Benim canım kombinem // Arda EZER 07.08.2007

Arda Ezer

ARdaQue
Galatasaray Uzun yıllar süren Halil ÜNER dönemi sonrasında, geçen sene gerçekleşen Ülker firması ile olan sponsorluk anlaşması dahilinde göreve gelen Murat ÖZYER; geçtiğimiz sezon bir takım eleştiriler almasına karşın çalıştırdığı Galatasaray Erkek Basketbol Takımı genelde başarılı bir sezon geçirip TBL Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe Ülker' e 3-0 skorla elenip sezonu kapamıştı.

Sponsorluk öncesinde kulislerde adı geçen Erman KUNTER ile anlaşma noktasına gelinilmesine karşın Ülker firmasının kişiye göre değişen biraz öneri biraz da dayatmasıyla takımın başına gelen, kapanan eski Ülkerspor teknik sorumlusu Murat ÖZYER, yarı finalde elenilen Fenerbahçe serisi sonrası gelecek sezon da takımın başında olacak. 3-0 kaybedilen ve çok tartışmalara yol acan Fenerbahce serisi sonrası tabiri caizse inzivaya çekilen Sn. ÖZYER, transfer görüşmelerinin ve spekülasyonlarının yapıldığı şu aşamada da henüz kabuğundan çıkıp da kendisini göstermiş değil. Pek tabi ki bütün bunların bir sebebi var; geçen sezon yarı final serisinde Galatasaray Erkek Basketbol Takımı' nın hiç olmazsa bir maç kazanması düşünülüp bekleniyordu ama aksine sürkülase denilebilecek skorlarla süpürüldü. Buna ilaveten Ülker firmasının desteğini alan Fenerbahçe ile yan kuruluş Cafe Crown yardımını alan Galatasaray arasındaki fark da moralleri bozan etkenlerden biri. Fenerbahçe' yi amiral gemisi yapan ve Euroleague hakkını da devreden Ülker firmasının, adet yerini bulsun diyerekten Galatasaray ve Beşiktaş' a da kerhen el uzatması ezeli rekabetin de büyük yara almasına yol açtı.

İşte bütün bu etkenler Galatasaray Erkek Basketbol Takımını' nın henüz istenilen seviyeye gelmemesini sağlıyor. Hal böyleyken birkaç ay önce Galatasaray Basketbol Takımlarının iç saha karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kart pazarlama konusu planlanıp bu konuya el atıldı. Herşey iyi güzel; basketbol şubesinin maddi kazanç sağlaması açısından başarılı bir plan ancak aynı zamanda pazarlama stratejisi bakımından ise sınıfta kalması kesin olan bir uygulama. Neden sınıfta kalıyor peki ? Gelelim bu sorunun cevaplarını bulmaya ...

Ülker' in amiral gemisi yaptığı Fenerbahçe karşısında çok acı olsa da aciz durumlara düşen ancak bu acizlikten sıyrılmak için herhangi bir yol izlemeyen; "biz hayatımızdan memnunuz, Fenerbahçe' nin amiral gemisi sıfatını kabul ediyoruz" düşünceleriyle yeni sezonu bekleyen Galatasaray Basketbol Şubesi ne hakla taraftardan kombine almalarını bekleyebilir ki? Maddi imkanlar doğrultusunda yabancı oyuncularını bile seçmekte zorlanan; geçen sezon çok tartışılan tecrübesiz yabancı oyun kurucuyu daha iyisini transfer edecek imkanlar yok düşüncesiyle takımda tutmayı seçen Sn. Şube Yöneticileri inandırıcılıklarını kaybetmiş görünmektedirler. Dışarıya karşı şeffaf olmayan şube yönetimi bu tarz bir ortamda nasıl olur da taraftardan şeffaflık isteyip kombine satışına girişebilir ki?

Bunlar direk yönetimin başarısızlığıyla ilgili konular; bütün bunlara ilaveten bir konu daha var ki; işte bu nasıl çözülür tamamen muamma. Yıllardır Galatasaray taraftarına "Galatasaray Basketbol maçları' na ücretsiz girilir" olgusunu aşılayan; ihtiyacı olan olmayan tüm taraftarların "Galatasaray Basketbol maçlarına para verilir mi; nasılsa birazdan ücretsiz içeri alırlar" felsefesiyle düşünmelerine neden olan geçmiş yönetimler ( şimdikilerinin de farkları yok tabi ki ) kombine konseptini geçersiz duruma getirmişlerdir.

Taraftarlar, ikamet ettikleri konumlardan, karşılaşmaların oynandığı spor salonuna kadar, ceplerinden genel olarak bilet ücretini de aşan belli bir meblağ harcarlarken bilet ücreti 3-5 YTL veremeyecekler mi? Ki dünyanın her tarafında spor müsabakası izlemenin bir bedeli vardır. Madem Galatasaray büyük bir camia, Galatasaray' ın basketbol takımını izlemenin de bir bedeli olmalıdır. Futbol karşılaşmalarının bedeli olduğunun farkında olan taraftarlar basketbol karşılaşmalarının da ( ki futbol bilet ücretlerine nazaran hesaba dahi alınmayacak fiyatlar söz konusu ) aynı şekilde bedeli olduğunu bilmelidirler.

Salona kadar gelmiş ve kapının önünde ücretsiz bilet dağıtılmasını ya da kapıların açılmasını bekleyen taraftar neden kombine kart alsın ki? "Ben zaten salona gittiğim her maça ücretsiz girdim ve gelecekte de gireceğim, kombine kart da neymiş" düşüncesine sahip taraftarların bugünkü duruma gelmesinde yönetimler tamamen suçludur. Basketbolu ücretsiz izlenmesi gereken bir spor branşı haline getiren yönetimler, bu kombine fiyaskosundan kesin olarak sorumludur.

Bütün bunlar ortadayken; "Neden kombine almıyorsunuz" diyerekten taraftarları suçlama politikasına girişen şube yönetici ve çalışanları gerçekleri görüp bu "sizler nasıl taraftarsınız" safsatalarından vazgeçmeliler. Aksi taktirde o serzenişte bulundukları, zaten bir hayli dolu olan taraftarların çıkıp da "siz nasıl yöneticisiniz" diyerekten karşılarına çıkmaları çok yakındır.


Arda EZER
mailto:arda@gsbasket.org
07.08.2007
 
Görüşlerinize katılmamak elde değil doğru tespitler yapmışsısınz.Nedense Basketbol da hep bazı şeyler eksik yapılıyor ve istenilen tablolar ortaya çıkmıyor.

Bu arada sezonun ilk maçı Bandırma Banvitspor ile evimizde başlıyoruz.
 
Doğru tespitler yapmış ARDA!
umarım bu hatalar düzeltilir, Yöneticilerimiz GALATASARAY'I yönettiklerini fark ederler!!!
 
Artık bir yerlerden başlamak gerkiyor.Kimse sanmasın ki, taraftar da suçlu değil.Taraftarlık nedir ? Bunun cevabını malesef bilmeyen çok insanımız var.Taraftarlık maçlara gidip bağırmak değildir.Taraftarlık sahaya atlamak değildir.Akıllı taraftar,takımını vezir de eder , rezil de. Bizim taraftarı değinecek olursak.Bizim taraftarımız ikisinide etmiyor.Nötr bi halde bulunuyor. Neden mi ? Sürekli beklneti içersinde taraftar.Gs'ye yardım edilebilecek bir çok organ var . Dergi olsun ,Formalar olsun vs. bunlara ilgi gösterilerek bazı şeyler aşılmalı.Futbol Kombinesini çok buluyoruz. Aksi bence normal fiyat arkadaşlar.İstanbul'da Gs takımını izleme onurunu hiç erişemedim ama o sehirde olsam alırdım.Madem bu takım bizim 4000 değil 10000 kombine bitmeliydi. Basketbolda ise taraftar ilgisizliği olsun , Yönetimin saçmalıkları olsun sürekli çıkmazdaydı ta ki bu seneye kadar . 2 senedir güzel organızayonlar olmayı başladı.Her ne kadar yavaş kalınsa da . Tekerlekli Sandalye Takımımız namağlup şampiyon olurken trubundeki insan sayısı bir elin parmakları kadardı.

Bunların hepsi bir araya gelince Galatasaray aslında kimin sorusuna cevap verebilirse bir çözüme ulaşılır.Aksi takdirde bu böyle gelmiş böyle gider.
 
Ayrıca eklemem gereken birşey var. Gs taraftarı en büyük sınavını bu yıl verecek. Her dalda şampiyonluğa aday kadrolar kuruldu. Bakalım ilgizilikten yakınan taraftarların cevabı nasıl olacak. Maçlara destek olacak mıyız yoksa olmayacak mıyız ?
BAyan Basket şampiyonluğun en büyük adayı,Tekerleklı Basketbol Avrupa Şampiyonluğu istiyor,Voleybolda yapılanlar belli,Su topu her sene şampiyon , Futbol takımına transferler yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Sonuç olarak yönetim her ne kadar başarısız desekde bu sene görevini yaptı.Şimdi görev sırası bizlerde.
 
Zaten biz taraftar olarak yönetime laf atmaktan hiç geri kaçmayız.Hep yönetim suçlu, yönetim suclu olduğu içinde taraftar böyle.Yönetim gül gibi işini yapsa taraftar gene değişmez, emin olun. Zaten Türkiye de ne yönetimler değişir, ne taraftarlar.Ama yönetimin sucu %55 ise taraftarın sucu da %45. Çok bilincsiz taraftar var.Evinde karısına laf geçiremz gelir tribüne Galatasaray futbolcusuna söver.Mazallah cinayet bile işler sinirinden.Biz de buna taraftar deriz.Çoğu insan böyle.Çoğu taraftar dernekleride böyle. Ayrıca Arda abi demiş taraftar alıştı bedava girmeye, niye kombine alim ki diyor.Kusura bakmayın ama bu taraftarlık değil çakallıktır.Yönetim geçmiş senelerde hata yaptı tamam kabul ediyoruz biz de bedava girdik ama bu sene değiştirdirdiler sistemi.Bakın ne güzel kombine çıkardılar.Kötülük mü ettiler.Hatalarına devam mı etselerdi? Ne yapsa yaranamıcak mı bu yönetim bize? Bedava soksa olmuyor, kombine çıkarsa olmuyor ? Taraftar gidip alacak o kombineyi. Bol keseden takıma sallamayı biliyorlar ama kombineye gelince yok ben bedava girerim, yok para bulamam diyorlar. O zaman hiç gelmesin maçlara...

Ama bu sistem de ne Türk sporu gelişir ne Türk taraftarı gelişir.Hep dünyaya at gözlükleri ile bakmaya alışmışız.Hep araya bir tanıdık sokmaya alışmısız. Şimdi herkes diyor. Seneye Ömer abimiz bizi sokar.O adama soruyoruz sen kimsin? Ben Galatasaray taraftarıyım.Yağmurda çamurda yalnız bırakmam. Tabi bırakmazsın.Bedava sirke baldan tatlıdır...

Eyüp abi Fener için iyi şeyler söylüyor.Diyor bak Gökçe yönetim kendini geliştirdi bu taraftara da yansıdı.Alakası yok.Ben çoğu maça giden biriyim.Hala Abdi İpekçi önleri kuyruk faciası, bedava girmek isteyen "taraftarlar" ile dolu.Kulüp filan düşünüldüğü yok kendi duygularını, hislerini tatmin etmeyi düşünüyor adam. Bu mantalite ile nereye kadar gidilir ki ? Sonra kombine çıkaran yönetime suç bulunuyor. Yani başka bir çözüm söyleyin onu yapsınlar adamlar.Bu durumda görmek herkesi üzüyür...Her bakımdan...
 
Bedava bilet kadar sacma birsey yok hele istanbulda hersey para 5ytl veremeyecek adam zaten evinden cıkamaz.Yonetim hatalı ,gercek basketbolsever dısındaki taraftarın(fanatik degil), basketbol-voleybol maclarının tarihinden,salonun yerinden(ist.da dert) haberi olamıyor.
Gs tv ve resmi site dısında basketbol faaliyetlerinin (kombine satıldıgını,macları...) tanıtımı olan bir yer yok..Taraftarın kendi gayretiyle takip edip,istanbul gibi bir sehirde salonu bulup gitmesi gerekiyor.
Eskiden oldugu gibi Lutfu Kırdar gibi bir yerde oynansa,yine bu basketbola sempatizan taraftar cekilebilir.Caferaganın(voleybol macları oynaniyordu)avantajı orada gezmeye gider ordan da maca..
Abdi ipekci de oynadıgında onlarda bos cekiyor.
 
Basketbol asıgı olmayan ama maclara gelebilecek taraftarları cekmek gerek,tanıtım-reklam sorunu var gs tv sabahtan aksama kadar futbol antramanları uefa kupası vermekten baska seyler yapabilecek kapasitede olsa sevinecegim.Eski macları seyreden yok artık..Tv verimli kullanılamıyor,gs dergisinin trajı meydanda..Basketbol-(voleybol...)subesinin ekstra bir organizasyonu falanda yok.İci bos sematik organizasyonlarda istemiyor taraftar kimse gelmiyor..Murat Ozyer'in eski gslı basketbolcuları biraraya getirme dusuncesi vardı ne oldu bilmiyorum.
 
fazla söze gerek yok NE TRANSFERE NEDE BİLETE BİZİM AŞKIMIZ BU RENKLERE ama fülkerin altında ezilecegimizi gormektense ne maca gıderım nede kombıne alırım kusura bakmayın kendi dusuncemdir!!!
 
taraftar ülkere ezilecez diye maça gelmiyor bilet almıyor olaya bakın.o ülker sizi nasıl eziyor haberiniz yok...adamlar roberto carlosu getirdi parasını kombine den değil formadan çıkardılar..ozaman kendini ezik hissedenler takım için ahkam kesmesin....
taraftara soruyosun
forma aldınmı...yok
dergiye abonemisin...ne gerek var kağıt yığını
kombine aldınmı...hayır gereksiz
gs store nin önünden geçtinmi...orası neresi diye cevap verip sonra yılda 1 maça gidip oyuncuya söver söylenecek fazla birşey yok
bu sene murat özyer öyle bir ekip yaratacakki hepimiz 40 dakika ayakta alkışlayacaz.....
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Zaten biz taraftar olarak yönetime laf atmaktan hiç geri kaçmayız.Hep yönetim suçlu, yönetim suclu olduğu içinde taraftar böyle.Yönetim gül gibi işini yapsa taraftar gene değişmez, emin olun. Zaten Türkiye de ne yönetimler değişir, ne taraftarlar.Ama yönetimin sucu %55 ise taraftarın sucu da %45. Çok bilincsiz taraftar var.Evinde karısına laf geçiremz gelir tribüne Galatasaray futbolcusuna söver.Mazallah cinayet bile işler sinirinden.Biz de buna taraftar deriz.Çoğu insan böyle.Çoğu taraftar dernekleride böyle. Ayrıca Arda abi demiş taraftar alıştı bedava girmeye, niye kombine alim ki diyor.Kusura bakmayın ama bu taraftarlık değil çakallıktır.Yönetim geçmiş senelerde hata yaptı tamam kabul ediyoruz biz de bedava girdik ama bu sene değiştirdirdiler sistemi.Bakın ne güzel kombine çıkardılar.Kötülük mü ettiler.Hatalarına devam mı etselerdi? Ne yapsa yaranamıcak mı bu yönetim bize? Bedava soksa olmuyor, kombine çıkarsa olmuyor ? Taraftar gidip alacak o kombineyi. Bol keseden takıma sallamayı biliyorlar ama kombineye gelince yok ben bedava girerim, yok para bulamam diyorlar. O zaman hiç gelmesin maçlara...

Ama bu sistem de ne Türk sporu gelişir ne Türk taraftarı gelişir.Hep dünyaya at gözlükleri ile bakmaya alışmışız.Hep araya bir tanıdık sokmaya alışmısız. Şimdi herkes diyor. Seneye Ömer abimiz bizi sokar.O adama soruyoruz sen kimsin? Ben Galatasaray taraftarıyım.Yağmurda çamurda yalnız bırakmam. Tabi bırakmazsın.Bedava sirke baldan tatlıdır...

Eyüp abi Fener için iyi şeyler söylüyor.Diyor bak Gökçe yönetim kendini geliştirdi bu taraftara da yansıdı.Alakası yok.Ben çoğu maça giden biriyim.Hala Abdi İpekçi önleri kuyruk faciası, bedava girmek isteyen "taraftarlar" ile dolu.Kulüp filan düşünüldüğü yok kendi duygularını, hislerini tatmin etmeyi düşünüyor adam. Bu mantalite ile nereye kadar gidilir ki ? Sonra kombine çıkaran yönetime suç bulunuyor. Yani başka bir çözüm söyleyin onu yapsınlar adamlar.Bu durumda görmek herkesi üzüyür...Her bakımdan...

gökce ben sana özhan beyin yaptıgı butun acizliklerini saysam burda 105 sayfaya ulasırız en iyisi sen bize özhan beyin yaptıgı basarılı 1 olayı anlat bende senle hem fıkır olucam yonetım basarılıda olsa taraftar begenmez lafına dicem gökce haklı
 
Arda Öztürk' Alıntı:
taraftar ülkere ezilecez diye maça gelmiyor bilet almıyor olaya bakın.o ülker sizi nasıl eziyor haberiniz yok...adamlar roberto carlosu getirdi parasını kombine den değil formadan çıkardılar..ozaman kendini ezik hissedenler takım için ahkam kesmesin....
taraftara soruyosun
forma aldınmı...yok
dergiye abonemisin...ne gerek var kağıt yığını
kombine aldınmı...hayır gereksiz
gs store nin önünden geçtinmi...orası neresi diye cevap verip sonra yılda 1 maça gidip oyuncuya söver söylenecek fazla birşey yok
bu sene murat özyer öyle bir ekip yaratacakki hepimiz 40 dakika ayakta alkışlayacaz.....

Arda bilmeden sallama oke kardesım ben floryalıyım benım omrumun yarısı tesislerde gecıyo almıyorum forma varmı itirazın sen burdan ahkam kesme biz fenerden 4 yedıgımız de takımı destekledık gerets donemın de sampiyon olucaz diyen herkes floryadaydı sadece 50 kısı oke ahkam kesmek kolay forma alıyosunda ne oluyo verdıgın para rezil oluyo özhan beyin elınde hani stad 2000 yılının mayıs ayında yıkılıp 2003 sezon bası oynıcaktık hanı her sene 1 yıldız suanda yapılan transferler bıle orta sınıf futbolcu ama sız okadar özhan canaydınla o kadar ufak dusunmeye basladınız orta sınıf futbolcuları yıldız dıyosun genisletın vizyonunuzu beyler biz uefa super kupa sampiyonuyuz avrupada bızı tanıyan hala cok eskıden basarı ileydi simdi ozhan bey sayesınde basarısılıklar öyüzden sen al 2 ay sonra burda feryat edtıgınde anlarsın demek istedıgımı ülker fenere yalakalık yapıyo sende buna göz yumuyosun abdi pekcide ana avrat sovuluyo parke su golune donuyo ceza yok.... Ahmert cömerte 2 kufur edılıyo seyırcı dısarda uyan artık arkadasım uyan sende özhan beyle aynı gözle bakma galatasaray menfahati içinse gerekırse 1sene galatasarayı izlemem yeterkı galatasaray basarılı olsun ama bu yonetımde basarı gelmez gıtmesı gerek gıtmesı içinde biizimde maddi manevi destegi cekmemiz oke kendi gorusum sen dewat et 7 sene cektık adam ztn 10 senelık planını yapmıs sayenızde bir 7 sene daha basımız olur sizde mutlu olursunuz

Admin: Noktalama işaretleri ve cümlelerin anlamlarına dikkat. Hiçbirşey anlaşılmıyor yazdıklarından !
 
Volkan Ozger' Alıntı:
ülker fenere yalakalık yapıyo sende buna göz yumuyosun abdi pekcide ana avrat sovuluyo parke su golune donuyo ceza yok.... Ahmert cömerte 2 kufur edılıyo seyırcı dısarda uyan artık arkadasım uyan sende özhan beyle aynı gözle bakma

önemli bir nokta bu. hem baskette hem futbolda son fenerbahçe maçlarında büyük tribün patlamaları yaşandı. nedeni malum: taraftarını yıllardır her alanda savunmasız bırakan zavallı yönetim zihniyeti! bu sene de "feer play"e kurban gidecek miyiz kendi salonumuzda, kendi stadımızda?
 
Volkan Ozger' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":7379c]taraftar ülkere ezilecez diye maça gelmiyor bilet almıyor olaya bakın.o ülker sizi nasıl eziyor haberiniz yok...adamlar roberto carlosu getirdi parasını kombine den değil formadan çıkardılar..ozaman kendini ezik hissedenler takım için ahkam kesmesin....
taraftara soruyosun
forma aldınmı...yok
dergiye abonemisin...ne gerek var kağıt yığını
kombine aldınmı...hayır gereksiz
gs store nin önünden geçtinmi...orası neresi diye cevap verip sonra yılda 1 maça gidip oyuncuya söver söylenecek fazla birşey yok
bu sene murat özyer öyle bir ekip yaratacakki hepimiz 40 dakika ayakta alkışlayacaz.....

Arda bilmeden sallama oke kardesım ben floryalıyım benım omrumun yarısı tesislerde gecıyo almıyorum forma varmı itirazın sen burdan ahkam kesme biz fenerden 4 yedıgımız de takımı destekledık gerets donemın de sampiyon olucaz diyen herkes floryadaydı sadece 50 kısı oke ahkam kesmek kolay forma alıyosunda ne oluyo verdıgın para rezil oluyo özhan beyin elınde hani stad 2000 yılının mayıs ayında yıkılıp 2003 sezon bası oynıcaktık hanı her sene 1 yıldız suanda yapılan transferler bıle orta sınıf futbolcu ama sız okadar özhan canaydınla o kadar ufak dusunmeye basladınız orta sınıf futbolcuları yıldız dıyosun genisletın vizyonunuzu beyler biz uefa super kupa sampiyonuyuz avrupada bızı tanıyan hala cok eskıden basarı ileydi simdi ozhan bey sayesınde basarısılıklar öyüzden sen al 2 ay sonra burda feryat edtıgınde anlarsın demek istedıgımı ülker fenere yalakalık yapıyo sende buna göz yumuyosun abdi pekcide ana avrat sovuluyo parke su golune donuyo ceza yok.... Ahmert cömerte 2 kufur edılıyo seyırcı dısarda uyan artık arkadasım uyan sende özhan beyle aynı gözle bakma galatasaray menfahati içinse gerekırse 1sene galatasarayı izlemem yeterkı galatasaray basarılı olsun ama bu yonetımde basarı gelmez gıtmesı gerek gıtmesı içinde biizimde maddi manevi destegi cekmemiz oke kendi gorusum sen dewat et 7 sene cektık adam ztn 10 senelık planını yapmıs sayenızde bir 7 sene daha basımız olur sizde mutlu olursunuz[/quote:7379c]



1-kimsenin bilip bilmeden sallama yaptığı yok
2-senin aldığın formaların kombinelerin bana hiç bir faydası yok itraz etsem kaç yazar ayrıca böyle konuşarak neye varmak istediğini anlamak zor.
3-takıma destek vermen güzel ancak bunu burda övünerek anlatmanın hiç bir anlamı yok takımı destekleyenler bunu en ufak bir tartışmada ortaya atıp sıyrılmak için diğil renk aşkından dolayı yapıyorlar.
4-o yazdğım mesajın hepsini üzerine almanda senin sorunun
5-başakanın bir çok hatası var saymakla bitmez.biz bunu doğanla çok uzun tartışmıştık bende bu hataların arkasında durmadığını belirtmiştim.bir çok söz verdi bir çok zarar verdi
6-ancak düzelen okadar şey varken bunları görmemezlikten gelmekte yönetime haksızlık ayrıca sen böyle tepki koyunca nolacak?sanki verdiğin forma kombine parası adamın cebine gidiyor.

verdiği sözlerin bir kısmını geçikmeli olarak yapmaya başldaı
ayın 25 inde stad işi belli olacak
yıldız transferi alın lincoln ü izleyin umarım lincolna ve linderoth a orta sınıf oyuncu demiyosundur gelen serkan ve barıştan kazanacağımız paraları ve sportif başarıları şimdiden görüyosundur forumda kirlilik olmasın diye daha fazla tartışmak istemiyorum üslubunuda biraz değiştirirsen iyi olur ...
 
arda kardesım kendı le tezata dusuyosun oke ustekı iletınde ile bunla yok sotre onun den gecmez felan neyse sız dewan edın bakalımhangi taraf haklı cıkıcak kendın dısında hiç bir taraftar hakkında yorum yapma herkes taraftarlıgına baksın ozman sanane ister tek maca gelır ister gelmez gelıyoda ne oluyo solermısın fenere 3-0 ezılıyosun bunu vermek ınsana koyuyo kardesım ewet ben tur atlıyalım demıyorum ama 1 mac kazanıla bılırdı onlardakı hırs bızım takımda kımde var dı solermısın tufan mitat azcıkda murat ta gerisi koca bir 0 ozman o takımıda desteklemeye gıtmenın anlamı yok ilk once onların azcıkda olsa ınanması lazımkı bızde cıkıp maca gıdelıp bunlar yureklı oynadılar destek verelım dıyelım
Solomon son mac gıden macı cevirdi hırsı ile senin yabancılarının mitcell ficth ise oturmus umursuzca tırnaklarını yıyıp muhabet edıyodu sımdı sormazlarmı murat hoca malik i gonderdın sistem oyuncusu degil ama ficth aldın ondanda beter en azından malik in kazanma hırsı vardı ficth te o hırsın yarısı yoktu die sımdı ben bole hatalı yonetılen takıma haklılar gıbı neden destek vereyım soruyorum ewet galatasaraylıyım ama galatasaraylı olmam demek hataları gorupde susmam demek degil yada köru körune destek vermek demek de degil
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
sımdı ben bole hatalı yonetılen takıma haklılar gıbı neden destek vereyım soruyorum ewet galatasaraylıyım ama galatasaraylı olmam demek hataları gorupde susmam demek degil yada köru körune destek vermek demek de degil


"takıma destek" tartışması çok yanlış. taraftarlığın doğasına da aykırı. takımlarımıza desteğimiz her zaman tam olacak. doğruları - yanlışları tartışmak başka; ki bunu zaten hepimiz en sert biçimde yapıyoruz. ama "desteği kesmek" çok başka... aman dikkat... yanlış ve yersiz bir konu bu.
 
bak sendende şuan bilip bilmeden murat hocaya sallıyorsun
malik 250 bin dolara oynarken 2 katı para istedi 500 bin dolar istiyorum dedi güle güle dendi
gerald 300 bin dolara oynadı çöpe atacak 200 bin doları yok bu şubenin

sen şu takımın oyuncularına hırs yoktu diyorsan seninle tartışmak yersiz olurdu....
mithatın tam sağdan yaptığı baskılar tolganın savaşması tufanın maçlardan sonra ağlaması geraldın kndini tehlikeye atarak solomona play off taki maçta üst üste 2 kez topunu kesmesi filan neyse bu yazdıklarım bile fazla...
 
unuttum yazmayı fitche yatıyor dedin ya git bu sezonki banvit galatasaray maçını izle maçın sonunda yaptıklarını daha dikkatli izle
 
destek verırıp vermemek herkesın hür kararıdır beyler saygı kımse sızın yada baskasının istedıgını solemek yapmak zorunda degil!!!
 
burada kimse destek için kimsenin kafasına silah dayamıyor herkes özgür herkes istedğini yapabilir
 

Üst