Beko Basketbol Ligi Şifreli Kanalda İddiası

valla bu sene şifreli de olsa almak zorundayız..şu kadroyu seyretmemek olmaz..yılla önce cine5 yapmıştı çok sövmüştüm ama artık çocuk değilim ve param var:D

Kusura bakmasınlar bir çok kişi basket maçı seyretmek için bu kadar para vermez, vermemeli de.İmkanı olan salona gidip takımını seyretsin ve on ikinci adam olarak takımına güç katsın.Zaten yeni açtıkları kanala üye bulamadıktan sonra maç anında şifreyi açacaklardır.Maçlar geçen sene de ücretsiz değildi ki sadece makul bir fiyattaydı.Birazcık ilgi arttımı hemen vatandaşı yolmaya kalkıyorlar ama kendilerinin kaybettiklerinin farkında değiller .Şimdi giriş paketine üye olarak izleyecek kişilerde o kadar parayı veremeyeceği için üye olmayacak ve ilgi tekrar azalmaya başlayacak.Digitürk'ün Cine 5 örneğini bir an evvel hatırlaması lazım yoksa biz taraftarlar ve kendileri için çok geç olur.

Bir de hd ye geçmeyi düşünüyordum kalsın almıyim artık :)
Takımı avrupa liginde ntv spor dan izleriz artık

Eylül ayı başında Spormax ve Lig TV dahil Digitürk aboneliğimi yenilemiştim 1 yıllık taahhütlü olarak. Ardından Spormax kalktı, Lig TV2 ve Lig TV3 kanalları geldi. Ekim başı yayınım kesildi, Digitürk'ü aradığımda artık bu kanalların ekstra ücrete tabi olduğunu söylediler. Ben de "1 yıllık taahhütle bana bu paketi sattınız, şimdi içeriği değiştiremezsiniz. Hemen aboneliğimi iptal edin, ayrıca Tüketici mahkemesine gideceğim" dedim. Şimdilik 3 aylık bedava verdiler bu kanalları. 3 ay sonra ne olur bilmiyorum...

Çok pis küfürleri hak ediyor bu Digitürk.
Lanet olsun ki muhtacız bu adamlara.
İçinde Galatasaray'ım olmasa 2 dk katlanmam bu kuruma.

Nisan ya da Mayıs ayında üyeliğimi yeniledim ben de. İşte Lig tv futbol maçlarının paketini aldık, o dönem de spormax'de hediye olarak verildi.
1 sene taahhüt vererek, HD yayını da aldım, bir sıkıntımız olmadı.
Ama Eylül ayı faturamız geldi, bir baktık 8 Tl ek ücret koymuşlar. Nedir bu diye sorduk, Lig tv 2 ve 3 kanalları ücretli olmuş.
Eee hani biz taahhütlü almıştık, pat diye fiyat ekliyorlar. İptal ettirdim Spor ekstra'yı.
Şimdi 378-379 kanalları kapalı, EPL'yi izliyordum onlar kapalı olacak.
Bizim futbol liginde mecbur açacaklar çünkü paketim o şekilde alınmıştı.
Eskiden de EPL'yi izleyemiyordum ama basket maçlarında şifre girmiyorlardı Spormax'e.
Umarım yine açarlar basket maçlarını.
Hiç ek fiyat ödeme niyetimde yok.
Ama basket maçlarımızı da izlemem lazım :( Senelerdir takip edip şu kadroyu izleyememek çok koyar bana.

Arkadaşlar digitürk web tv alacam ben sezonluk 60 lira basket maçları.Futbol maçlarını da web tv den izliyorum hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.

Kimileri şifreli olacak diyor, kimileri şifresiz olacak diyor...

Şu konu tamamen netleşse de anlasak nedir, ne değildir..

Şöyle çok net bir açıklama yapayım,az evvel Digiturk müşteri hizmetlerini aradım ve hali hazırda 34.99 Tl ödediğim LigTv Spor paketimi(Sadece Turkcell Super Lig maçlarını kapsayan) upgrade etmem gerektiğini söylediler,yani eğer Beko Basketbol Ligi maçlarını izlemek istiyorsanız 1 sene taahhütlü alırsanız aylık 5.99 TL,eğer taahhütsüz alırsanız ise aylık 7.99 tl den Spor Ekstra Paketi'ne sahip olmuş olacaksınız dendi.Ben de taahhütle paketimi bir üst seviyeye güncelledim.

Hiç LigTv abonesi olmayanlar ne kadar öder bilemem aylık ama;geçen sene standart spor paketiyle hem futbol lig maçlarını hem de Spormax'ten basketbol maçlarını izleyen arkadaşlar,artı bir meblağ ödeyerek artık basketbol maçlarını izleyebilecekler.(Bu da aylık 5.99 TL 1 sene taahhütlü,aylık 7.99 TL taahhütsüz)Ayrıca bu ekstra ödemeyi yapan arkadaşlar tüm İngilitere Premier Lig,Brezilya ve Rusya Ligi maçlarını da izleyebilecekler.

Gencler eger digiturkunuz kurulu ise aylik 8 lira gibi bir ucreti var, verilmeyecek bir para degil. Ha canakla falan ugrasamam diyorsaniz, webtv de alabilirsiniz(ben oyle yaptim) ancak bilgisayardan izleyecek adam her zaman link bulur o da ayri ama ben artik link arama, donma gibi seylerle ugrasmamak icin senelik 60 lira verip aldim.

Tam dediğim gibi oldu satabildiğini sattı Digitürk. Maçlar şifresiz. Taahhüt veren arkadaşlara geçmiş olsun. Artık yapıcak bişey yok malesef :(