Murat İNAL' Alıntı:
Yeni üye olduğunuz için daha önce yazılanları bilmemeniz normal diyelim ama bunlar hakkında yorum hatta yargı yapmanız normal değil.
Ben kendi adıma 8 sene önce bu şubeye kurtuluş reçetesi önermiştim ilk olarak. Hala da ana hatlarıyla esastır.
Şu şubede bir tek iki sene önce çivi çakıldı. Aksini iddia edebilir misiniz.
Bahsettiğiniz insanların resmi olarak açıklanan varlıkları yeterlidir boşverin özel portföylerini. Futbol takımını kurtarmak için kapatması bahane midir. Galatasaray Futbol Klübü başkanı mıdır Özhan Canaydın. Ayrıca şunu ifade edin bana lütfen. Canaydın ve ekibi bu şube kapanıcak dese karşı çıkılabilir miydi net bir duruş sergileyerek.
Maddi gelir diyorsanız sponsor alıyorsanız da hakkını alıcaksınız. Barter larla geçen seneler hatırlıyorum ben "abi"lerin yönettiği senelerde. 350.000 $ beklendi bütün sene. İsterseniz böyle gerçek değerlerden de konuşuruz merak etmeyin.
Aslında gelir elde etmek o kadar kolay ki. Ama bunun için şubenin oyuncak halinden çıkıp plan program yapılması ve profosyonel yönetilmesi gerekiyor.
Son olarak iddia ya basketbol giriyor. Bu bile çok ciddi gelir getiricek bu para görücez bakalım ne olacak.
Sene 2009. Kimse eskiden yapılan küçük hesapların bugün işleyeceğini düşünmesin.
Bakın Murat bey aramızda fikir ayrılığı olması geyet normal,ancak bazı gerçek olaylar var ki! bunu yanlış biliyorsunuz gibi geldi bana.
Özhan bey kulübün başkanıdır,ancak sahibi değil.Kulübün sahibi Galatasaray kongre üyeleri,ve taraftarıdır.
Özhan başkan kapanacak derse bile,onun karşısında hayır diyecek insanlar olmuştur ve olacaktır.
Kulübün tüzüğü açıktır,Divan ve kongrenin onayı olmadan hiç bir kapatma ve açma kararı alamazsınız.
Nedir bu abiler takıntısı anlamış değilim,onlar zamanında ellerinden geleni yaptılar,şimdi başka bir oluşum var,son iki senede nasıl bir yapılanma gördünüz,biraz açıklarsanız sevinirim.
Ben bu kulübe 20 milyara oyuncu transferi edildiğini gördüm.350 bin dolara takım kuruluyordu.
Siz senelik yapılan sponsorluk antlaşmasının ne kadar olduğunu biliyormusunuz?ben sadece forumda yeniyim ama basketbola uzak değilim.
Yukarıda şubenin oyuncak olduğunu söylemişsiniz.Şubeyi bu hale getirenlerde son iki sene parayı ben veririm benim dediğim olur mantalitesiyle iş yapanların suçudur.
Bence kimse küçük hesaplar peşinde koşmuyor! koşanların bu gün takımla ilişiği kesildi zaten.