Bilet Fiyatı 5 YTL

Tamam bilet fiyatlarının 5 YTL'ye inmesi çok iyi oldu da, kombineler ile ilgili bir açıklama yapılmamış. 5 YTL'lik bilet fiyatları karşısında 300 YTL'lik kombine çok komik kaçmakta. Umarım kısa sürede buna da bir ayarlama yaparlar.

Ayrıca 300 YTL verip de kombine alanlarında, bu indirim karşısında, gönlünün alınması gerekmektedir. Aksi halde seneye kimse kombine olayına girmez.
 
bence de dogru bi karar verdi yönetim geçte olsa...umarım bu indirim karşısında taraftar olarak gerekli ilgiyi gösterir ve salonu tıpkı geçen seneki fb ülker ve telekom maçlarındaki gibi full oynarız...bu hafta olmayabilir ama önümüzdeki haftalarda bende çorludan gelmeye çalışıcam..hem takımı izlemek hemde burada abilerimiz vede kardeşlerimizle orada tanışmak için....saygılar
 
Ben bu filmi geçen sezonda izlemiştim!!!

Bakalım sayın Dedehayır önümüzdeki sezon kaç kombine satacak. Bundan sonra sayın Dedehayır'ın herhangi bir konuda yaptığı açıklama ne kadar ciddiye alınabilir. İki sezondur sezon başında bilet fiyatlarını açıklıyor sonra da açıkladığı fiyatlar YALAN oluyor.Madem 5 YTL yapacaksınız en baştan açıklayın. Madem yaptığınız açıklamaların arkasında duramıyorsunuz sezon başında bilet fiyatları ile ilgili açıklama yapmayın olsun bitsin.Burası semt pazarı değil ki akşama doğru baktın satış yok etiketinin arkasını çeviresin bir anda fiyatlar yarı yarıya insin.Semt pazarcıları kamuoyuna açıklama yapıyor mu siz de yapmayın zaten anlayış aynı ne de olsa. Bilet fiyatı konusundaki açıklamaların arkasında durulmadığına göre bedava giriş olmayacağı konusudaki açıklamayı da kimse ciddiye almayacaktır. Biraz daha sabırlı olunursa 5 YTL olur bedelsiz ,kimse merak buyurmasın. Aynı tas aynı hamam gider yani !
 
O taraftarın sesi, O pembe gömlekli adam, O Fenerbahçe kömürlüğünde hiç çekinmeden Azize laflar söyleyebilen ve son olarak taraftarı dinleyip biletleri 5 Ytl'ye düşüren adam evet işte o Ahmet Dedehayır.

Teşekkürler...
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Evet bilet fiyatının düşürülmesi güzel ama 300 ytl verip kombine alan kişilere bi kolaylık yapılması gerekmez mi ?
Tabiki yapılması gerekli ben 300 ytl verdim ve şu anda neden verdiğimi düşünüyorum!! Yarın klübe ulaşmaya çalışacağım doğrunun sonunda bulunması güzel ama herkes için eşit davranılmalı.. Umarım bu konuda da çözüm üretir Ahmet bey!!
 
Hele sukur... Yalnız kombine alan taraftarların magduriyetini bir sekilde gidermeliler. Ek hediyeler, ayrıcalıklar, vb. seyler olabilir. Ama az veya cok bu konuda bir adım atılmalı, yoksa kas yaparken goz cıkarmıs oluruz.
 

Üst