Beşiktaş Maçı Ve Halil Üner

arkadaslar sanırım hepimiz halil unerin takımda ayrılmasının sadece hayal oldugunu biliyozdur adam gecen sene ki felaketten snra gitmedi bi bjk macı yuzundenmi gidecek hem daha onceden kendini saglama aldı ve hedefimiz play off oynamak dedi bu yuzden yonetimden halil hocaya tek bi tepki gelmez sadece biz konusuruz bunu :?

ya bız lıgın orta sıralarında mucadele eden bı takım halıne donustuk kımse bu takımdan buyuk seyler beklemesın cunku teknık kadro yetersız pota altı kendınde ıılerı gorunce sıfır sutorlerımız malesef ıstıkrarlı degıl bu takım bu sene orta sıralara oynar onemlı olan her sene kademe atlamak bu sene guzel bı ıs yaptık sene ye daha ustlerı dusunmelıyız aslında sureklı yonetım katını elestırıoz ama oyuncularda sutten cıkmıs ak kasık degıl

semsettın yanı bı ınsan ancak bu kadar kotu fast break e cıkar 2 tane hucum faul yaptı evler senlık..

fatıh blok yapmak ugruna bırbıurının benzerı 3 faul yaptı hucumda sıfırdı

gokhan var mıydı yok muydu bellı degıldı hıc bırdey yapmadı

serhat nıe bu kadar az oynatılıo anlamadım savunmada ıı ıs yapabılırdı.

ayrıca bu takım yabancı pıvot yuzde yuz sart yada burak bır an once ıılesmelı

ama bıde soyle bı durum var ortada umut burak ve huseyın hepsıde dısarıdan sut atmayı sevıo ve oynuo pota altında malesef ezılıoz o yuzden ıı pıvot sart

lıvıngtonun sut stılı shawn marıon gıbı yaw ama kısa sure 4 asıst yapması guzel tabı macın benım gozumdekı yıldızı pastaldı cok onemlı katkılar yaptı
hadley ve dıxon her zamn super ama hadley savunmaya agırlık vermelı..

sonuc olarak bas suclu halıl uner olsa bıle oyuncularında sucu vardı..
oyuncuların kendılerıne bı hedef koyarak bunu basracaklarına ınanmaları lazım aksı takdırde bole olur beykozu yenerız ulker kaybederız

Arkadaşım hedefini Play Off'a girmek koyarsan kimi nasıl motive edersin..

Bütün yabancı kontenjanını dış oyunculara kullanırsan tabi ki pota altı yol geçen hanına döner.Bunu bir hoca göremiyorsa bana kimse birşey anlatmasın...

GS'ın sorunu Hoca sorunudur..Kılıfınıda hazırlamış hedef Play Off..Yok ya...Ligdeki 4-5 takım zaten başlamadan havlu atmış..Eğer sen bu ortamda hedefim ilk 4 e girmek diyemiyorsan zaten senin bu klüpte işin yok...Ama böyle yönetime böyle hoca...Küçük takımların büyük hocası Halil...

haklısınız baslamada havlu atan takımlar varki biz zaten bunların ustunde yer alıyoz die dusunuyom ama halil hoca kendini saglama almaya calısıyo
oda kendini ve kariyerini dusunuyo

eee bunu söylemiştik zamanında.ne demek benim hedefim play off a kalmak.hedefi şampiyonluk olarak belirlemek gerekir.hele ki bu kadroyla.