Beşiktaş : 60 - Galatasaray : 67

tebrikler aslanlar yüzümüzü kara çıkarmadınız... aynı performansı banvit, febe ve efes maçlarında da bekliyoruz.
 
2 haftadır üst üste aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen aslanlar,ligin en zor deplasmanına giderken endişeliydi. Zira Akatlarda oluşan korkunç atmosfer daha 2 hafta önce Efes i bile yutmuştu ve takımımız 3 yıldır bjk yi yenemiyordu. Ancak maç başlayınca gördük ki oyuncularımız maça iyi hazırlanmış ve konsantre olmuştu. Taraftarının desteğiyle agresif başlayan bjk,ilk dakikalardan itibaren beklediğinden daha sert bir rakiple karşılaştı. Son 2 haftadaki dağınık GS değildi sahadaki,sakin oynayan,topu çeviren ve arzulu bi takım vardı. Biran önce Fitch’i devreye sokup skorerimizi ısıtmaya çalıştık fakat boş şutlar ve 2 faulle 8.dk da oturmak zorunda kaldı. O andan itibaren bjk nin10-0 lık öldürücü darbesiyle sallandığımız anda kaptan sahneye çıkıp aynı şiddetle cevap verdi ve takımını ayakta tuttu. Maç dengede giderken ilk yarının sonunda Barış’a çalınan kasti faul,garip bi şekilde bjk nin moralini bozdu ve bundan faydalanarak 2.yarıya daha iyi başlayarak oyunun kontrolünü ele geçirdik. Sonrasında da zaten skorda hep 2-4 sayı önde götürdük ama hücum olarak iyi günümüzde değildik ve maçı koparabileceğimiz hücumlardan hep boş döndük. Maçın kırılma noktası ise bana göre 54-53 öndeyken Mitchell’ın 9 metreden attığı 3 lüktü. Hançer de diyebiliriz aslında :) en sonunda da Murat’ın kaptığı top ve yaptığı asist maçı bitirdi.

Fitch kapasitesinin altındaydı,hiç şut sokamaması ilginçti ama yinede kritik anlarda o öldürücü dalışlarıyla katkı yaptı.

Fatih sezonun en pozitif maçını oynadı. Blokları yine müthişti ama bu kez hücumda da vardı. Ah birde smaç yapmayı öğrense!

Mitchell maçın en kilit adamlarından biri oldu..reese den daha ii bi oyuncu olduğunu gösterdi,kaldı ki kapasitesinin yarısıyla oynuyor bence daha..takımdaki rolü tam olarak söylenmeli kendisine ve biraz tolerans tanınmalı hücumda,çünkü skor kapasitesi oldukça yüksek görünüyor. Telekom maçı bi istisna oldu,çünkü öyle beceriksiz bi oyuncu asla değil.

Veee nihayet Murat Kaya..o küskün puslu havasından sıyrılmış,hırslı istekliydi. Savunmada çok gayretliydi ve en önemlisi Fitch in böylesine suskun kaldığı bi günde 2.yarıda çok kritik 3 lüklerle maça damga vurdu. Hele bi hücumda oynadığı birebirin sonunda attığı turnike,Harun Erdenay’ın veliahtına yakışır cinstendi. Murat çok daha iyi olacak,yeterki koç ona güvensin ve sorumluluk versin.

Sonuçta çok önemli bi galibiyet aldık ve ileri daha umutlu bakıyoruz..inşallah bi galibiyet serisinin başlangıcı olur bu maç
 
ozan' Alıntı:
Fatih sezonun en pozitif maçını oynadı. Blokları yine müthişti ama bu kez hücumda da vardı. Ah birde smaç yapmayı öğrense!

Ah bir de gelen pasları tutabilmeyi öğrense süper olacak...

M. Kaya attığı sayılar önemliydi ama savunma yapması beni daha fazla mutlu etti ve umutlandırdı. Burak varken McGowan gibi bir oyuncu gereksiz. Onun yerine sırtı dönük sayı bulabilen bir adam iyi olurdu. Burak şu drive yeteneğini maçta bir kere değil sürekli kullansa daha iyi olacak.


Fitch sahada yokken Mitchell daha etkili oluyor.
 

Üst