Arkadaşlar canlı canlı izlediğim maçtan yeni geldim izninizle bir kaç fikrimi söylemek istiyorum. Maç başında telekom u görünce bunlar ne kadar kötü takımş dedim. Attıkları top potaya gelmiyor dağlara taşlara gönderiyorlardı. Ama büyük konuşmayacakmışsın maç sonunda anladım.
Tek tek oyuncu bazında mı gideyim bilmiyorum ama takımda iki aydır bir sıkıntı olduğu açık. Kimse bunun sebebi çözsün yoksa takım ilk 5 e giremez...
Ersin dağlı harika başlamıştı sakatlanması büyük şansızlık. Sahada ikinci yarı yoktu umarım iyidir durumu. Tv den ne dediler bilmiyorum.
Göksenin diğer iyimizdi. Maçın ilk yarısında çok kritik İki üçlük yazdı. Ama sonra her zamanki gibi ergin hoca unuttu kendisini kenarda.
Başka da iyi oyuncumuz yoktu sahada.
Kötülere geçelim.
Bonsu: arkadaşı özel mi seçtik? Vallahi zıplamıyor hiç bir ribaunt pozisyonunda. En az 5 çok kritik ribount verdi rakibe. Üstelik biri maçın sonlarında olmak üzere en az 3 boş sayı kaçırdı. İkili oyunda sıfır. post up yapmayı bilmiyor. Umursamaz.
Gordon: bugün yokları oynadı. Maç boyu bir tane fast break çıkmadık derken çıktığı tek hızlı oyunda sakatlandı. Pas tercihleri skandal.
Arroyo: nerde eski arroyo nerde bu maçtaki. Bir sorunu var bana kalırsa. Neredeyse hiç insiyatif almadı.
Erceg: 10 sayı civarında attı ama hayalet gibiydi sahada. Bu haliyle macvan oynasın hiç olmasa daha çok ribount alır.
Ender: arkadaş ne zaman boş üçlükleri atacaksın? Tunçeri bizde olsa keşke dedim ilk kez bu sene bir maçta.
Domercant: yazıklar olsun... Hadi senin mücadele gücün yok diyelimde bari boş atışları at be kardeşim. Ağzın dışarda bıraksan ölecekmiş gibi koşuyorsun. Savunma sıfır katkı, hücumda şansa girerse siena maçı gibi güzel oynar gözüküyor. Bir yabancı hakkımızı kesinlikle domercanttan yana kullanmamalıyız.
Furkan: hadi yeni sakatlıktan çıktın ama nerde mücadelen ? Erken faul problemi de cabası.
Sinan güler: tam bir hayal kırıklığı. Ne şutu var ne diripling kabiliyeti. Savunmada rezalet. Bizi bir adım ileri götürmez.
Özetle gitsinler ndonga yalvarsınlar geri getirsinler. Bonsu, jawai, ercegin topunu eline verir gönderir.
Son olarak hocaya: niye göksenin i kenarda unutuyorsun hoca? Ne yapsın daha çocuk? Kaç tane hücum ribaountu kovaladı sayamadım ben, sayıda attı daha ne yapması gerekiyor? Zone savunmaya hücumda çok zorlandık, birde oyun kuruculara baskı geldimi bittik. Takımlar çözdü hocam bizi. Hızlı hücum yap, savunmada adam adama da oyun kurucuya yoğun baskı sonucu top kayıplarını artır, üçlük yüzdesi yüksek olmayan oyuncular sahadayken zone yap, bonsu sahadayken kalın bir 5 numaradan oyna, potadan dönen her topa ribount mücadelesi ver kap ikinci hucum yap, galatasarayın hücuma geçişini geciktir 10 saniye kala oyun kurmayı düşündür. Cenk ve domercant gibi oyuncular sahadayken 2 numaralı oyunda üçlük savunmasını sıkı yap. Perdelerle üçlükçünün şut pozisyonunu engelle galatasarayı yenersin.