• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beşiktaş : 60 - Galatasaray : 67

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ömer Seymen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
alt yazı gecio maç konusmadan sonra yaınlanavcak :(

her yıl olmayan onlar için çok önemli olan bir kongre...
yani bu konuşma daha bitmez...
bu arada ntv ye feci şekilde kalayı bastım...
siz de boş durmayın değerli görüşlerinizi iletin...

abi yerleştir var bizde bunlardan bizene bizden oy toplasın diye yapıyo
::::::::ADSl::::::::::: :D

konuşmadan sonra da yayınlıcak başka bişi bulur bunlar

internet agı gücleniomus beylerrr erdogan öle diooo kitaplar 3 yıl bedava verilmiş onlardan bahsedio : )

haydi kızlar okula

CanuAltay' Alıntı:
tabi konuşmadan sonra maç kalırsa...
yani demek istiyorlarki banttan wercez abi macin sonlarini werirse kimse kalan kismini izlemez bole dusunuyorlar heralde yada buranin sahibi fbli oda olabilir

Bu kadarı pes be yaw!Maç bitti nerdeyse daha alt yazı geçiyorlar başbakanın konuşmasından sonra yayına bağlanacağız.Artık maç sonu yorumlarına yetişirler...Bunların olacağı belliydi önceden söyle yayınlamayacağını bütün gün beklemeyelim.Sabahtan beri maçı bekliyordum tam bir hayal kırıklığı oldu...

skor skor skor?
bari onu versinler...

Bence çok umutlanmayın saat 18.15 de Alman liginden maç var.

serdarmengi' Alıntı:
Bence çok umutlanmayın saat 18.15 de Alman liginden maç var.

yok artık ohio lebron james
bu yayın yönetmeninin Allah belasını versin.. ana avrat dümdüz gidiyorum sana tv başında..

kim rehin alınırsa kendisi rehin kalır !!!!!!!!!
tayyip sen neymişsin beeeeee!!!!!

eğer uzatmaya gitmediyse veya başka bir şey olmadıysa maçın şu aralar bitmiş olması lazım...

alman ligi maçıonı da verirlerse baslarımmm heee ntv ye hattaa basladım bile

Valla NTV bence Türkiyenin en iyi ve kaliteli kanallarından biri ama son yıllarda madem böyle fazla spora yönelik canlı yayın alıyorlar ve haber kanalı olduklarını iddia ediyorlar, o zaman bunlara yönelik başka bir kanal geliştir. Maç zevkimizi mahvettiler...

ayrıca resmi sitemiz futbol maçlarını canlı verirken basetbol da hiç değilse periyod skorlarını geçmek bu kadar mı zor?

Son 8dk 53-50 Beşiktaş öndeymiş.

maçı izleyemedik ntv resmen saçmaladı...bari yensek onada razıyım

Geri