Beko Basketbol Ligi | 4.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 87 - Tofaş 80

B_18321_jg2_B.jpg

Sakatlıkların ardından, form durumu itibariyle de kötü halde olan takımımız; üst üste gelen Olympiacos, Aliağa ve Malaga mağlubiyetlerinin ardından BBL'de Tofaş ile karşılaşıyor. Geçen sene bu tarz maçları hemen hemen kayıpsız tamamlamıştık, şu kritik süreçte bu maçları kazasız atlatmak önemli.

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 03.11.2013 Saat: 15.30
Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/PGS55/TURKIYE/tr

ispanyadaki macda dar rotasyon ve hızlı temoda oynan oyunun kurbanı olduk . Son çeyrek bi ara gordon geri donmekten vazgeçmişti artık . Bu gün başa baş bi oyun olsada takımın kazanacagına eminim .

BBL'de 24 maçtır evinde kaybetmeyen,43 maçtır üstüste 2maç kaybetmeyen,son senenin şampiyonu ve Çok uzun süredir taraftarının başını önüne eğdirmeyen GALATASARAY'IMIZ ... Ve salon bomboş, koca istanbulda maça gelecek herkesin bi mazuru var ... Ama diğer başlıklar müsait siz yaza durun Ergin Hoca'ya sallamaya takımda onu gönderip bunu almaya.BU TAKIM BOŞ SALONU HAKETMİYO DA ASIL GERÇEK OLAN BİZ BU TAKIMI HİÇ HAKETMİYORUZ ... Üç maç kaybettik diye salonu boş bırakıp sonra klavyenin başında bilgisayar ekranının arkasına saklanıp 40yıllık basket profu gibi SAKIN TAKIMA VE HOCAYA SALLAMAYIN BİRAZ UTANIN !...

12 farklı öndeyken bir anda ortak ettik rakibi maça. Domercant gerçekten çok kötü. Lakovic etkisi yaratıyor şu an ki zamanında Lakovic'e kızamıyordum şu an da ne yaparsa yapsın Domercant'a kızamıyorum nedenini ben de bilmiyorum

Sanırım 32-20 di o skordan sonra,tofaş inanılmaz bir baskıda yapmadan,sadece alan savunması ile maça ortak oldu,herşeyden öte formsuzluğuda geçtim,takımda ruh eksik bu çok bariz görünüyor,maç bitsede gitsek havasında oyuncular,yani takımı gören sanki sezon sonu gelmiş,iddaası olmayan bir takım zanneder Galatasaray'ı..özellikle domercant inanılmaz bir şekilde özgüven eksikliği yaşıyor,normalde çerez gibi attığı o atışlar yok,sadece perdeden çıkıp 3'lüğü kaldırma havasında,o normalde bu değil ama çok şaşırtıyor beni,savunmada takım çok isteksiz,oyuncular atışlara el kaldırmıyor,açıkçası hafta içi malaga maçını izleyemedim ama bu maçda yenilginin nedenleri gösteriyor durumu,umarım gecen sene işleyen düzen tıkır tıkır devam eder ilerleyen süreçte umarım oyuncular bu formsuz ve isteksizlikden bir an önce çıkarlar yoksa daha kaybedilmiş bir şey de yok..

Bonsu hırsı ve enerjisi ile fark yaratıyor.ayrıca çok iyi poz alıyor ve arroyo onu buluyor.domercant'a 3poz hazırladık ama isabet bulamadı.sanırım erceg'in hiç drive etmemesi lazım zira drive'larda hep duvara tosluyor.bu arada göksenin bi'tane at sadece bi'tane ... Serhat ve evren ilk yarı çok iyilerdi sanırım 20'nin üstünde sayı yedik ikisinden. Öndeyiz ama tamamı ile arroyo'nun sayesinde

domercantin penetre etmemesi sadece kaldırıp atması. ercegin driveleri feci boşsun atsana arkadaş. yok hep tersine bizde işler jawaide 6 ay yok futbolda da kötü haber muslera yok nedir bu Galatasarayın çektiği arkadaş yav

Ender maçtan önce söyledi;malaga maçından önceki antenmanlar 4-4 yapılmış.geçensene yaşadığımız sürecin bir benzerini yaşıyoruz.iyi oyun ve eze eze galibiyetler beklemek anlamsız olur bu ara.kazanalım ligde yukardan kopmayalım avrupa'da top16'yı bulalım nasıl sa tam takım ve top perf olacağımız günler gelecek sezon içinde,bol sakatın olduğu bu dönemde her maç bir oyuncumuz öne çıkar bence aynı geçen seneki gibi

25 dakikadır ne organize hücum ne de set var.Topu alan kafasına göre oynuyor içeri dalıyor üçlük sallıyor.Rakip ise yürüyerek turnike atıyor.

Arroyo'nun bir şeyi yok gibi gayet rahat yürüdü maç sonu. Küçük bir burkulma gibi . 1-2 günlük dinlenme ile normale dönecektir.

Olay artık sakınan çöze çöp batara doğru gidiyor.Heralde 30 sn falan nefes almadım o pozisyonda.Maç için söylenecek tek söz 37 dk 15 sn ,Arroyo nun sahada kalma süresi.