Beko Basketbol Ligi Fantezi Ligi

Malesef Oğuzhan yanlış taktik bence nedeni ise Fbnin attığı sayı kadar puan alacaksın :? Bu da oldukça saçma oluyor kanımca :? 150 sayı atamayacağına göre maksimum 90 larda kalacan :)

Arkadaşlar bende şahin belediye spor olarak büyük bir başarıya imza attım ve 153.sıraya yükseldim.:D
Ama bugün dee brown,Hüseyin beşok ve gaines'ten gelecek katkılarla yükseleceğime inanıyorum. ;)

Şu anda 77 puanla 106.sırada gözüküyorum fakat dünkü maçlar sonunda 3 Efesli oyuncunun puanları işlenmemiş. Gregory, Nicholas ve Kerem'den gelecek puanlarla birlikte daha yukarılara çıkacağım.

Yalnız benim oyuncularımın son puanalrı daha verilmemiş.Greogery,Birkan,Polat . onların üçünden 20 puanım var.

Bende öyle düşünmüştüm zaten de 2 sayı attığını görünce dedim belki başka Polattır. Bende de vardı Polat Kocaoğlu ama pek bir yararı dokunmadı malesef. Önümüzdeki hafta almayacağım kadroya. :)

Nedendir bilinmez :? Greogery , Birkan,Polat puanlarımı alırsam 35. liğe yükseliyorum.Hüseyin ve Murat Kaya'nın oyunlarına göre daha da yukarısı olabilir. Fakat neden puanım verilmiyor :?

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Nedendir bilinmez :? Greogery , Birkan,Polat puanlarımı alırsam 35. liğe yükseliyorum.Hüseyin ve Murat Kaya'nın oyunlarına göre daha da yukarısı olabilir. Fakat neden puanım verilmiyor :?
puan şöyle hesaplanıyor:
Pts + Reb + Ast + Stl + Blk + (Ftm-Fta) + (2Ptm-2Pta) + (3Ptm-3Pta) - To

girdim oyuna ama You don't have any team... diyor...ilerleryemiyorum gerisini de...

Benim de puanlar girilmemiş bazılarının;ancak Mirsad 'dan 20 puan kaptım ,Muratcan'dan 4 aldım galiba..Neyse diğerlerini bekliyorum.