• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi Fantezi Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
35. siradaki takimi fb olan nicki oguzhan-1905 benim.Sakin yanlis anlamayin 5 takim kurdum biri Fb ve oyuncularda neredeyse hepsi fbli.

Malesef Oğuzhan yanlış taktik bence nedeni ise Fbnin attığı sayı kadar puan alacaksın :? Bu da oldukça saçma oluyor kanımca :? 150 sayı atamayacağına göre maksimum 90 larda kalacan :)

Arkadaşlar bende şahin belediye spor olarak büyük bir başarıya imza attım ve 153.sıraya yükseldim.:D
Ama bugün dee brown,Hüseyin beşok ve gaines'ten gelecek katkılarla yükseleceğime inanıyorum. ;)

burak 76 bende 127. sıraya gerilemişiz bugunkü maçta eski yerimize çıkma dileğiyle :)

Şu anda 77 puanla 106.sırada gözüküyorum fakat dünkü maçlar sonunda 3 Efesli oyuncunun puanları işlenmemiş. Gregory, Nicholas ve Kerem'den gelecek puanlarla birlikte daha yukarılara çıkacağım.

Yalnız benim oyuncularımın son puanalrı daha verilmemiş.Greogery,Birkan,Polat . onların üçünden 20 puanım var.

Polat hangi Polat abi?

Alemdar :? :D Kocaoğlu :D Gerçi 2 sayı atmış ama olsun 2 puan 2 puandır :)

Bende öyle düşünmüştüm zaten de 2 sayı attığını görünce dedim belki başka Polattır. Bende de vardı Polat Kocaoğlu ama pek bir yararı dokunmadı malesef. Önümüzdeki hafta almayacağım kadroya. :)

Nedendir bilinmez :? Greogery , Birkan,Polat puanlarımı alırsam 35. liğe yükseliyorum.Hüseyin ve Murat Kaya'nın oyunlarına göre daha da yukarısı olabilir. Fakat neden puanım verilmiyor :?

Benim puanlarım da henüz yazılmadı. :?

Bu arada Burak abi sen msn'e girmiyor musun yoksa beni engelledin mi? :)

Tamam anladım msn'e girmiyorsun. :)

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Nedendir bilinmez :? Greogery , Birkan,Polat puanlarımı alırsam 35. liğe yükseliyorum.Hüseyin ve Murat Kaya'nın oyunlarına göre daha da yukarısı olabilir. Fakat neden puanım verilmiyor :?
puan şöyle hesaplanıyor:
Pts + Reb + Ast + Stl + Blk + (Ftm-Fta) + (2Ptm-2Pta) + (3Ptm-3Pta) - To

girdim oyuna ama You don't have any team... diyor...ilerleryemiyorum gerisini de...

Ben adımı listede göremedim... 109 rating olmuş bende ama... Bazı oyuncularında puanları girilmemiş...

Benim de puanlar girilmemiş bazılarının;ancak Mirsad 'dan 20 puan kaptım ,Muratcan'dan 4 aldım galiba..Neyse diğerlerini bekliyorum.

Bende Hosley'den 31 Dalmaudan 24 kaptım... Ama leaderboard da adım yok... :(

Nasıl oluyor böyle anlamıyor puanlar girilmeyecekse neden böyle oyun düzenlenir anlamam.Türk işi işte !

Yaklaşık 250 kişinin girilmiş,bizimki hala yok :(

Burak,seni gördüm iyi bir derece yapmışşsın,ah bir de kendimi görsem.

Geri