Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 1. Maç / AGÜ 67-55 Galatasaray

Loyd'un leblebi gibi soktugu sutlari Nuria'nın atmaya calistigi mac .. Fazla söze gerek yok .. LOYD ' un şu macta oynamamasi tamamiyle yönetim başarısıdır ..
Onlarda cok iyi biliyor Loyd oynarsa bu agü'yü havada karada yeneriz.. Bu kadar ahmak bir yönetim görmedim ben.

Yönetim en önemli oyuncusunu devre disi birakmis . Hala daha mactan galibiyetten bahsedenler var .. Senin yönetimin basarili olmani istemiyor . Hangi galibiyetten bahsediyorsun ?

Gecikme 18 gunlukmus. Eger sezon içinde baska gecikme yasanmadiysa hakli olmakla birlikte biraz erken davranmis Loyd. Takimi boyle bir maçtan once yalniz birakmayi ben kabul etmiyorum, diyelim ki para odendi, takima dondugunde arkadaslariyla iliskisi nasil olacak ? Tabii yonetime sovmeye engel degil yazdiklarim.

Yönetim en önemli oyuncusunu devre disi birakmis . Hala daha mactan galibiyetten bahsedenler var .. Senin yönetimin basarili olmani istemiyor . Hangi galibiyetten bahsediyorsun ?

Bu takım Ekrem hocanın önderliğinde kazandığı tüm başarıları zaten yönetime rağmen aldı. Bizim elenmemiz de en çok yönetimin işine gelir, rahat rahat ligden düşmeye oynayacak kadrolar kurarlar, hatta kapatırlar. Siz bunu istiyorsanız kazanmamazı isteyebilirsiniz... Ben 5 kişi ile oynayıp fb'ye karşı mücadele eden erkek takımında 5 Kişiyle fb'ye karşı mücadele eden kadın takımımızın da kazanmasını istedim...

Önceki yönetimlerce de yapılmak istenen; ancak gelen ELW Şampiyonluğu'ndan sonra, bu günlere ertelenen operasyon... Takım aleyhine gelişen bunca olayın, salt beceriksizlik ve basiretsizlikten kaynaklandığını sanmıyorum ben. Eğer sebep gerçekten beceriksizlikse, camia daha vahim olaylara hazırlıklı olmalı...

Kazanmasını istiyoruz da işin şartı falan da kalmadı artık. Bugün 90+3de gol yiyen takıma prim veren gerisini söylemeyeyim , ufak rakamları mı ödeyemiyormuş. 1 milyon tllik prim veriyorlar ama. Biz ne günah işledik vallaha merak ediyorum

Bir an önce bu sezon bitsin. Zaten seneye de birkaç vasat yabancı ve gençlerden oluşan bir takım olacak. Ekrem Hoca da muhtemelen elendiğimizde istifasını açıklar.

Karaktersizsiniz yamuk adamlarsiniz şu klübü bizim sevdigimizin yarisi kadar sevin düşünün başka birsey yapmaniza gerek yok.

Daha 4-5 gün önce bu takim deplasmanda besiktas'a 40 sayi fark atmadi mi ? Sen en önemli mac öncesi takımın kalbini alirsan.. Ne hoca motive olur ne takım.. Bariz bir şekilde mental çöküş var. İkinci yari fark iyiden iyiye açılıyor .. Yönetim kına yakabilir.

Uzun zamandır ekrem hoca için git diyordum.Haftaiçi istifa eder zaten çok bile dayandı yıllarca.Maça gelirsek 16 sayı ile gerideyiz son 10 dk.

Elma ile armudu karistirmamak lazim .. Ekrem hoca degil gitmesi gereken belli ; Yalanci dursun ve çapsiz kadrosu .. Ekrem hoca'yi küstürüp kaybedersek uzun süre kadin basketbolda esamemiz okunmaz.. Sana tarihinin en büyük zaferlerini kazandirmiş bir hocadan söz ediyoruz...

Şu an Galatasaray 2. başkanının açıklamalarını izliyorum. Adama diyorlar, seyirci yönetim istifa diye bağırdı, ne düşünüyorsunuz ? Adam diyor, seyirci istifa diyor ama mali kongrede aklı selim Galatasaray üyeleri bizi ibra etti,devam kararı verdi. Yahu resmen taraftara aptal diyen bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz. Galatasaray' ın yakasına yapışmış şerefsiz fosiller.

Koca sezonda bir camianin 10 yılda yasayacagi skandallari bir potada erittiler .. Bir el atmadiklari Erkek basketbol takimi kaldi .. Oda başarili olur diye tir tir titriyorlar ... Yaziklar olsun.. Sizin gibi basiretsiz , beyinsiz yönetici ordusuna ..