İkinci yarının başında çok iyi oynarken Beşiktaş bir iki şut soktu; bunun hemen sonrasında niyeyse alan savunmasına döndük, haliyle fark da açıldı. Maçta taktiksel olarak başlıca anlamadığım nokta bu. Valentin şahane maç çıkarıyorken daha fazla sahada tutulmalıydı. Serhat ve İsmet niye hiç oynamadı, hiçbir fikrim yok. Maç boyunca hiç sakin kalamadık, Beşiktaş'ın tempoyu belirlemesine izin verdik, buna da müdahale edilmesi gerekirdi. Mesela Dixon kenara alınıp savunmaya ağırlık verilebilir, Kerem Hadley ve Serhat'la tutulabilir, hücumda 24 saniye kapıya dayanana kadar top pota altına çevrilebilirdi. Halil Üner kendini atmosfere fazla kaptırdı bence. Zaten Murat Didin'le arasında bir ezeli rekabet olduğu bilinir; onun da etkisi oldu belki.
Daha önce belirttiğim gibi, bu takımda bir şeylerin net bir şekilde yerine oturtulması şart. Geçen sene Boddicker ilk haftalarda kenar yönetimce bir şeye sayılmıyor gibiydi, dakikaları çok azdı; fakat 4. haftadan itibaren takımın bir numaralı adamı oldu sorumluluk verilince. Bunların hocanın kafasında netleşmesini bir beklemek lazım. Garnett'ın yerine adam gelecekse tez zamanda ve değiştirilmemek üzere getirilmesi lazım. Add-drop takımına dönmeyelim. Bir de bu Malik Dixon olayının gözden geçirilmesi lazım; seyrettiğim maçlara bakınca bizi sırtlayabilecek bir adam olarak göremiyorum kendisini. Yeni bir rol verilmesi şart. Bana kalsa Halil Üner bugün tası tarağı toplasın isterim; ama biraz sabredelim, pek de bir şeylerin oturmadığına herkes ikna olunca tribünde hep birlikte beyaz mendilleri sallayabiliriz. Müge Berkalp olayı ise benim hiç anlamadığım bir konu zaten, hemen bile gitmesi uygun olabilir. Tabii ki böyle hemen istifa gibi bir şey olmaz olmasına da, Halil Hoca giderse bir dakika daha kalmaması gerekir, onun da farkındadır umarım.