen hafta ABD’den İstanbul'a dönerek, coach Erman Kunter ile gelecek sezon planlaması yapan Yiğiter Uluğ'un basketbolun sportif direktörü olması kesinleşti.

BJK Basket'ten yapılan açıklama şöyle:

''Seçim çalışmaları nedeniyle, Basketbol da bir süredir sesiz kalan kulübümüz, ilk hamlesini sportif direktörlüğe Yiğiter Uluğ’u getirerek yapmış oldu. Seçim öncesi uzun süren görüşmeler sonrası el sıkışılan Basketbol adamı ile yakın zamanda resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Yılın önemli bir bölümünü Amerika’da geçiren Uluğ, yurda döndükten sonra antrenörümüz Erman Kunter ile toplantılar yaptı. Bu sezon yapılacak yeni transferlerden, yeni yapılanmaya kadar fikir alışverişinde bulunan ikilinin, transferde belirlediği isimler doğrultusunda girişimlere kısa sürede başlanılması bekleniyor.

Kariyerinde, Türk Futbol A Milli Takımının iletişim koordinatörlüğü ve Barcelona’da Scout’luk görevlerinde bulunan Yiğiter Uluğ, kulübümüzde de Sportif Direktörlük görevini başarı ile yerine getirecektir.''
 

Üst