Beko Basketbol Ligi Şifreli Kanalda İddiası

Evet, Erdemir - Efes maçında görülebileceği gibi maçlar bu sezon da şifresiz yayınlanacak.

Dün akşam 1 yıl taahhüt verip üyeliği satın almak üzereydim ki, Allah'tan "Digitürk bu, ne yapacakları belli olmaz" fikri aklıma düştü son anda ve ligin ilk maçını bekleme kararı almıştım. İyi ki böyle yapmışım.

Bir haltı da adam gibi yapsınlar, dişimi kıracağım cidden.

bende tüm keyif paketleri ve sinema kanalları ile HDPlus var. ancak an itibari ile Efes maçı şifreli.

illa Lig TV paketlerine mi dahil olmak lazım, ya da sadece bu spor ekstra paketi alınabiliyor mu?

Valla şuan bende açık Ligtv3 umarım da hep böyle olur :)

Evdeki Digiturk'ten maçı izleyemedim. Lİgtv 3 kanalında "geçici şifreleme hatası" mesajı vardı. Acaba bugünkü Olin Maçı paket satın ALMAYAN Digiturk üyelerine de açık mıydı ? Benim kutum eski kutulardan HD değil acaba o yüzden olabilir mi ?

arkadaşlar, ben digitürk webe üye olup kredi kartı ile 2.99 tlye maçı izledim, herhangi bir sorun olmadan,
izledim, ödediğim 2.99 tl dışında yarın başımızı ağrıtacak başka bir sıkıntı çıkarmı? bilgisi olan varsa sevinirim.

arkadaşlar, ben digitürk webe üye olup kredi kartı ile 2.99 tlye maçı izledim, herhangi bir sorun olmadan,
izledim, ödediğim 2.99 tl dışında yarın başımızı ağrıtacak başka bir sıkıntı çıkarmı? bilgisi olan varsa sevinirim.

Geçtiğimiz sene ve bu sene birkaç kez bende maç satın almıştım(futbol) herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Şimdi arkadaşlar bu Lig Tv 3 kanalı, bunların eski Spormax'i.
Spormax kanalında İngiltere Ligi, Rusya Ligi,Brezilya ligi gibi yayınları yapıyorlardı.
Ve bu kanala ben üye değildim geçtiğimiz 2 sene içerisinde ama basketbol maçlarında şifreli olmuyordu Spormax kanalı ve tüm basketbol karşılamalarını izliyordum.
Şimdi Lig TV 3 kanalı da bu Spormax kanalı yerine geçti.
Ben yine İngiltere Ligi vs izleyemiyorum ama basket maçlarında açıktı kanal.
İşte o 8 tl'yi bu İngiltere ligi vs için istiyorlar, o yüzden basket maçlarını da izleyecez diye bu fiyata razı olmayın eğer İngiltere ligini izlemek istemiyorsanız :)
not: Benim Lig tv paketim tüm Süper lig maçları için, onu da belirteyim. Her pakete bu basketbol maçları şifresiz olayı uygulanabiliyor mu onu bilmiyorum.

Ücretsiz kurulumu olan bu teklif, 1 yıl paket taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.
Üye olduğunuz pakette bulunan tüm HD kanalları bu teklif kapsamında izleyebilirsiniz.
Şampiyonlar, Taraftar veya Anadolu Taraftar Paketi'ne üye olmanız durumunda bile ilk ay tüm Spor Toto Süper Lig maçlarını ve tüm keyif paketlerini izleyebilirsiniz.

Üstelik Süper Lig, Şampiyonlar ve Taraftar paketine üye olanlara Beko Basketbol Ligi maçları hediye!

Paketiniz dışındaki kanalları, Müşteri Hizmetlerini arayarak (212 473 73 73) üyeliğinize ekletebilirsiniz.
Bu teklif 31 Ekim 2011 tarihine kadar geçerlidir.

yukarıdaki kısım sanırım olayı özetliyor digiturk sayfasından aldım.

Süper Lig, Şampiyonlar ve Taraftar paketine üye olanlara Beko Basketbol Ligi maçları hediye!

bu yüzden bugünkü maçlar şifresizdi bazılarımıza..

Kemal Bey ben iki yıldır zaman zaman kullanıyorum. Çok memnunum. Sanırım bilgilerin güvenliğini kastediyorsunuz. Ben bir sıkıntıyla karşılaşmadım.