Beşiktaş Maçı Ve Halil Üner

Geçen seneden çok açık tek farkımız Dixon gibi bir oyuncumuzun olması.Bu sayede Halil Hoca da sıkıştığımız-gerçi sıkışmasak da durum aynı-anlarda çözüm üretmek yerine topu Dixon'a vermeyi ve bu oyuncunun birbir oynamasını tercih ediyor...

Çok açık ki-Tequila'nın da belirttiği üzere-,bu arkadaşın hücumdaki yeteneği sayesinde,düşük seviye takımları zorlanmadan yeneceğiz...

Ancak bizimle eşit seviyede veya üstün takımları yenmek için bir organizasyon ve oyun planı gerekiyor.Ne yazık ki bu olacak gibi de durmuyor...

1905 derneği şubeye 1 otobüs,2 minibüs vermişken maça amatör takım gibi taksilerle gidiliyor.Hakkaten bütün olay böyle küçük şeylerde bitiyor.

ya bu H.Üner olayı gerçekten kabak tadı verdi artık..3 senedir takımın oynadığı oyun ortada..maddi imkansızlıklar,yönetimin ilgisizliği,sakatlıklar vs.vs. tamam kabul ediyoruz ama birde ortada teknik bir gerçek varki basketboldan biraz anlayan biri bile bunu görebilir o da şu:Üner yönetiminde geçen 3yılda kadro olarak bizdn çok daha zayıf takımlar sıralamada hep bizim üstümüzde bitirdiler ligi..bu lig tablosunu gören,basketboldan anlayan ve Üner e hesap soracak bir yönetici yokmu bu şubede Allahaşkına??çok fazla konuşmaya gerek yok..cuma günü tekel-ülker ve cmrtesi daçka-fb maçlarını izleyenler beni anlayacaktır..bu 4 takımın oynadığı basketbolla bizim oynadğımz basketbolun kalitesini bi karşılaştırın..şimdi soruyorum size;tekel,daçka,fb kadro olarak bizden iyimi?? cevapların %80 i değil olacaktır kanımca..o zaman son soru?peki neden bizden çok daha iyi oynuyorlar???????????

Sevgili Arkadaşlar,
Sorunu hep başka yerlerde aramanın sonuçlarıdır bunlar. Galatasarayın yıllardır nal toplamasının ana nedeni kadro sıkıntısı değildi. Bugün de değil. Galatasaray coachu olmak çok kolay. Çünki bahaneler hazır. Ne olursa olsun antrenöre birşey olmuyorki. Takım yenilince
- Bütçemiz yetersiz.
- Alacaklar ödenmiyor.
- Takımın kadrosu yetersiz.
bahaneleri zaten hemen hazır. Yıllardır Galatasaray'ın sorunu bunlar değil.
Sorunlar şunlar.
1) Takım yeterince çalışmıyor.
2) Organize basketbol (hücum ve savunma) üzerine zerre kadar bilgisi yok bu antrenörlerin.

Bugün Avrupanın kafaya oynayan takımlarının en büyük özelliği organize basketbol oynamalarıdır. Duncan'lı Iverson'lı, Wade'li ve daha bir dolu NBA yıldızına sahip Rüya takım kim ne derse desin Olimpiyatlardaki en yakın rakibinden kadro kalitesi olarak 3-4 gömlek üstündü. Peki neden nal topladı? Iverson atsın, Duncan bloklasın, Wade smaç atsın derken sürekli duvar tosladılar. Basketbol diğer tüm sporlardan daha çok organize olmayı isteyen bir takım sporudur. Avrupanın Nowitzkiden sonra en iyi oyuncusu Jashikevicius'un şahsi egoları olimpiyat Şampiyonluğundan etti Litvanya'yı. Avrupa basketbolu şahsi egoları kaldırmaz. Bugün çok methedilen CSKA Moskova'nın çok mu matah oyuncuları var? Bemce kadro kalitesi o kadar muhteşem değil. Brown ve Granger zaten Efes'ten gitmeydi, tutunamadılar döndüler. O takımın Pachutine'i Muursep'i, Holden'i veya Andersen'i sıralamada kaçıncı gelir. Ama takım olarak oynuyorlar. Burası NBA ligi değil. Isolation oynamak da mümkün değil. Sen topu yıldıza ver o atsın. Yok öyle şey. Nerede 40 sayı atan adamlar? Son olarak Malik geçen maçta 31 sayı attı. O bile zor. Takımda herkesin katkı vermesi lazım. Tekel'in durumunu ibretle izledim. Savunmada ve hücumda gayretleri ortada. Halil Üner basketbolu bilmiyor. Çaba da göstermiyor. Nasıl olsa bahanesi hazır. Ama bu yıl bu bahaneler de kurtaramaz onu. Alınan oyuncular kariyerli çünkü. Halil Üner'in bir an önce istifa etmesi gerek. Bu kadar yanlış takım oynatılmaz. Onun tek bildiği. Malik atsın Fatih tutsun. Beğenmeyip gönderdiği Ersin ve Önder'in takımlarına olan katkısına bir baksın bakalım. Kadro yetersiz derken kendini kurtarıyordu. Mesel bundan ibarettir. İyi bir hoca (bence Erman Kunter) arkasında durukursa bu takımı biryerlere getirir. Kadro gerçekten iyi çünkü. Bazı kişisel arızalar giderilmeli ve öncelikle takım savunması canlandırılmalı. Hücümda bu takım nasılsa sayı bulur. Önce savunma. İyi savunma ile rakiplerin tüm direncini kırabilecek bir kadro var. Ama Gökhan Üçoklar gibi lisede oynadığının üzerine bir dirhem koyamamış, hatta basketbolu sürekli gerileyen antreman oyuncuları da bir an önce bu takımdan uzaklaştırılmalı. Son sözüm de hakemlere. Hakemler Halil Hoca'dan nefret etseler de adil maç yönetmek zorundalar. Dün sert savunma yapan Beşiktaşın drive eden oyunculara sıçrayarak toslamalarına bile hücum faul çalacak kadar gaflet içindeki hakemler, bunu art niyetle yaptılar. Galatasaray biraz sert savunma yapınca da hemen faul üstüne faul. Sesimizi çıkaralım. Bizi sevmeseler de eşşek gibi adil maç yönetmeye zorlayalım. Bu da takımımızı sürekli destekleyerek olur. Bir sonraki maçta tribünleri doldurup bu ligde biz de varız, bize haksızlık yapan cezasını çeker mesajı vermemiz gerek.

Selamlar.

Arkdaşlarım, büyüklerim,

Çok güzel konular konuşuluyopr bu topicte. Konu sapsın istemem ama küçük bir noktaya değineceğim, bir çok topicte bunu yazdım ve sonradan sildim. Artık zamanı ve yeri bence.

Forumda 1 galibiyet ile(ve ümit verici bir opyun+isabetli gözüken transferler) şampiyonluk lafları dönmeye başladı. BU çok güzel çünkü "umut" "güven" ve "inanç" göstergesi. Yanlız unutmamız ve bence dikkat etmemiz gereken 1 husus var. Takımımız yeni, Burak Gökhan dışındaki isimler yeni dahil oldular kadroya. Basketbol takım oyunu, bunu Yunanistan, SAS ve Detroit çok güzel gösteriyor son senelerde. Takım olmak için de akışmak lazım birbirine.

Neyse uzun lafın kısası şuan moraller çok yüksek, bu foruma da yansıyor. Ama olası bir veya bir kaç kötü mağlubiyet ve oyunda bizler forum olarak "İSTİKRARLI" olmalıız, hemen kötümserliğe kapılmamalıyız. Şmapiyopnluk koyulabilecek en yüksek hedef, eğer inanıyorsak yada güzel günlere inanıyorsak kötü günlerde de bu inancı bu umudu devam ettirmeliyiz. Yani takımımızın iyi yönde istikrarlı olmasını istiyorsak biz de iyi yönde istikrarlı olalım ki takımımıza bir nebze de olsa katkımız olsun.

Böyle bir yazı yazmıştım cumartesi günü. Aynı sözlerle laf ebeliği yapmak istemiyorum ama çoğunluk ile ters Onursal abi ile paralel bir fikiri savunacağım.

Bence de 5. haftaya kadar ne olursa olsun sabır edilmeli. Önümüzdeki maçlar Beykoz-TT-Ülker sonra 6. haftada ise İTÜ. Zaten İTÜ maçında topun yuvarlak olduğuna inanmıyorum, o maç top karedir ve biz o maçı alırız. Neyse basketbolda takım olmak önemlidir. Dünkü maçta Burak da oynamayınca geçen seneden birtek Gökhan ve İsmet vardı. 1 haftalık Randy ve Umut vardı. 18 sayılık fark biraz gözboyayıcı. Ben şuan taktik bakımından yaklaşmayacağım, başka topicte yazarım belki.

Bence 2 çeşit kaliteli kadro vardır basketbolda. 1.si 12 tane kullanalıbilecek rotasyonel bir tkaım, veya 8-9 kişilik herkesin görevinin belli olduğu ve harfiyen bunlara uyulan kadro. Bizimkisi 1. kategoriden iyi bir kadrodur kanımca. Ama "yeni" bir kadrodur. İster istemez bir alışma süresi olacaktır. Beykoz maçında hiç bir ters skor mazaretli olamaz kanımca İTÜ gibi. Bazı şeyleri netleştirecek maçlar ise 2. kategoriden iyi bir takım olan TT ve ne olursa olsun Ülkerspor maçlarıdır. Bu maçlara kadarki idmanlar ve maçlarla zaten artık raylar oturur(oturmalıdır). Ondan sonra belki ben de sizlerle isyan bayrağı açabilirim(2 senedir bekledik diyenler olabilir ama bu sene "mazaret" yok)

Bu sene gerçekten mazaret yok. Maddi durumlar güzel, 12 kişilik derin bir oyuncu düzeyimiz var. 1 yabancı daha gelince bu daha da netleşir. Yani sakatlık da, maaş da sorun olmaktan çıkmıştır çook extreme durumlar hariç. Belki şampiyonluk kadar pespembe bir tablo yok ama eski günlere nazaran çok daha güzel bir yol var bence önümüzde. Bu sene biz de bence hiç bir zaman "hakem hataları" gibi olayları mazaret olarak foruma taşımamalıyız. Bu sene artık başarısızlığın mazareti yok.

Son olarak takımın istikrarlı bir şekilde gitmesi hepimizin dileği. Bunu istiyorsak biz de karşılık olarak istikrarlı olalım(istikrarlı değiliz demiyorum ama forumda galibiyet-mağlubiyet sonrası dalgalanmalar mevcut). Kastım şudur ki; 1 galibiyet ile şampiyon olacaz deyip 1 mağlubiyet ile bu sene ümit yok demiyelim. O 2 maçın ortak noktalarını bulup daha net yorumlarda bulunalım.

H.Üner'in takımları bir türlü oturamıyor her ne hikmetse.. 3 senedir "takım otursun sabır" tavsiyeleri veriliyor geçen 3 sene size hiç mi fikir vermedi?

Umutsuzluğa düşmek, bu işin boka gideceğini görmek için illa play out mu oynamamız gerek yoksa küme mi düşmeliyiz?

Ben bu nasihat leri 3 senedir duyuyorum. kusura bakmayın koskoca 2.5 sezon benim için fazlasıyla yeterli süre. Geçtiğimiz sezonlardaki başarısızlıklara sebep olarak gösterilen şeylere o zaman da katılımıyordum. O zaman da kadronun hakkını verememişti H.Üner Şimdi de veremiyor.

H.Üner kaldığı sürece bu kadro ancak Beykoz-İTÜ gibi kendinden fersah fersah kötü takımları yener(zorlanarak). Bu kadroyu ekstra oynatacak, Ülkere'e Efes'e demiyorum bizim ayarımızdaki FB ye, BJK ya bile kafa tutturacak çaptan yoksun bir hoca olduğunu hala anlamadıysanız hala bu adamdan birşeyler bekliyorsanız ne diyeyim.. Nice "mutlu" 3 senelere..

Babam küçükken kitap oku yoksa kendini iyi ifade edemezsin derdi. Kitap okumaya mı başlasam ne :)

Böyle bir yazı geleceğini tahmin ediyordum. Geçtiğimiz 2 senenin iyi seneler olduğunu kimse iddia edemez. Hele bence geçen seneki kadro, rakiplerin kadroları ile karşılaştırıldığında playoff kadrosuydu. Yanlız bence bazı olaylar gerçekleri değiştirmez. Gerçekten kastım basketbolun bir takım oyunu olduğu ve yeni oyuncularla bazı şeylerin oturmasının zaman alabileceği. O yüzden diyorum ki 5. hafta sonunda bazı şeyler netleşir. 4.-5. hafta maçları en kritik maçlar, bazı şeylerin aynası olacak maçlar. 2 sene beklendikten sonra bir koça 2 senedir beklediği imkanları ve kadroyu verdikten sonra 2 hafta beklemek bazı şeylerin daha net ortaya çıkması için doğru bir harekettir kanımca.

modorator hadı halılı korusana oyuncular para alamıyor ımkanlar kısıtlı falan fılan 18 sayı farkı besıktasın olusunden yedık takım da hıcbırsey yok basta koc yoooookk hemen bahane hazır besıktasın yabancıları kac para degılmi halılın savunması budur mutlaka darussafaka fenerden tekelde ulkerden dahamı cok para harcadı halıl 3 kısa amerıkalıyı benmı aldım halıl basketbolu anlasan zaten garnetı lıttle almaz semsettını gerı cagırmazdın bu arada huseyın demıral mıllı oyuncuydu değilmı modarator sanada halılle ıyı ıftarlar hanı dıyorsunya halılı hıc dınledınmı dıye elestırılerım ıcın sana ıyı dınlemeler ben ızlıyorum o bana yetıyor takımın basına koray mıncınozlu veya orhun ene gelmelı

hakann' Alıntı:
modorator hadı halılı korusana oyuncular para alamıyor ımkanlar kısıtlı falan fılan 18 sayı farkı besıktasın olusunden yedık takım da hıcbırsey yok basta koc yoooookk hemen bahane hazır besıktasın yabancıları kac para degılmi halılın savunması budur mutlaka darussafaka fenerden tekelde ulkerden dahamı cok para harcadı halıl 3 kısa amerıkalıyı benmı aldım halıl basketbolu anlasan zaten garnetı lıttle almaz semsettını gerı cagırmazdın bu arada huseyın demıral mıllı oyuncuydu değilmı modarator sanada halılle ıyı ıftarlar hanı dıyorsunya halılı hıc dınledınmı dıye elestırılerım ıcın sana ıyı dınlemeler ben ızlıyorum o bana yetıyor takımın basına koray mıncınozlu veya orhun ene gelmelı

Herhangibir noktalama işareti kullanmadan 10 satır lafı yazmayı becermişsin ya helal olsun sana. Yazdığından da hiçbirşey anlaşılmıyor kusura bakma :)

ozzy' Alıntı:
hakann' Alıntı:

Herhangibir noktalama işareti kullanmadan 10 satır lafı yazmayı becermişsin ya helal olsun sana. Yazdığından da hiçbirşey anlaşılmıyor kusura bakma :)

Al benden de o kadar. Moderator diye seslenişte bulunduğu insan sanıyorum ki K.A.Emre olmalı. Elbet kendisi bu yazıları okuyup sana gereken cevabı verecektir. Ama tabi öğrenmen gereken çok şey var daha. Yazı yazmak bir sanattır. Eleştiri yapmadan önce yazı yazmayı öğrenmeni temenni ederim. Saygılar sevgiler ...

ozzy' Alıntı:
Ben birşey yazmıyorum herşey ortada. 3 senedir 1 cm yol alamayan ve hala başımızda olan bir hoca..

Canaydın 1,
H.Ü 2

İksinden de kurtulduğumuz gün GS bayramı ilan edilmeli.

söylenecek okadar çok şey varki dün akatları gördük mersin maçındada abdi ipekçiyi gördük adamlar son 3 resmi maçı kaybettiller ama dün akatlar doluydu hele o pota arkası.............
biz neden dolduramıyoruz

Dün Akatlar'daki Beşiktaş taraftarının sayısı İpekçi'deki taraftarımızın sayısından fazla değildi. Konu dışı ama düzeltmek istedim.

Tarih: Pts Ekm 24, 2005 3:30 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Arkadaşlar,
Sorunu hep başka yerlerde aramanın sonuçlarıdır bunlar. Galatasarayın yıllardır nal toplamasının ana nedeni kadro sıkıntısı değildi. Bugün de değil. Galatasaray coachu olmak çok kolay. Çünki bahaneler hazır. Ne olursa olsun antrenöre birşey olmuyorki. Takım yenilince
- Bütçemiz yetersiz.
- Alacaklar ödenmiyor.
- Takımın kadrosu yetersiz.
bahaneleri zaten hemen hazır. Yıllardır Galatasaray'ın sorunu bunlar değil.
Sorunlar şunlar.
1) Takım yeterince çalışmıyor.
2) Organize basketbol (hücum ve savunma) üzerine zerre kadar bilgisi yok bu antrenörlerin.

Bugün Avrupanın kafaya oynayan takımlarının en büyük özelliği organize basketbol oynamalarıdır. Duncan'lı Iverson'lı, Wade'li ve daha bir dolu NBA yıldızına sahip Rüya takım kim ne derse desin Olimpiyatlardaki en yakın rakibinden kadro kalitesi olarak 3-4 gömlek üstündü. Peki neden nal topladı? Iverson atsın, Duncan bloklasın, Wade smaç atsın derken sürekli duvar tosladılar. Basketbol diğer tüm sporlardan daha çok organize olmayı isteyen bir takım sporudur. Avrupanın Nowitzkiden sonra en iyi oyuncusu Jashikevicius'un şahsi egoları olimpiyat Şampiyonluğundan etti Litvanya'yı. Avrupa basketbolu şahsi egoları kaldırmaz. Bugün çok methedilen CSKA Moskova'nın çok mu matah oyuncuları var? Bemce kadro kalitesi o kadar muhteşem değil. Brown ve Granger zaten Efes'ten gitmeydi, tutunamadılar döndüler. O takımın Pachutine'i Muursep'i, Holden'i veya Andersen'i sıralamada kaçıncı gelir. Ama takım olarak oynuyorlar. Burası NBA ligi değil. Isolation oynamak da mümkün değil. Sen topu yıldıza ver o atsın. Yok öyle şey. Nerede 40 sayı atan adamlar? Son olarak Malik geçen maçta 31 sayı attı. O bile zor. Takımda herkesin katkı vermesi lazım. Tekel'in durumunu ibretle izledim. Savunmada ve hücumda gayretleri ortada. Halil Üner basketbolu bilmiyor. Çaba da göstermiyor. Nasıl olsa bahanesi hazır. Ama bu yıl bu bahaneler de kurtaramaz onu. Alınan oyuncular kariyerli çünkü. Halil Üner'in bir an önce istifa etmesi gerek. Bu kadar yanlış takım oynatılmaz. Onun tek bildiği. Malik atsın Fatih tutsun. Beğenmeyip gönderdiği Ersin ve Önder'in takımlarına olan katkısına bir baksın bakalım. Kadro yetersiz derken kendini kurtarıyordu. Mesel bundan ibarettir. İyi bir hoca (bence Erman Kunter) arkasında durukursa bu takımı biryerlere getirir. Kadro gerçekten iyi çünkü. Bazı kişisel arızalar giderilmeli ve öncelikle takım savunması canlandırılmalı. Hücümda bu takım nasılsa sayı bulur. Önce savunma. İyi savunma ile rakiplerin tüm direncini kırabilecek bir kadro var. Ama Gökhan Üçoklar gibi lisede oynadığının üzerine bir dirhem koyamamış, hatta basketbolu sürekli gerileyen antreman oyuncuları da bir an önce bu takımdan uzaklaştırılmalı. Son sözüm de hakemlere. Hakemler Halil Hoca'dan nefret etseler de adil maç yönetmek zorundalar. Dün sert savunma yapan Beşiktaşın drive eden oyunculara sıçrayarak toslamalarına bile hücum faul çalacak kadar gaflet içindeki hakemler, bunu art niyetle yaptılar. Galatasaray biraz sert savunma yapınca da hemen faul üstüne faul. Sesimizi çıkaralım. Bizi sevmeseler de eşşek gibi adil maç yönetmeye zorlayalım. Bu da takımımızı sürekli destekleyerek olur. Bir sonraki maçta tribünleri doldurup bu ligde biz de varız, bize haksızlık yapan cezasını çeker mesajı vermemiz gerek.

Selamlar.
muhteşem biyorum.yüzde yüz doğru altına imzamı atıyorum.
şu ana kadar kendi yorumlarımda dahil takım için yapılmışen gerçekçi yorum.türkiyede basketbolu bilen,kapasiteli hoca yok.belki biraz mahmudi.yabancı coach gerekiyo.parada var üstelik bu yıl.

Basketbolu cok iyi bilen ve beraber calıstıgı oyuncular tarafından bir basketbol dehası olarak gösterilen ve cokta iyi Galatasaraylı bir koc var. Kendisi su anda Mahmudi'nin yardımcılıgını yapıyor. 2 seneye kalmaz takımı da alır...
Ama onu alıp takımın basına getirecek güc kimde var bilemiyorum. Bu basiretsiz ve hiç iş yapmasını bilmeyen yönetimden böyle birsey beklemek hayal ötesi olur.

herşey bi yana bana göre takımın en büyük eksikliği takımın iyi çalışmaması.
sırf bu yıl için değil,her yıl olan bi sorun bu.
dikkat edersek zirveye oynayan takımların hepsinden çok daha az kondisyona sahip takımımız.
önceki bi yorumumda belirttiğim gibi;halil üner bu takımın ağası.
şubenin yöneticiliğini de o yapıyo.
dünyadan haberi olmayan bi yönetimin halil üner'in görevine son verip başka bir hoca getireceğine ihtimal vermiyorum.
soralım bakalım derya taşdelenlere takım kadrosunu tamamını sayabilecek mi?
hiç sanmıyorum.

arkadaşlar rüyamda efesle oynadığımızı gördüm.95-95 ti ve son hücümu biz kullanacaktık 7 sn kala.Son hücumda Dixon çıktı ve Halil Üner girdi! sonra da topu alıp çok uzaklardan alakasız bir üçlük salladı! girmedi tabi...Herkes çıldırdı... valla olur mu olur..................
tabi efese son saniyeye 95-95 giremeyiz o ayrı........

GS'ın çok ciddi bir hoca sorunu vardır.Bu olay çözülmedikçe shaq gelse farketmez...Bir takımın sistemi yoksa siz en iyi oyuncularıda alsanız birşey ifade etmez...Bu ne büyük hocadır ki takımı küme düşürüyor yine görevde kalıyor.Artık mazareti de yok...Elinde Türkiye için çok iyi bir kadro var...Ama bu kadar basiretsizliğin olduğu bir camiada tabi ki hocada H.Üner olur....

edebıyatı muthıs beyler ben ne kadar yazı yazmadan bır habersem sızde okuduğunuzu anlamayacak kadar s........ noktayıda vırgulude sızdenmı ogreneceğim o kadar meraklıysanız edebiyata turk dıl kurumunun sıtesıne gırın :kop

Tequila= Sana kimse bu sitede insanlara küfretme hakkı vermedi. Gule Gule hakann[/b]

Transfer döneminde halil hoca'yı sürekli eleştirdim. Maçlar başladığında ise şimdilik susmayı tercih ediyorum. Site'yi bir bütün olarak görürsek halil'e katlanabilenler galibiyet sonrası işte halil diyorlar. Halil'e katlanamayanlar ise mağlubiyet sonrası halil gitsin diyorlar. Sezon başlamadan önce de halil gitsin diyenler çok sayıdaydı. Ancak tek maç başlığı altında halil'i tartışmak anlamlı değil; Beşiktaş maçı ve Halil Üner başlıklı bir konu ister istemez bunu çağrıştırıyor. Korkarım bu böyle sürüp gidecek. Örneğin bir ülker mağlubiyeti sonrası ülker maçı ve halil üner konulu bir başlık vs.. Bu bence yanlış bir düzenleme. Ben aslında sadece başlığın yanlış olduğüunu düşündüğümü belirtip fazla bir şey yazmayacaktım. ama halil hoca'nın son yıllarda yaptıklarıın düşündükçe kendi kendime gaza geldim.

Halil üner yetersiz bir hocadır ve bunu sadece Gs'daki kariyeri bile kanıtlamaya yeter. Lig başlamadan Tekel'in hocası hakan demir'i alabilsek demiştim. Ama olmadı. (hatta tekel'in bir hazırlık maçı sonrası tekel'in tehlikeli bir takım olduğundan söz etmiştim ve bir arkadaş bana hazırlık maçında tekel'iş yendiğimizi hatırlatmıştı. ) basketbol camisası şimdi tekel ve hocasına gıpta ile bakıyordur.

Cemcemgs'nin yazdıklarının bir kısmına katılmak mümkün. Ülker ve TT maçları GS daha fazla hazır olduğu zamanda oynayacağı maçlar olacak. Ancak bir şeyi lütfen atlamayalım. Üç senede hiç bir başarısı olmayan bir hocadan söz ediyoruz. Bu sene ise galip gelebilmek için şemsettin coşacak, dixon coşacak vs.. Dixon iki maç super oynadı ve TT ve ülker maçlarını aldık mesela. zaten beykoz ve ITU'yu yeneriz ve herşey yoluna mı girer? Sistemi olmayan, savunma yapmayan bir takım GS. Ve Halil olduğu sürece de böyle olacak. "An"lık galibiyetler tabi ki olacaktır. Ancak o galibiyet o "an"da kalacakatır. Şu an ligde hazır olan takım yok. Efes dahilş olmak üzere hepsinin ciddi sıkıntıları var. Ama hepsinin bir planı var - iyi savunma yapmak, takım olmak. halil Üner'in planı ne? Takım olmak mı?

Bence uzun vadeli düşünüp hakan demir'le bir şekilde anlaşılıp ona takımı vermek. Hedef (atıyorum): iki sene sonra euroleagude oynamak. Uzun vadeli bir bütçe ve iyi bir hoca ile bu sağlanabilir. Hatta eldeki kadro bu iş için iyi bir başlangıç noktası bile olur. Şu andaki kadroyu oluşturan Halil Hoca'ya teşekkür edip bence derhal bir şekilde hakan demir'le anlaşılmalı.

yok hyr gayserili ben 2 senedir Üner hakkında tek bi olumlu yada olumsuz yazı yazmadım, Galatasaray için sustuk hep .
fakat Beşiktaş maçından sonra gösterdiki bu böyle gitmiycek yani biz bu hafta Beykozu yener gider Ülkerden 20 yeriz ..
kolay maçları alır büyük maçları kaybederiz ,kolay maçlarıda Malik alır,
yani demek istediğim bu tek maçlık kaybetmeden sonra yazılan bir yazı değil, açıkçası ben Ünerlede bu sezonu bi kayıp olarak görüyorum daha sezon başıyken gitmesi gerektiğini düşünüyorum..