Besiktas:83-Galatasaray:64

Biz medeniyiz de Halil pek değil.Allah etmeye beğenmediği ya da kızdığı bir soru olursa artık yüzümüze mi tükürür,tokat mı atar yoksa küfür mü eder belli değil.
 
Koç şampiyonluktan bahsetmiş sondan 3ncü olmuş ne diyecek Galatasaray
takımının koçu biz küme düşmemeyemi oynuyoz diyecek nasıl motive edecek takımı taraftarı nasıl yeniden heyecanlandıracak
E.Kunter gibiş efes ve ülkerden sonra biziz lider diyecek tabiki şampiyonluğa oynuyacağız diyecek.Halil ÜNER'LE bir görüşme ayarlansın her şeyi konuşalım
bu şekilde takıma zarar veriyoruz. içimizdeki İRLANDALIYI DURDURALIM.
 
?

içimizdeki İRLANDALIYI DURDURALIM
--------------------------------------------------------------------------------
Kimmiş hocam bu tez elden durdurulması gereken irlandalı?
Feshupanallah...
 
Afedersiniz ama basketbolcular salak değil herhalde.Bu takımın şampiyon olamayacağını hre aklı başında taraftar gibi onlar da görebiliyorlar.Halil'in "Bu takım şamp. olur" demesiyle mi olacaklar?Şu adamı hala savunabiliyorsanız evet ben İrlandalı'yım.Galatasaray'a layık bir koç istediğim için İrlandalı'yım.Oyuncularını döven,küfür eden,rakip takım oyuncularına saldıran,boş vaatler verip takıma hiç birşey katmayan,taktik nedir bilmeyen,takıma ne savunma ne hücum yaptıramayan bir koç istemediğim için İrlandalı'yım.
 
Arkadaşlar siz kişisel sorunlarız yüzünden koçu eleştiriyorsunuz bu koçu buraya getiren bir yönetim var şubemizin duayenleri var hepsi hatalı bir teksiz mi haklısınız onlar bunları göremiyor mu bu söyledikleriniz doğru olsa bile yönetim kararıyla takımın başına getirilen koçu desteklemeliyiz.
 
Herneyse bu konu kabak tadı verdi.. Geçen sene 5. sınıf malzeme ( ben demiyorum bunu) ile bizi kümede bırakma başarısını(!!!) gösteren koçumuzun bu sene daha iyi bir kadro ile neler yapabileceğine bakalım derim. Artık HAlil Üner'in karakterini vs. tartışmanın anlamı yok HAlil Üner'e görev verenler düşünsün işin bu yönünü. Ben sahada neler verip neler veremeyeceğine bakacam bundan sonra. Bu sene şampiyonluk telaffuz etmiyor sanırım. Geçen sene 5. sınıf malzemeyle şampiyonluk hedefi koyan Üner bu sene hedef koymamış mı? Yoksa yeni hedef kümede kalmak mı?
 
SEKO' Alıntı:
Arkadaşlar siz kişisel sorunlarız yüzünden koçu eleştiriyorsunuz bu koçu buraya getiren bir yönetim var şubemizin duayenleri var hepsi hatalı bir teksiz mi haklısınız onlar bunları göremiyor mu bu söyledikleriniz doğru olsa bile yönetim kararıyla takımın başına getirilen koçu desteklemeliyiz.


valla seko burada eleştirenlerden hiç birisinin halille karşı karşıya geldiğini dolayısıyla kişisel sorun olacak bir münasebette bulunabildiğini sanmıyorum. burada eleştirenler kişilik ve yetenek olarak galatasaraya yakışmadığını söylüyorlar kimse halil bana pahalı araba sattı diye sinir yapmıyor herhalde.

o yöneticiler duayenler bülenti de kadro dışı bırakmışlardı. aman büyüklerimizin yaptığı doğrudur çeksin gitsin bülent mi demeliydik.
 
roberto baggio' Alıntı:
sovereign doğru söylüyorsun. halille fatih galatasaraylıysa demek ki ben başka bir şeyim demiştim. meğer irlandalıymışım.
Halil Üner konusunda bir yorum yapmayacağım ama Fatih İsmet Badem'in yazısında da belli ettiği gibi saf bir Anadolu çocuğu.(Saf derken zeka anlamında değil,iyi yüreklilik anlamında.)Pisliği yapan Ülker ve Ergin Ataman'dır.Fatih'e tepki göstermenin pek bir anlamı yok.
 

Üst