Beko BL All-Star 2009

Traylor MVP oldu. Michael Wright daha fazla atsa da maçın hakkını veren Traylor'dı. Traktör iyiki gelmiş bence. Şu organizasyona azıcık da olsa heyecan kattı.

Organizasyonu sadece smaç yarışması ve slam nation için izledim. Forte, bacak arası güzel vurdu. Sinan'ın da 360 vurması çok hoşuma gitti helal olsun sana. Beyaz adamların da neler yapabileceğini gösteriyor Sinan bu yüzden favorimdi ama olmadı.Forte'un hakkıydı aldı.

Hadise'de renk kattı. Umarım eurovision'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder.

Kadour Ziani sen insan mısın be adam... Daha ne söyleyebilirim!

Slam Nation'i ya abartmislar, ya bu bu adamlar yaslanmis veya bugün cok kötü günlerine denk geldiler. bu org dan aldiklari para haram. orasi kesin. onun disinda güzel bir org oldu ve bence Izmir seyircisi yine Istanbul seyircisinden 1000 kat daha coskulu oldugunu gösterdi.

Fatih Hısım' Alıntı:
Slam Nation'i ya abartmislar, ya bu bu adamlar yaslanmis veya bugün cok kötü günlerine denk geldiler. bu org dan aldiklari para haram. orasi kesin. onun disinda güzel bir org oldu ve bence Izmir seyircisi yine Istanbul seyircisinden 1000 kat daha coskulu oldugunu gösterdi.
bende bu smac cılardan bişey anlamadım valla, güyya boyları kısaymışta , iyi sıcrıyolarmışta :)

Arkadaşlar belki kötü günlerinde olabilirler ama o beğenmediğiniz adam 1.78 boyunda ve yaptığı smaçları iyi seyredememişsiniz sanırım.Beğenmemiş olabilirsiniz saygı duyarım ama sıçramasına laf ettirmem zoruma gider.

Burak Ceyhan' Alıntı:
Arkadaşlar belki kötü günlerinde olabilirler ama o beğenmediğiniz adam 1.78 boyunda ve yaptığı smaçları iyi seyredememişsiniz sanırım.Beğenmemiş olabilirsiniz saygı duyarım ama sıçramasına laf ettirmem zoruma gider.

Kötü gün olayı değil zaten böyle şovlarda genelde ilk harekette yapmazlar olayı ki seyirciye daha çok işin işine çekip heyecanlandırmak için.

İyidir kötüdür bilmem de beni hiç heyecanlandırmadılar valla :)

Yoksa iyi veya kötüler diye bi fikir söyleyemem.

Ben salonda seyrettim.Kuşkusuz en keyifli bölümü Hadise'ydi. :) Slam Nation benim pek hoşuma gitmedi.Daha iyisini bekliyordum açıkcası.Maç içinse yabancıların kazanması normal sonuç.Hüseyin çok iyi oynadı.Maçın başında yaptığı bloklar çok etkileyiciydi.Graves de oldukça iyi oynadı.Üç sayı yarışmasında geçen sene olduğu gibi Ömer Ünver kazandı.Topu elinden çok çabuk çıkartıyor.Herhalde en büyük avantakı o.Fitch'i yarışmada görmek de güzeldi.