Ben Kimim?

Forumda kendimi pek fazla tanıtmadığımı hissettim.Kendimi biraz tanıtayım dedim.
Ben Onur.İstanbul Ümraniye'de oturuyorum.Yaşım 14.Yani daha çocuk sayılırım. :) :D
Basketbol en büyük zevkim.En unutamadığım maç Fenerbahçe'yi 91-78 yenerek onları elediğimiz seri.Bu serinin tamamında salondaydım.
NBA'i ise 1999'daki 50 maçlık seneden beri düzenli takip ederim.Bu kadar yeterli sanırım. ;) :atki :atki

koch' Alıntı:
Forumda kendimi pek fazla tanıtmadığımı hissettim.Kendimi biraz tanıtayım dedim.
Ben Onur.İstanbul Ümraniye'de oturuyorum.Yaşım 14.Yani daha çocuk sayılırım. :) :D
Basketbol en büyük zevkim.En unutamadığım maç Fenerbahçe'yi 91-78 yenerek onları elediğimiz seri.Bu serinin tamamında salondaydım.
NBA'i ise 1999'daki 50 maçlık seneden beri düzenli takip ederim.Bu kadar yeterli sanırım. ;) :atki :atki

E güzel yazmışsın da yaşının 14 olduguna inanmak bir hayli güç ....

Koch bende senin 14 yaşında olduğuna inanamadım en azından 17-18 yaşındasındır diyordum ama neyse önemli olan GALATASARAYLI olman
Gerisi yaşmış falan Hikaye Galatasaray'lı olman güzel bir insan olduğunun kanıtıdır...
Forumda iyi post atmalar....

19onur85' Alıntı:
koch' Alıntı:
19onur85' Alıntı:
Yasina gore güzel yaziyorsun. :D
Ada$immi$sin bak. :p :eek:key
Teşekkürler. :D
Her gittiğim yerde bir adaşıma rastladığım için bu artık bana fazla ilginç gelmiyor. :) Çok ONURuna düşkün bir toplumuz. :D

Adaş rastlama konusunda sana katılıyorum; ama toplumumuz bakımından pek emin değilim... :?
Aslında haklısın.Pek doğru bir cümle olmamış.Toplumumuz için bu pek doğru değil.:?

sen 14 yaşındaysan bende 1444 yaşındayım

bu kdr kendini saklama konusundaki ısrarını anlamadım walla koch..

sezonun ilk maçında görüşmek üzere koch :muhaha