• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko BL All-Star 2009

Forte için en başta sinirlenmiştim ama hakkını veriyor yarışmanın..
Güzel oluyor yarışma...

Alakasız bir şekilde 2 Türk finade en smaçları yapanlar elendi anlayamdığım bir organizasyon

Sinan'ın smaçları herkes vurur ya,garip...

İlk tur daha hoştu...

Bülent Aydın' Alıntı:
Alakasız bir şekilde 2 Türk finade en smaçları yapanlar elendi anlayamdığım bir organizasyon

Yanlış yazdılar önce. Sadece Sinan finalde ama basit smaçlarına yüksek veriliyor bence.

Ömer Ünver tüm sene buna hazırlanıyor sanırım...

All-Star maçında Cüneyt'in yerine kim alındı haberi olan varmı?Bu arada smaç yarışmasında finalde J.Forte ve Sinan yarıştı,kazanan J.Forte.Üç sayı yarışmasında da Ömer ve Reha finaldeydi.Kazanan Ömer Ünver.

Cevher'de Sinan'ı öve öve bitiremedi.Forte'un hakkıydı kazandı.

sıkıldım şu yorumculardan :(

All-Star'ın en güzel şeyi indi parkelere :)

Yok artık Hüseyin :)

6 dakikada 2'de 2 üçlük - 1 top çalma - 1 blok

Hüseyin şov izledim ilk 5 dakika da 6 sayı 3 blok : )
Daha girmez sanırım maça :)

traylor daha 5 dk da 8 sayı 5 ribaund

Şimdi de Graves şov başladı :)

Graves MVP olursa şaşırmam.. Hem savunmada hem hucumda yabancılarda canla başla oynayan tek oyuncu diyebilirim

Mvp şu anda saha da ve şarkı söylüyor : )

Konuyla alakalı değil ama ''Düm Tek Tek'' şarkısı Eurovision'da garanti ilk 3'e girer .

All - Star'a gelince tek kelimeyle ''süper'' bir organizasyon yapılmış . Yarışmalar birbirinden heyecanlıydı . Emeği geçen herkeze , özelliklede Basketbol Federasyonuna bize güzel bir Cumartesi yaşattıkları için sonsuz teşekkürler

Not : 3'lük yarışmasında , o işin uzmanı Gürovic'in olmaması kötü olmuş .

Maç bitti

Türkler Karması 122 - 130 Yabancılar karması

Hüseyin Beşok 21 sayı 3 Blok
Antonio Graves 15 sayı 4 asist

Geri