Beko Basketbol Ligi | 5.Hafta | Türk Telekom 70 - Galatasaray Liv Hospital 64

Karamsar yorum yapmak daha ligin başında iken yakışmıyor bizlere ancak kabul edelim ki kötü bir serimiz var kaybettiğimiz ve kazandığımız maçlar da çok iyi oyun sergilemiyoruz kötü olan durum bu. İlk önce sahaya yüreğimizi koymalıyız ve maçları birer birer kazanıp önümüze bakmalıyız.

yok yok arkadaşım çağlar torunun kini mini ,evet mahmutiye saygısı çoktur hepimiz gibi ama misal türkiye kupaı maçından ve lig maçından sonra efes +20 ile maçı alabileceği durumdan ergin ataman sayesnde takımımız kazandı gibi twitleri de vardır hiç öyle kini mini yoktur objektif iyi bir galatasaraylıdır çağlar torun

1-2 lafta en ufak şeyde hemen Ergin Atamana laf sokma derdinde olanlara söylemek istiyorum, kimse kusura bakmasın ama herkes haddini bilecek biraz. 23 sene sonra Galatasarayı şampiyon yapan koçu harcatmam ben kolay kolay. Kenarda Ergin hoca, sahada Arroyo olduğu sürece bu takım hiçbir zaman geri adım atmaz, pes etmez. bu ikili olmasaydı çoktan ümidimi kesmiştim bu sezondan.

Hoca o kadar zekice davrandı ki bu kadar saçma sapan oynanmaz bence de hele ki ribaunt almışken topu önündeki isme atamıyorsak sıkıntı var demektir ..

Futbolda hep aynısı oluyordu F.b. nin yenildiği hafta futbol takımımızda puan kaybediyordu . Bu maç öncesinde akılma geldi kaybedebileceğimiz ama bu kadar kötü oynamayı ve sakat oyuncular kervanına bir yenisi daha eklenebileceği aklıma gelmemişti umarım Ersin ve Gordon nun sakatlıkları uzun süreli değildir

Sakatlıkları geçtim takımda yanlış giden bir şeylerin olduğu kesin. Rakip takım oyuncuları kazanmak için tüm güçlerini ortaya koyarken bizim oyuncular bunun yarısını bile vermekten aciz gibiydiler.
Son 3-4 haftadır erkek basketbol takımımızda şube içinde bir sorunlar var para sorunu mu koç-oyuncu kavgası mı bilemiyorum ama daha açığa çıkmadı ancak yakında çıkar diye düşünüyorum.
Sakatlıklara gelince tüm bu sakatlıkları şansa bağlamak büyük hatadır çalışma vs konuları irdelenmeli diye düşünüyorum.

Son olarak en son yaptığı anlaşmayla yıllık 1.5 milyonun üzerinde bir para alan Arroyo neden bu kadar kötü oynuyor anlamış değilim. Acilen bu sorun çözülmeli Bu şekilde devam edemez takım.

Ankara Spor Salonu TBL maçları için hele de T. Telekom gibi potansiyeli günümüz şartlarında kısıtlı olan bir kulüp için uygun değil bence. Belki de alıştım Atatürk Spor Salonu´nun sıcak havasına.. Aslında ben lüks salonları benimseyemedim galiba.. Bu nedenle Sinan Erdem´e de karşı çıktım hep, İpekçi ile kıyaslarken.

Salonun soğuk havası takıma da sirayet etmiş olmalı ki bir türlü oyuna giremedik dün akşam ve kaybettik. Bazı maçlar vardır kazanırken kaybedersiniz ama biz dün akşam iki kere kaybettik, sakatlıkları da dikkate alırsak. Yakın zamanı gözardı edersek biz alıştık Ankara´da skor bazında kaybetmeye ama ruhunu İstanbul´da bırakıp kaybeden takıma ilk kez tanık olduk yıllar sonra.

Aslında söylenecek çok şey, eleştirilecek çok nokta var düne dair ama...