Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 1. Maç / AGÜ 67-55 Galatasaray

Su maç biterken attigimiz uçlukler var ya, sinir oluyorum. Maç boyunca kaçir son saniyede uçluk sok. :)
Neyse yine inanmaya baslamisken yonetim bize gerçek hayati hatirlatti. Hepsine kocaman tesekkurler.

Şu takım için mücadele eden tüm oyunculara teşekkürler Ekrem hoca da bize hakkını helal eder inşallah. Şampiyonluk falan umrumda değil, biraz huzur sadece huzur. Şu şubeyi Galatasaray yönetimi yönetmesin farklı bir modele geçelim

Şu an Galatasaray 2. başkanının açıklamalarını izliyorum. Adama diyorlar, seyirci yönetim istifa diye bağırdı, ne düşünüyorsunuz ? Adam diyor, seyirci istifa diyor ama mali kongrede aklı selim Galatasaray üyeleri bizi ibra etti,devam kararı verdi. Yahu resmen taraftara aptal diyen bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz. Galatasaray' ın yakasına yapışmış şerefsiz fosiller.
Adamın ağzını bozdurur bunlar.Taraftarı küstürün soğutun bakalım o sizi aklayanlar dolduracak mı stadı.Taraftar olmasa Galatasaray bir hiç.Siz kimsiniz de klubü tapulu malınız gibi görüyorsunuz.Asıl onayı her zaman taraftar verir.Taraftarın istemediği kimse bu klüpte barınamaz..Bunamış insanların bu klüpte yeri yok.Ben ki fanatizmden kendini soyutlamış sabırlı bir taraftarım.Beni bile bu şekilde çıldırtıyor bu beceriksizler

Akşam akşam bela okutacaklar.
Yazıklar olsun size.
Sizi oraya getiren, sizi ibra eden o aklı selim !! insanlarada yazıklar olsun.

Futbol maçından daha çok üzüldüm Loyd'un gitmesine
Takımın en önemli skorerini yönetim sayesinde kaybettik.
Peki bundan sonra ki maçlarda oynayacak mı?

İnsan gerçekten hayret ediyor...Ne yaptı la bu takım size? Ne yaptı Ekrem hoca size?
Daha çok şey yazardım da provokatör konumuna düşmek istemiyorum.
Seneye de Kadın Voleybol takımında görürürz herhalde bu tarz saçmalıkları...

Normalde hakem yanlısı bir tutum sergileyen.Hakemler hakkında ciddi iddalar olduğunda hakemleri savunan.Hakemleri eleştiiren yorumların bir kısmını yayınlamayan.İki sene önce sonucu etkileyecek hakem hatası ile erkeklerde şampiyonluğumuz elimizden alındığında bir NBA hakemine poziyonu yorumlatıp net faüle faul yok dedidrten böyle birşeyi kendine vazife edinen basketfaul sitesi.AGÜ maçındaki diskalifiye kararını böyle diskalifiye olmaz diye haber yapmış.Çok çok çok dikkat çekici.Bu arada maçın içinde olsa en fazla sportmelik dışı faul ama son saniyede hiç çalınmaz demeye getirmişler ama aslında hakem yorumu gayet doğru bence maçın kopmadığı bir anda olsa sportmenlikdışı olurdu ama maçın bitmesine bir an kala maçın sonucu belli iken sadece sertlik yapmışolmak için yaptığı için diskalifiye kararı doğru bence velevki yanlış olsun söz konusu sitenin hakem kararları ile ilgili genel tavrı belli iken böyle bir başlık atması çok ilginç

Şu pozisyona diskalifiye yok diyen satılık ve Galatasaray düşmanıdır. Maç bitmiş, herkes bırakmış, hocalar tokalaşıyor ama Janel efendi hala hücum etme derdinde. Nuria gelip elinden topu alınca da yediremiyor ve çakıyor Nuria'ya. Pozisyon tam bizim önümüzde oldu ve net kasıtlı, bilinçli yapılmış bir hareketti.

[video=youtube;GI_mdbi7c4s]https://www.youtube.com/watch?v=GI_mdbi7c4s&feature=youtu.be[/video]

Bizce Pozisyonda diskalifiye yok diye maç yazısında yazsalar yine neyse adamlar "Böyle diskalifiye olmaz" diye ayrıca haber yapmışlar.3 paragraf dezinformasyon

Liseli ihtiyar diyor ki ; aklı selim kongre üyeleri mali kongrede bizi ibra etti. O kongre üyelerininde, sizin gibi yönetimin de ! ! ! Yazıklar olsun. Hakikaten yazıklar olsun. Ekrem Hocamın iki sezon içinde yaşadıklarını yazsan roman olur. Yaş 37 bu kadar basiretsiz ve vizyonsuz bir yönetim daha görmedim arkadaş bu nedir ya...

Yalnız başka aklıevveller de Nuria'nın top çalmasına olayları başlatmak demiş top çaldığı için diskalifiye etmek lazımdı evet