Maç ertelendiBugün sahada olmasını umuyorum.
Maç ertelendiBugün sahada olmasını umuyorum.
Dün sacmalayip adami Eurocupta oynayamacagini unutmusum ışte bunlar hep heycandan.[emoji4]Yarın oynar nasipse ilk maçtan şov yapması dileğiyle
Derler ya bizim buralarda bunlardan cok...Aynen oyle..Vasat bir oyuncu.Konya gibi pota alti sertligi olmayan bir takima, eline dusen 3 sans topu ile 12-14 sayi atsa ne yazar.Nba'de bile ilk 5 baslamasi Dallas'ta,NBA'in artik kalitesizlestigini gosterir. Simdi ilk gunden elestirmek olur mu diye yazanlara ise : Auto message cevabim su : Boyle agir,umursamaz kendi halinde kontrolsuz bir seyler yapmaya calisan bir izlenim..Hic begenmedim bu oyuncuyu..5 dakikakatki verse yeter. 150.000 dolara bu gunde Marjanovic,Gasol alinmiyor. Sonuc olarak : Allah Lasme'mizi sakatliklardan,belalardan korusun..
Bu oyuncudan aldigim boyle olumsuz elektrigin,nedenlerini ilerleyen haftalarda Konya'dan daha guclu pota alti gucu olan takimlar karisinda daha iyi yazarim..Mutsuz oldugum konular oyun icindeki detaylarda sakli ..!
Bu oyuncu Patric Young'un ilk macinda vermis oldugu sinyalin % 30'unu veremedi.Hemde pota alti olmayan bir takima karsi. Birakalim 13-14 sayi atsin.Dusan Cantekin bile oynasa 10 sayisi mutlaka olurdu. Bu oyuncudan aldigim boyle olumsuz elektrigin,nedenlerini ilerleyen haftalarda Konya'dan daha guclu pota alti gucu olan takimlar karisinda daha iyi yazarim..Mutsuz oldugum konular oyun icindeki detaylarda sakli .James alinacagina herhangi bir ligimizden pota alti oyuncusu alinsa ayni katkiyi verir. Son olarak umarim James benim dusuncelerimi yaniltir..!